Лакове за нокти - 122

• 74 629
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Арабеск, Честит рожден ден!

За бърз растеж на ноктите си купих Флормар MAX Growth.

# 31
Арабескче, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава, много шеметна и прекрасна и да се наслаждаваш на живота KissFlowers HibiscusBirthday

# 32
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми кой заздравител да си взема.

Този? https://www.enzo.bg/neostrata/targeted-treatment-raztvor-za-pods … epesshi-se-nokti/ Марката не знам дали е толкова добра при ноктите?

Или този? https://www.enzo.bg/opi/nail-envy-podsilvassh-lak-za-salbi-i-uvredeni-nokti/ Все пак утвърдена марка за лакове.

Или някой друг? (Ако е друга марка, моля пишети ми и откъде го купувате).

Ползвала съм на Evelinе 8 in 1, но като разбрах, че е с формалалдехид, го изхвърлих и искам да си купя по-читава основа, която да е и заздравител в същото време.

Моля за съвет.

# 33
  • София
Това май е с пигмент, много е хубаво... Търсех го и аз Heart
Благодаря, значи пигмент ще бъде Simple Smile

И от мен честито Birthday

# 34
  • София, България
Здравейте, честит рожден ден на AraBesqUe! Бъди здрава и много щастлива Simple Smile
Аз да Ви се похваля, промених формата на ноктите от квадратни ги направих овални. Мисля, че станаха доста добре, но съм в период на свикване с новата форма. Ще покажа снимки скоро да кажете дали е добре Simple Smile

# 35
  • София
Понеже съм със синя блуза на жълти цветя...

# 36
  • София, България

На средния и безименния са печати, нали?

# 37
  • София
Да

# 38

Много красиво! Както и предишният, който показа - там съчетанието на цветовете ме грабна!
Момичета, моля препоръчайте ми кой заздравител да си взема.
Или този? https://www.enzo.bg/opi/nail-envy-podsilvassh-lak-za-salbi-i-uvredeni-nokti/ Все пак утвърдена марка за лакове.
Аз ползвам този в момента (от 2-3 седмици някъде) и съм доволна, въпреки краткото време резултат има и то видим! Неострата не съм ползвала!

ОМГ!?!?!? Кликнах на линка и видях цената - тия нормални ли са!?!? Поръчай си го от Ибей за по-малко от половината пари!
https://www.ebay.com/itm/OPI-Nail-Envy-Original-Formula-Nail-Str … 573.c100505.m3226
Да я нацелуваш по крачетата сладки от нас!

PS Тия от Енцо са големи смешници! Надути цени и за капак - правописни грешни в сайта им! Смешници!
Между другото този продукт го няма понастоящем в сайта на Неострата, а на Ибей го продава някакъв пич от Сейшелите, та аз лично бих позагледала датата на производство преди да го купя Wink

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 15:57 от Agent Provocateur

# 39
Заздравител за нокти Микросел. Сега ползвам силиконовия им гел за база и съм доволна.

# 40
  • Варна
От няколко дни гледам във ФБ анонса на лятната колекция на ILNP. От утре ще бъдат на pre-order. Страхотни са! Поне 4 искам да грабна...

# 41
  • София
От няколко дни гледам във ФБ анонса на лятната колекция на ILNP. От утре ще бъдат на pre-order. Страхотни са! Поне 4 искам да грабна...

Аз пък само 4 не искам /и то защото няма да ми отиват/ Sad

# 42
# 43
  • USA, Steak State
Да не е запис...
Вчера отидох за коралов лак и понеже съм без очила.... си взех този

Оказа се пясъчен...ама го разбрах чак като вече бях намазала един пласт на крачетата, даже и топ за бързо изсъхване сложих...и днес ще трябва и ръцете да направя с него /ща не ща/
Дано да се окаже траен,че отивам на морето
Някой да има наблюдения

Тъкмо съм  с този Пърфект. Simple Smile

# 44
  • Prismatica Aerie
От няколко дни гледам във ФБ анонса на лятната колекция на ILNP.
Скрит текст:
От утре ще бъдат на pre-order. Страхотни са! Поне 4 искам да грабна...

Точно тях гледам в Rainbow Connection и се възмущавам от себе си Simple Smile
Сетих се да те питам, ти не взе ли Glisten & Glow Top Coat?

Общи условия

Активация на акаунт