Шести клас

• 47 402
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мдааа, както обикновено... МОН не се отказва от глупавите си експерименти.
И аз не дадох данни за първото писмо, точно с идеята да се упражни натиск в момента на публикуване на нещо официално. Ще мобилизирам и доста познати и приятели да пишат, Просто трябва цяло лято да сме внимателни. А публикуват ли нещо твърде късно, направо да ги "изядем с парцалите"!

# 121
Адмирации за Светкавица за идеята за писмото, но аз сега ви виждам. Включвам се във всички инициативи относно НВО

# 122
И аз се включвам със закъснение. Следя и седмокласната тема, защото имам и тази година кандидат, затова не съм влизала тук скоро. Пращам данните си на Светкавица.

# 123
      Да помоля за паролата на нашия набор на лични, че някъде съм я записала и не я намирам?

Освен това- ще получим ли "наследство" от сегашните седмокласници, някой може ли да преговаря за тяхната поща и какви ще са правилата за предаване?

За момичетата, които са имали желание да се включат в писмото, но не са успели- следете темата и вероятно ще има нови инициативи.

# 124
  • София
Аз да помоля за пощата и за паролата на лични. Благодаря!

# 125
Здравейте, вчера се състоя традиционното състезание по БЕЛ и математика на школата, в която записах дъщеря си. Докато децата се състезаваха, родителите бяхме на информационна среща. Управителката на школата спомена, че една от промените, които се коментират в момента, е дали вторият модул по БЕЛ да не бъде есе. Чудно ми е доколко такива обсъждания са сериозни и какви точно са критериите, по които се оценява есе?

# 126
Моля за паролата на лични. Не съм я използвала скоро и съм я забравила.

# 127
  • Варна
Аз да помоля за пощата и за паролата на лични. Благодаря!

Със същата молба съм и аз. Досега не съм влизала в пощата.

# 128
  • Варна

И аз се включвам със същата молба!

# 129
И аз моля за паролата!

# 130
че една от промените, които се коментират в момента, е дали вторият модул по БЕЛ да не бъде есе. Чудно ми е доколко такива обсъждания са сериозни и какви точно са критериите, по които се оценява есе?

Есе- много се надявам да не го въведат, но за информация могат да ни помогнат от темата за Американския колеж. Там от години част от приемния изпит е писане на есе. Майки от София, вие вероятно имате повече познати с деца в АК. Друг е въпросът, че огромен процент от родителите твърдят, че детето не  е било на специална подготовка, а това не е съвсем така- после излиза, че детето е подготвено в ЧУ и т.н.

За пощата- какъв принцип да въведем? На кого ще се дава?Какво ще се качва? От съображения за сигурност да не се разпиляват нещата, а е имало и триене от недобронамерени, в предходните набори гледам, се се въвежда критерий за "уседналост"- ако някой е писал в две поредни теми.Така ли да процедираме или всеки да има достъп?

За седмокласната поща- от кого да я поискаме, дали ни е необходима - някъи неща са отпаднали, други- нововъведени, но огромна част от материала не е изменен. В нея ли ще качваме нови неща или в нашата?

Друго- мисля да поканим в темите- Ганис и Ън Те са учителки по двата предмета, по които се държи НВО, в по-стари теми съм чела откъслечни неща от тях.Мисля, че ще са ни полезни. Но аз не съм комуникирала в някакви общи теми, така че помислете и по този въпрос.

"Отдалеко, че да е леко", казва народът. Simple Smile

# 131
  • София
Да помоля и аз за паролата. Благодаря предварително.

# 132
  • Русе, София
Моля и аз за паролата, благодаря предварително.

# 133
  • София
И аз да помоля за паролата. Благодаря! Hands Pray

# 134
  • Пловдив
Какви са тези поща и парола, дето всички искате?
Извинете, но съм пропуснала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт