Шести клас

• 47 393
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Дидева, имаше един линк на Изпитай ме ли беше - където можеше да се въвждат също точките и се даваше възможната класация. моля те да им помогнеш в това.

# 196
Дидева, имаше един линк на Изпитай ме ли беше - където можеше да се въвждат също точките и се даваше възможната класация. моля те да им помогнеш в това.
Ами, всъщност затова качих двете таблици за София и Варна, въпреки че са любителски, правени са за приятели и може би има грешки. Някой спомена, че изпитай.ме ще пуснат следващата седмица техния вариант. Реших, че съфорумките могат поне да се забавляват, докато чакат.

# 197
  • Разпиляна във въображението
Сега чета, че министърът на образованието ще гостува в Плевен в края на седмицата и ще има среща с медии. Чудя се дали ще допуснат и граждани? Ще проверя къде ще бъде и ще се подкова малко, макар че много от вас са по-напред от материала от мен. Ще разпечатам писмото и допълните въпроси за подготовката на децата и ще видим.

# 198
  • София
Дидева  Hug
Чакаме те на есен с песен,както се казва!

# 199
  • София
Няколко пъти бяха изтривани материали и вкарвани вируси не само от нашата, но и от пощите на други набори.
 По тази причина от години не влизам в нашата поща. Моля, ако наследим нещо от седмокласната тема да се регламентира на кого да бъде даден достъп.

# 200
  • София
Да попитам имат ли децата ВИи списък с литературата за прочит за 7 клас?
Не. Те още не знаят кога ще им е изходното по български, какво остава за списък с литература за следващата година...

Оценките от матурите са излязли, така ли? Ще хвърля едно око в семокласната тема.

Записах госпожицата в Реагалия. Много ми е любопитно какво ще изкара на входните. Тази година го удари на як мързел и догодина ще види зор. Но каквото - такова.

# 201
  • Разпиляна във въображението
Аз съм влизала в тази поща няколко пъти и проблеми не съм имала. Явно е до късмет. Не разбирам обаче как влизаш и изтриваш нещо ей така.

# 202
  • нейде там, където ....
Аз се забавлявам, като редя желания. Има 4-5 паралелки, споменати от детето, за които няма да се бъркам, ок съм с тях, която и да е първа. Най-нежеланата от тях, за момента, е с най-висок бал  Laughing Аз ще добавя още една-две и това ще е. Ако не се закачи в тях - имам вече и план Б. Ако и там не стане - може би ще си остане си в сегашното, ама надали. Голяма част от класа са решили да остават  newsm78

# 203
  • София
Влизам и аз да се обознача с бъдещ седмокласник..........Изобщо не искам да започвам седмокласната одисея отново, но ще се наложи;-)
Довечера съм на родителска среща и ако има някаква нова информация за матурите ще споделя.Бяхме на пробен изпит в Регалия и нещата засега са горе-долу добре- за тези които искат да тестват децата  http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/6kl_sustezanie-R … kl_17_020618.html

# 204
  • Пловдив
chernooko, благодаря ти! Моят шестокласник е болен...но ходи на училище, защото здравата са ги напънали последните две седмици! Изпитвания по история, ЧП, изходно ниво по БЕЛ и контролна по МАТ на раздела Теория на вероятностите. Както и преди съм споменавала в темата, госпожата ни по БЕЛ е проверяваща, та изходното щяла да се постарае да е във формата на НВО, но с материала от 6-ти клас, само по бълг. език обаче. Иначе писах по-нагоре, че тя също беше на въпросната среща на учителите по БЕЛ и промяна ще има, но не е ясно още каква. Като си помисля колко време отделяха тези 2 години за писане на преразкази, то не бяха сбити, то не бяха трансформиращи...и сега ново двайсе. Мъчно ми е за децата, защото са опитни зайчета и защото наистина след края на м.май,  КПД-то спада тотално Simple Smile Иначе някъде съм чела /или пък сънувала/ че догодина НВО ще са на 06.06 и 08.06...но понеже явно няма официални дати, от толкова четене на шестокласната, седмокласната, първокласната, защото имам и първокласник, не си спомням къде.
Дидева, страхотна си, моля подкрепяй ни и нас догодина в тези терзания! Остани!
П.С Гледам, че си и в Пловдивските теми Simple Smile

# 205
  • у дома с любимите си хора
Моето дете се разболя по никое време и въобще не съм наясно как ще го оформят.
Списък по литература няма.
Записах го в школа по БЕЛ,за да е наясно с формата.Ще имат 4 занаятия по 3 часа през юни.Абсолютно му е забранено да прави каквито и да е преразкази.Изискванията на госпожата по БЕЛ са само да чете.
По математика ще разчитам на подготовката в МГ-то.Ако видя,че не се справя имам вариант за средата на годината.

Тази година сагата ми е с малката,4ти клас,която се запъна да кандидатства в МГ и понеже още нищо не е ясно,а сроковете за записване в другите училища текат с пълна сила,направо съм в "шах и мат".

# 206
  • нейде там, където ....
Вилиан, може да я запишеш в друго училище и после да я отпишеш, когато я приемат в МГ.

# 207
Записах го в школа по БЕЛ,за да е наясно с формата.Ще имат 4 занаятия по 3 часа през юни.Абсолютно му е забранено да прави каквито и да е преразкази.Изискванията на госпожата по БЕЛ са само да чете.
По математика ще разчитам на подготовката в МГ-то.Ако видя,че не се справя имам вариант за средата на годината.

Тази година сагата ми е с малката,4ти клас,която се запъна да кандидатства в МГ и понеже още нищо не е ясно,а сроковете за записване в другите училища текат с пълна сила,направо съм в "шах и мат".
Освен това в математическата излизат няколко класирания и се проточват нещата, така че вие си я запишете някъде другаде, а ако я приемат в математическата, ще се отпишете от другото училище.

# 208
Чернооко, благодаря ти!

# 209

Явно децата ни са в един випуск в МГ. В коя школа по БЕЛ се записахте?

Общи условия

Активация на акаунт