Лакове за нокти - 122

• 74 726
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Бубе, прекрасен маникюр. Simple Smile Малките мидички и другите декорации на същия нокът от самите ваденки ли са? Изглеждат много релефни, сякаш са допълнително поставени. Ако са отделно, моля да споделиш откъде. Blush

# 541
  • София
Ново попълнение: Sally Hansen 660 Terra - Coppa; Rommel Super Gel 044; Rimmel Super Shine 873 Breakfast in Bed и 203 Lose your lingerie; Miss Sporty 064

# 542
  • София, България
Идвам да ви се оплача от base coat на essence gel , no lamp base coat, бяло шише. Много бързо се бели всичко, пробвах няколко пъти в различни комбинации Confused До сега бях със cc nails, base coat, dr. rescue на Мейбълин , от него съм много доволна, исках да пробвам нещо ново, защо ли ми трябваше Grinning
+1

Аз пък точно от тази база в комбинация с топ лака на същата серия съм изключително доволна. Лака ми е траен, ноктите здрави и блестящи. Не се бели, нямам проблем. Да не би партидата да е кофти нещо?

# 543
И аз имам проблем със същата база на Есенс - съсипва ми ноктите. Нямам проблем с трайността, държи прилично 5 дни, нооо след свалянето му ноктите ми са в потресаващо състояние - откъмм върховете са наполовина разслоени. Смених базаха с Ridge Filler-a на TIU - ноктите ми пак се разслояват, но не чак толкова.

# 544
  • София
Бубе, прекрасен маникюр. Simple Smile Малките мидички и другите декорации на същия нокът от самите ваденки ли са? Изглеждат много релефни, сякаш са допълнително поставени. Ако са отделно, моля да споделиш откъде. Blush

Не са ваденки. Такива са си насипни, като камъчета и си ги лепиш. От Алиекспрес са, много са хубави. На живо са още по-сладки. Това бялото, дето трябва да прилича на вълни е печат, банския - също. А пяната е правена с гъбичка.

https://www.aliexpress.com/item/100PCS-3MM-5M-3D-Metal-Sea-Shell … .0.27424c4ddbFTTE

# 545
Буби, много е готин маникюра с мидичките.

# 546
Герганче, страхотен нюанс- точно такива коралови о- бо- жа- вам.  Heart Eyes Кой номер е?

Тили, за мен и по скоро цикламен. Номера е 48 от серията express dry

Любим корал ми е този

Сравнен с ГР

# 547
  • Prismatica Aerie
Така че приемам препоръки за розов корал в цвета на тези двата  Grinning и ако може, да са барем OPI-та...
Скрит текст:
Едит:

Красота Heart

Малко съм скарана с цвета корал (и не само с него, но нейсе!), имам всъщност само Paris.
Правих си списък преди време и гледам, че всички по-долу показани съм ги вкарала като корали, което само показва колко разбирам от нюанси Simple Smile
ILNP Cutie Pop, Cirque Colors - Sunset Park, Colors by Llarowe - Ray of Sunshine, Bow Polish  Corallovo, OPI Sorry I'm Fizzy Today, OPI Live, Love, Carnaval, OPI Cajun Shrimp, China Glaze Warm Wishes, China Glaze Sun-Set The Mood

Бубе`, фантастичен маникюр! Blue Heart

# 548
Не се изказах особено ласкаво в последния ми пост в темата относно ОПИ, а съдбата ме предизвика и вчера се сдобих с няколко красиви нюанса от стари колекции Grinning Цветовете са доста есенни за моите предпочитания и ще ги пробвам на по-късен етап. Забърсах и един изключително кичозен Morgan Taylor Over The Top Pop, който си е over the top по всички параграфи, но смятам да го комбинирам с някой неутрален нюд Simple Smile

Показвам и някои новопридобити нюанси от любимите ми лакове на Bourjois, които открих изостанали в Ремедиум:

Буквално ме сърбят ръцете да се лакирам с някоя нова придобивка, но до средата на юли ми се налага да съм с неутрален маникюр и ще нося само Sally Hansen Insta Dri Buff & Tumble

# 549
Аз също съм доволна от базата на Есенс. Държи добре, нямам разслоение или каквото да е друго поражение. Единствено не се разбират с някои лакове на флормар (и то точно любимите ми коралови цветове)

# 550
Днес реших да си подредя кутиите с лакове и намерих сума забравени 😒 Изхвърлих няколо доста изсъхнали Флормара, единия жесток цикламен цвят, с изтрит номер разбира се 😒 Намазах се с едно забравено и от Бога OPI, нито помня кога съм го купувала, нито помня някога да съм се лакирала с него 😆

# 551
Бубе, благодаря за изчерпателния отговор. Много са сладки миниатюрките. Вълните и пяната също са се получили страхотно. bouquet

Crystal Noir, първият La Laque си е нюд отвсякъде. Mr. Green

# 552
Петенце Цветенце снимката не е достоверна Grinning Chair et Tendre изглежда нюд в шишето и на ръката на дамата от снимката, но в действителност е много интересен светъл (млечен) почти неонов цвят сьомга, който на кожа с тен си е направо очеизбождащ Grinning За педикюр е чудесен.

# 553
Петенце Цветенце снимката не е достоверна Grinning Chair et Tendre изглежда нюд в шишето и на ръката на дамата от снимката, но в действителност е много интересен светъл (млечен) почти неонов цвят сьомга, който на кожа с тен си е направо очеизбождащ Grinning За педикюр е чудесен.

Мерси за информацията. Изглеждаше ми като идеален нюд и затова намекнах да го слагаш смело. Grinning Даже мислех да си го взема и аз, но щом има такава фрапираща разлика се отказвам. Mr. Green

# 554

Общи условия

Активация на акаунт