Лакове за нокти - 122

• 74 652
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Благоевград
Арабеск, честита рожба! Нека бъде здраво, щастливо и любознателно дете, с много късмет в живота и заобиколено от добри хора!  Heart Eyes А за твоя рожеден ден ти желая да бъдеш здрава и много щастлива  Heart Eyes

Отдавна не съм се разписвала, доста време изкарах на заздравител, но ме хвана лятната вълна и се започнаха отново експериментите.

Извинявам се за грозните кожички, напоследък имам много проблем с тях, работя по въпроса за по-добрия им външен вид, но нещо не ми се получава  Laughing

# 61
  • Prismatica Aerie
Надя, благодаря ти,  вече поръчах вчера синия и сивия Simple Smile И аз имам няколко лака на марката и много ги харесвам, не вярвам да ме разочароват. И Glisten & Glow също взех.
На рускини не вярвам, обучена съм Joy

# 62
Току що се лакирах с Астор Time for holiday Quick n Shine.  Изсъхва за 45 сек,  не се нуждае от база или топ лак,  сложих два слоя,  с трахотно неоново оранжево е и буквално изсъхна за секунди.  15 мин след като се лакирах се изкъпах и лакът е в перфектно състояние.  Най-доброто,  което някога съм пробвала... Определено е за хора като мен,  които си съсипват маникюра при чакането да изсъхне.  Нямам място на телефона за снимка иначе бих го снимала.  Simple Smile

# 63
  • някъде
Бреееей, викам си, никой ли тези дни не се лакира та няма нови публикации..... а то в началото на темата понеже само благодарих за темата и взели, че ме изтрили Smiling Imp
Арабеск, жива и здрава да си, много щастлива и обичана Gift Heart Flowers Hibiscus Hug
 Много хубави маникюри видях Heart Eyes
Хора, вие сте луди Grinning Като знам какви колекции от всякакви цветове на всякакви фирми имате и продължавате да купувате Yum Кога ще ги изхарчите Smiley Моята колекция е мноооого по-скромна от вашите и забелязвам как се лакирам с едни и същи 4-5 цвята. Отделила съм 20-30 и искам да ги разменя за нещо от рода на Дрийм /Зоя/ или Екстраваганца /опи/.Ако някой има излишен, моля да свирне Hug

# 64
signora_tina
Скрит текст:
Арабеск, честита рожба! Нека бъде здраво, щастливо и любознателно дете, с много късмет в живота и заобиколено от добри хора!  Heart Eyes А за твоя рожеден ден ти желая да бъдеш здрава и много щастлива  Heart Eyes

Отдавна не съм се разписвала, доста време изкарах на заздравител, но ме хвана лятната вълна и се започнаха отново експериментите.

Извинявам се за грозните кожички, напоследък имам много проблем с тях, работя по въпроса за по-добрия им външен вид, но нещо не ми се получава  Laughing

Пробвала ли си заздравяващ балсам на Евелин с арган - прoдадоха ми гo за заздравител, бързах и не се загледах, та за мен са e маслo и ми действа много добре на кожичките. Мирише приятно и попива за 3 Мин.

# 65
... както  и различните цветове от една и съща марка също могат да дават съществено различна трайност.

Както писах вече- аз съм типична жертва на тази цветова дискриминация.  Tired

# 66
  • София, България
Здравейте, пускам снимки да видите как докара формата на ноктите и едно маникюрче прясно от преди малко.
Понеже пиша от телефона и няма как да сложа снимките в скрит текст, за това се извинявам. 😊

Лакове те са Габрини и Трендитъп, май се виждат на снимките 😀

# 67
  • София
Здравейте, аз пък съм с essie 266. Нанася се лесно и приятно, но пък днес вече бях с оголени връхчета. Simple Smile Не е болка за умиране, защото имам много лакове за проба Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 19:22 от Milena_318

# 68
  • Стара Загора
Симона, страхотна е формата и лака. Simple Smile

От няколко дни съм с Perfect Sand S62. Вече е с ожулени връхчета, но утре вечер ще го сменям.

# 69
  • Prismatica Aerie
Кога ще ги изхарчите Smiley Моята колекция е мноооого по-скромна от вашите и забелязвам как се лакирам с едни и същи 4-5 цвята.
Ама как ще ги изхарчвам Simple Smile Това са ми бижутата и имат колекционерска стойност Smile
А да се лакирам с 4-5 цвята ми се е случвало само преди около 20 години. То и толкова нямаше тогава - някакви вариации на перлено-бежово-розовеникакви нюанси помня Simple Smile

# 70
Топа на Ейвън не го откривам ето този

Извинявам се за кофти снимката,но да не  е вече този , на който пише Марк?

# 71
  • София
signora_tina
Скрит текст:
Арабеск, честита рожба! Нека бъде здраво, щастливо и любознателно дете, с много късмет в живота и заобиколено от добри хора!  Heart Eyes А за твоя рожеден ден ти желая да бъдеш здрава и много щастлива  Heart Eyes

Извинявам се за грозните кожички, напоследък имам много проблем с тях, работя по въпроса за по-добрия им външен вид, но нещо не ми се получава  Laughing

Пробвала ли си заздравяващ балсам на Евелин с арган - прoдадоха ми гo за заздравител, бързах и не се загледах, та за мен са e маслo и ми действа много добре на кожичките. Мирише приятно и попива за 3 Мин.

+ 1 за този еликсир с арган. Много е добър, но аз съм много нередовна в ползването му.

# 72

Да, вече е Avon Mark. Имам го и е със същото страхотно качество и действие.

# 73
  • София

На него сега пише "Mark Gel shine" Simple Smile

# 74
Зарадвахте ме много , харесвам го даже е много добър , поръчвам го веднага

Общи условия

Активация на акаунт