Лакове за нокти - 122

• 74 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia, Bulgaria
Nubar - Hot Fuchsia и не много успешен експеримент с пигмент и скейл.

# 556
Nubar - Hot Fuchsia и не много успешен експеримент с пигмент и скейл.

Леле това колко е яко...!

# 557
ЧРД, Георгиева! От лакове и комплименти да не се отървеш цяла година!!!

Не се изказах особено ласкаво в последния ми пост в темата относно ОПИ, а съдбата ме предизвика и вчера се сдобих с няколко красиви нюанса от стари колекции Grinning Цветовете са доста есенни за моите предпочитания и ще ги пробвам на по-късен етап...
Simple Smile))) мда, съдбата има чудно чуство за хумор, както наскоро споменавахме Wink
Синьото от мини сета ти ("I believe in manicures" ако не ме лъже престарялата ми памет от зимната им колекция Breakfast at Tiffany's) изглежда великолепно с летен тен! И на педикюр  Wink
От тези лакове на Буржоа имам 2, много ми харесват и ненавиждам четките им! как се справяш ти!?! Респект!

Кораловите универсално изглеждат ужасно зле на моите мургави ръчички, точно като едно понагласено за сватба Айше съм, но върху чужди много ги харесвам. От моя спредшийт коралите на ОПИ:
OPI She's a Bad Muffuletta, Aloha form OPI, донякъде Go with the Lava Flow...Имам и шепа коралови Зои, които не ползвам!

Аз изтичах да си купя боя и се прибрах с малко боя и няколко лака Wink УЖАС! Слагам си официално спирачки!

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 18:02 от Agent Provocateur

# 558
Същото ми е мнението за Буржоа, докопах една промоция в Лили и си взех великолепен тъмно винено лилаво. Прекрасен цвят. Обожавам го, но заради гадната четка, всеки път го обягвам. Дали не го изхвърлих даже при последната чистка, която правих.

# 559
О, страхотно бяло Two Hearts

Честит празник на патерици на рожденичката! Flowers Tulip

# 560
Agent, Гери идеални са ми четките на La Laque, но аз по правило съм винаги наопаки и набедените с най-гадни и неудобни четки лакове са ми любими Grinning Виж с любимите на много жени класически Флормар-и (с бялата капачка),  с класическите тънки и мижави четчици едва се справям, но отчитам спецификата на моята плочка, която е много широка и голяма, с оглед което ми допадат широки, плоски и съвсем леко скосени четки. Харесах 2-3 цвята от новите лакове на Bourjois 1 Seconde, но пак са в тъмната гама и ще ги взема наесен - набелязах едно разкошно много тъмносиньо, почти черно (Bluetiful).
Синьото от колекцията Закуска в Тифани изглежда готино и ще го пробвам като имам възможност, върти ми се в комбинация със син скейл.
Днес открих че червеният от същата колекция вече го притежавам, при това го придобих в недалечната пролет, а не се усетих за дублирането Grinning ще заминава по направление, защото рядко нося червено, предпочитам бордо.
Белият маникюр е разкош Heart Decoration Благодарение на Lemy и аз се сдобих с мечтания бял лак с топъл оттенък, носих го веднъж и изключително много се харесах, следващия път ще снимам и покажа.
С коралите и аз нещо не се разбирам - харесвам ги на чужди ръце, но на моите не се възприемам, трия ги след ден-два. Сещам се за някои предложения за красиви корали на Flormar, Essie и Sally Hansen,  но май търсите OPI?

# 561
И аз обичам безкрайно широки и плоски, но сигурно съм попаднала на кофти партида - и широки и дебели и разхвърчани на всички страни крайни косъмчета и то и в двете шишета!
Ако говориш за Meet my Decorator (червеното, което много бие на оранжево от колекцията) за мен беше много интересно да открия, че цветът буквално се мени на различна светлина. Подарък ми беше от щерката, аз никога нямаше да си го купя сама, и се зарадвах, че не е това, което изглежда! И като формула е ОК.

Хора, снимайте се, докато се лакирате Simple Smile кой има време да го прави след това!

# 562
И моята четка е точно разхвърчана. Изрязвах стърчащите косъмчета Joy

Показвам още един ГР, който НИКОГА нямаше да сложа, защото мразя такива кукленски розови Joy  Това по темата с "Аз никога не бих...." Simple Smile

# 563
  • София
И още по темата "Аз никога не бих...." - тази година си купих доста розови и нюд лакове, а това не са моите цветове. Започнах да ползвам розовите, следват нюдовете….

# 564
Герганче, какво правиш на кожичките, изглеждат перфектни ? Аз не се справям изобщо, започнах да ги избутвам само, защото много се разраняват от клещи.
Реших да си плясна нещо цветно, този лак на Катрис е на последният пръст, плюс един брокат пак на Катрис. А синият ми е един от любимите цветове на ГР.
Трабва да започна да си взимам по-качствени лакове и в този ред на мисли, откъде купувате лакове Кико ?
Утре смятам да си взема едно ОПИ на промо за 9 евро.

# 565
Режа ги, не мога да се справя само с избутване. Иначе им слагам и някакво масло, каквото имам, ежедневно.

# 566
  • Prismatica Aerie
Разпродажба в HypnoticPolish.
Моля Надя Hug (и който е ползвал, разбира се) за мнение за лакове Масура - обикновените. Само на тази марка откривам цветове като този и този.

# 567
Леле, колко много идеи и предложения за корали! Благодаря ви много!  Hug

Корали много... с оранжев подтон най-вече, с розов подтон (слава богу, и такива има), кремове, желета (ех!), холографици, неони...

За мен те също трудно се носят и някак ми се струва, че човек трябва внимателно да си намери неговия коралов оттенък. Не помня вече колко неуспешни опита имах - освен че трудно се носят, коралите трудно се снимат и трудно излизат достоверни на снимка. И като си избираме лаковете по снимка, стават фалове.

По емпиричен път съм стигнала до заключението за себе си, че коралите с оранжев подтон не ми стоят добре и не се харесвам с тях, за неоните хич да не говорим, така че прословутата Джапанка не успя да ме развълнува на времето. Виж, с розово-червеникав подтон много добре ми идват, но много трудно се намират в правилния за мен оттенък. Обикновено купувам и чак тогава виждам дали става или (по-често) не става...
Catalano, мерси много за списъка и за труда, който си си дала с линковете! Някои от тези лакове имам и обичам (най-вече Скаридата и Циркът), други имам и не толкова обичам Simple Smile. Повечето са с оранжев подтон, уви (Интересно, че чисто оранжево - наситено - обичам и много нося).
Agent Provocateur, супер подборка, много ти благодаря! Записвам си She’s a Bad Mufuletta, Red Lights Ahead... Where? (много любима колекция), Chanel Tutti Frutti и Fracas. И вече късмет... Например I Eat Mainely Lobster на живо изглежда коренно различно от повечето си снимки в нета - купих си го преди време и веднага го подарих.
Crystal Noir, аз предпочитам OPI и Picture Polish не от снобария, а защото те стоят най-дълго на ноктите ми. Но ще съм благодарна за предложения всякакви, тъй като ако цветът е уникален, съм готова да преглътна ниската трайност.

От мен мога да препоръчам най-горещо следните корали дори за по-мургави дами:

OPI - Cajun Shrimp, Red my fortune cookie (!)
Picture Polish - Paris, Watermelon (за който обича неон)
Chanel - Turban, Coralium, стария Elixir

Е, малко са, искам още! Laughing

П.П. Обичам тънки четки! С дебелите боядисвам площ, надхвърляща отделния нокът! Старите четки на OPI и на Chanel за мен са върхът, а безобразните четки на A-England са ми все по-често deal breaker. Всеки си има предпочитания явно...

# 568
Разпродажба в HypnoticPolish.
Моля Надя Hug (и който е ползвал, разбира се) за мнение за лакове Масура - обикновените. Само на тази марка откривам цветове като този и този.
Като първия още има (включително пикчър), ама с втория ме прониза в сърцето! Ще чакам и аз мнение за тези лакове.

# 569

Много бързо се лакирам, че малката е болна и почти не спи. И това е резултата.

Общи условия

Активация на акаунт