Шести клас

• 47 363
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
И ти си една новачка с четиригодишен профил. Joy
Защитата е по-скоро за хора, регистрирани вчера и с два поста в темата.

# 166
И аз днес четох седмокласната тема и си мечтаех някак да се е изтъркулила предстоящата година и да гледаме резултати...  Laughing

# 167
  • София
Май много хора сме стояли на балкона на седмокласната тема днес.
Аз признавам си се вълнувах с тях в очакване на резултатите и с ясното съзнание,че следващите са нашите деца от набор 2005.Тяхното мина,на нас ни предстои...

# 168
  • София
Аз съм от тези с 2+ поста в темата.
В своя защита ще кажа, че се включих тук от тази година и принципно не съм от много пишещите. Личи си по общия брой на постовете ми за 12 години откакто съм във форума.
Но се надявам, че като дойде ред за даване на парола за седмокласната поща, няма да ми откажете.

# 169
Ама не си регистрирана вчера. Simple Smile И, не ИЛИ.
Имах предвид следното. Някой се е регистрирал днес, вчера, миналата седмица и  първото му мнение в темата е: " Може ли и на мен пощата и паролата?". Или хайде, второто.
И изобщо, ако някой се интересува от пощата и не е регистриран този месец, да ми пише на ЛС. В момента следя активно друга тема и така ще ми е по-лесно.

# 170
  • София
Дидева в скоро време те очакваме активно и в нашата тема,че следващите,на които предстои да минат през НВО са нашите деца.

# 171
Явно много сме били на балкона на седмокласната тема. Преживявах ги и аз нещата заедно с тях. Чака ни същото и нас догодина.
По въпроса с наизустяването на стихотворенията за догодина, моят син като разбра и като видя колко са дълги му стана лошо и започна да спори с мен, че не е необходимо.Госпожата, която му води БЕЛ в школата му обясни, че е желателно и за по -лесното им учене наизуст да гледа клипове в интернет на група "ЕПИЗОД", пеели патриотични песни като рок парчета и така по-лесно ще ги научи.

# 172
Дидева в скоро време те очакваме активно и в нашата тема,че следващите,на които предстои да минат през НВО са нашите деца.
Аз ви хвърлям по едно око, но докато приключи второ класиране ще уважавам повече седми клас. Simple Smile

# 173
  • София
Скрит текст:
Ама не си регистрирана вчера. Simple Smile И, не ИЛИ.
Имах предвид следното. Някой се е регистрирал днес, вчера, миналата седмица и  първото му мнение в темата е: " Може ли и на мен пощата и паролата?". Или хайде, второто.
И изобщо, ако някой се интересува от пощата и не е регистриран този месец, да ми пише на ЛС. В момента следя активно друга тема и така ще ми е по-лесно.
Наясно съм с обсъждането от предните  страници и регистрациите. Като отмине вълнението на седмокласниците или по-точно на родителите им ще ти пиша ЛС за пощата.

И за да не продължавам само с офтопик.
За записалите децата си за следващата година на курсове в Междучасие или тези обмислящи записване там - за пореден път промениха час на провеждане на занятие. От пробния изпит на 26.05.2018 г. все още чакам резултат.

# 174
Започва предаването Референдум с Добрина Чешмеджиева. Опитвам се вляза и да си задам въпросите. За сега не ми се получава. Ако можете да се справите по -добре от мен - пробвайте да зададете поне основните въпроси, които разисквахме. Отивам да го гледам.... Ще се пробвам пак. Зададох ги и зам.министърката отговори - промени ще има и ще са ясни в началото на учебната година.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 22:20 от merrynem

# 175
  • София
Започва предаването Референдум с Добрина Чешмеджиева. Опитвам се вляза и да си задам въпросите. За сега не ми се получава. Ако можете да се справите по -добре от мен - пробвайте да зададете поне основните въпроси, които разисквахме. Отивам да го гледам.... Ще се пробвам пак. Зададох ги и зам.министърката отговори - промени ще има и ще са ясни в началото на учебната година.

merrynem, браво, че си успяла да се включиш! Изкопчихме някакъв отговор, но типично по МОНски-йезуитски! Това с началото на учебната година ме плаши, доста субективно е (може да кажат и че ноември е в началото на учебната година, ей го къде е).

# 176
merrynem, браво, че си успяла да се включиш! Изкопчихме някакъв отговор, но типично по МОНски-йезуитски! Това с началото на учебната година ме плаши, доста субективно е (може да кажат и че ноември е в началото на учебната година, ей го къде е).
Тц.Не могат. Има си закон.
Чл. 101. (1) Училищното образование се организира в учебни години.
(2) Учебната година включва учебни срокове, учебни седмици, учебни дни и учебни часове, както и ваканции.
(3) Учебната година е с продължителност 12 месеца и започва на 15 септември, а в спортните училища – на 1 септември. В случай че 15 септември, съответно 1 септември е почивен ден, тя започва на първия следващ работен ден.

# 177
  • София
А МОН спазват ли закона? Не се заяждам, наистина, само питам, защото моите непреки впечатления са, че винаги излизат сухи, дори и да не спазят някоя алинея или пък да объркат една-две задачи, я на олимпиада, я на НВО. Та мисълта ми е, че им нямам доверие, но пък много ще се радвам поне този път да греша Simple Smile)

# 178
При последната промяна, засягаща НВО, нещата станаха ясни през август. Грешките в състезателни и изпитни теми са друга работа. Това, което ме притеснява, че в наредбата не виждам фиксиран срок, независимо какво са казали по телевизията.

# 179
  • София
Дидева, страхотна си, благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт