Шести клас

• 46 609
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
За тези, които вече са предали учебниците, ще си позволя да се самоцитирам.
Освен тези на " Просвета", към които zazu1е дала линк,  страницата на МОН има още електронночетими учебници.

Не ми вършат работа тези, а другите, към които  zazu1 даде линк, май бяха непълни, поне за седми клас

Трябва ми нашия учебник за 6 клас по БЕ и литература, не че и в тях, всичко върху което например, правиха изходно , го имаше там, но все пак.

Опитах се да не ги върна и да ги платя в какъвто размер трябва, но детето вече питало класната дали може и тя пощуряла. И с право, де.

# 631
  • Пловдив
Здравейте, момичета, току - що разговарях с журналистката от Дарик радио, която беше потърсила контакт със нас във фейсбук групата. Доста обширен разговор проведохме. Споделих моите притеснения , които се покриват с тези на повечето участници в групата. Жената каза, че като излъчат репортажа и го качат на сайта на радиото ще ми изпрати линк. Дано съм била полезна за каузата. Моля ако има и други желаещи - пуснала е пост в групата - пишете и , за да чуе и вашето мнение. Колкото повече хора и се обадят - повече притеснения ще получат гласност.

# 632
За седми клас още няма учебници по новите учебни програми.

Трябва ми нашия учебник за 6 клас по БЕ и литература, не че и в тях, всичко върху което например, правиха изходно , го имаше там, но все пак.
Бях останала с впечатление, че сте по " Просвета".

# 633
      И за шести няма, затова не могат да се поръчват.Пак щели да са нови.Така казаха, затова не приемат поръчки.

Да, по една от "Просветите " сме/ аз три ги изброих/, но не мога да ползвам така учебници, т.е. синът ми да ползва.Трябват  цветни и да се пише върху тях с цветни химикали, за да се направи качествен преговор.

От друга страна, едва днес разбрах, че нещо от изходното го няма в учебника , набързо проверих, защото не съм го чела задълбочено, но почти съм сигурна.Във всеки случай, не го намерих.Но поне това, което го има да преговори ,когато се наложи, ама няма.

# 634
  • Варна
Светкавица,  аз преснимах нашия,  на Анубис,  ако ти върши работа.

# 635
  • Бг-мама
      И за шести няма, затова не могат да се поръчват.Пак щели да са нови.

Да, по една от "Просветите " сме/ аз три ги изброих/, но не мога да ползвам така учебници, т.е. синът ми да ползва.Трябват  цветни и да се пише върху тях с цветни химикали, за да се направи качествен преговор.

От друга страна, едва днес разбрах, че нещо от изходното го няма в учебника , набързо проверих, защото не съм го чела задълбочено, но почти съм сигурна.Във всеки случай, не го намерих.
Светкавица , а защо не помолиш госпожата да ти даде един учебник да си го снимаш и върнеш. Нашата не би ми отказала . Все пак не се виждате за пръв път.

# 636
      Имам някакъв вариант

Скрит текст:
Имам братовчедка, учителка по БЕЛ на VІ и VІІ клас, но мислех в краен случай да опра до нея, все ще има някакъв допълн. учебник

# 637
Като ще са отново нови учебници, можеш по-късно в училище да попиташ пак. Няма да им трябват, но ги водят на отчет. Навремето така "задигнах" английски за втори клас от учителката Simple Smile

# 638
И два проекта за 7. клас в пълен размер. Малко бавно се зареждат.

Литература

Български език

Книга за учителя по БЕЛ

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 17:10 от Анонимен

# 639
  • Пловдив
И аз се чух с журналистката. Виждам, че другата майка също е от Пловдив. Може би е добре някой от друг град да се включи?

# 640
  • Sofia
Имаме включване и от София Simple Smile

# 641
  • Варна
     Вчера проверих в една книжарница дали няма учебници за 6-ти клас, по-специално по БЕ и по Литература.Нямаше и не приемаха поръчки. А учебниците , по които учеха децата ги събират утре.

Кога и как да преговаря детето без учебници?
По БЕ има много специфична материя , не вярвам всички деца да са усвоили в дълбочина.

Вариантът е или да купиш нови онлайн, или да закупиш втора употреба на по-поносима цена. Също така можеш да закупиш и електронни от Просвета - 6 лв е на бройка, но мисля абонаментът е за година.

# 642
  • София
При нас днес са предали учебниците.Остава вариант догодина да се купи учебник на съответното издателство.Нашият не беше на Просвета.Сега погледнах и цената му. ooooh!

# 643
  • Sofia
Все пак влязохме в новините днес. От 10мин интервю, имам половин изречение. То се очакваше, но каквото можах направих.

# 644
  • Пловдив
В анонса даже дадоха повече Angry Не ми хареса посоката, която дадоха - все едно просто са ни мързеливи децата...
Или_, въпреки всичко браво за смелостта да застанете пред камерата Hands Clap
Дано другите медии ни отразят по-адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт