Лакове за нокти - 122

• 74 747
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Арабеск, гледам имаш време за маникюр 🤗 Явно спокойно бебе ти се е паднало 😆 Аз ходя по голи, къси нокти. Сърцето ме боли, ама какво да се прави.

# 406
Мерси Петенце.
Динков, на първо четене се сещам за Dance legend, Masura.

# 407
Мама на Миро, розовият лак е пълен разкош, кой е?
Лака е на Maria Lopez номер 566

# 408
# 409
  • Prismatica Aerie
Catalano, поръчването на PP through UK works fine чрез превозвач до Б-я!
Какво си взе?

# 410
Арабеск, гледам имаш време за маникюр 🤗 Явно спокойно бебе ти се е паднало 😆 Аз ходя по голи, къси нокти. Сърцето ме боли, ама какво да се прави.

Или нечовешки късмет да имам мъж у нас Satisfied 'Щото бебе, ако не спи, само плаче Smile

D. Dimitrova, много хубав стикер!

# 411
И така важи 😜 Моят е вкъщи само в неделя и тогава сварвам на бързо да се лакирам. Други помощници няма 😆 сестра ми идва често, ама повече пляпаме като дойде та не остава време.

И за да не е само спам да ви питам, къде в София мога да намеря лятната колекция на ОПИ? В сайта я няма 🤔 Не ми се поръчва и от чужбина.

# 412
  • на последния етаж
Днес, лятно настроение с Rimmel Breakfast in Bed:

# 413
Много е красив. За някого може да е кощунствено сравнението, но ми прилича на Chanel Nouvelle Vague, който също споменават в статията за лакоманията.

# 414
Днес, лятно настроение с Rimmel Breakfast in Bed:

Ох, че хубав!!! И на тази снимкa и светлина ми прилича много на моето ОПИ "Gelato on my mind"

Сек и аз си сложа топа и да щракна Simple Smile
Ето:

PS, oH, тези лакове-легенди Simple Smile добре е, че имат имитации всичките Wink))

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 17:13 от Agent Provocateur

# 415
  • София
Много хубави маникюри показвате! Аз съм с изрязани до дъно нокти, че се изпочупиха 😣
и аз съм така тази седмица -  само със заздравител 8в1- сенситив

че два от ноктите ми се счупиха до дъно при едно съприкосновение с вратата- а няма как да ходя с един къс един дълъг нокът
...
п.с - ваденките при мен са направо мания- имам закупени над 60 картончета нови...ама кога ще ги ползвам не се знае,че аз на нокти без маникюр не харесвам....

# 416
Лита, много хубав лак и да знаеш че имаме почти същия килим Joy

# 417
Момичета, какъв топ слагате върху ваденките?
Пробвах две марки обаче ми ги размазват.

# 418
  • Вестерос
essence gel нещо си

# 419
Момичета, какъв топ слагате върху ваденките?
Пробвах две марки обаче ми ги размазват.
С топа на есенс и аз не съм имала проблем. От скоро ползвам и този на Ейвън - с него също всичко ми е наред. Не ми уврежда ваденките.

Общи условия

Активация на акаунт