Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се поставят ваденките на Alito върху лака?
Как да поддържам формата на ноктите "балерина"?
Как мога ефективно да премахна кожичките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се поставят ваденките на Alito върху лака?
-
Как да поддържам формата на ноктите "балерина"?
-
Как мога ефективно да премахна кожичките?
Най-добрият начин за премахване на кожичките е използването на специален гел или балсам, който омекотява кожичките и улеснява тяхното отстраняване. Този продукт се прилага върху кожичките и се оставя да подейства, след което те могат да бъдат избутани или отстранени с помощта на нокътна пръчка. Важно е да следвате инструкциите за употреба на конкретния продукт.
-
Каква е издръжливостта на лаковете за нокти Flormar от серията Full Color?
-
Какви са мненията за лаковете OPI DS Reflection и OPI Veспер?

И утре все пак да се/ни зарадваш с красив маникюр.

Winter е много хубав, подари си го.

и то розови корали. Ето, от тях нямам достатъчно! Вчера свалих най-любимия измежду пикчърите Paris - можеше да изкара още ден-два след четирите, които го носих, но понеже ще пътувам, реших да обновя маникюра. Сега намазах (и омазах, че бързам) Chanel Elixir, абсолютно великолепен цвят, заради който съм готова да му простя ниската трайност. Не знам дали ще имам време да снимам и да кача обаче (
и ако може, да са барем OPI-та...

До сега бях със cc nails, base coat, dr. rescue на Мейбълин , от него съм много доволна, исках да пробвам нещо ново, защо ли ми трябваше