Лакове за нокти - 122

• 74 723
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Prismatica Aerie
(и затова имам не повече от 10-15 лака в него  Laughing)
Изобщо не си фен, и Агент не е, с нейните вариации на Closer Than You Might Belém Joy
Clouds е подвеждащ лак, 10 снимки -10 различни оттенъка. Сега си гледам ръцете в сумрак и на неон бие, ама може и да ми е чувствително окото Smile
Пъмп, няма ли да ни зарадваш с някой съвършен маникюр, какво носиш напоследък? Някой дързък шартрьоз Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 23:20 от Catalano

# 526
Привет. Пиша рядко, но ви следя редовно Simple Smile
Включвам се с един ГР.  Освен това исках да похваля бързо съхнещия топ Импала, макар че според мен е от типа "изсушаващи капки", не бих го определила като топ лак, но лака съхне за секунда.

# 527
От няколко дни съм без лак. Не мога да реша с какво да се лакирам. Днес измислих нещо, но пък времето не ми стигна и отново съм без лак - на рождения ми ден. 
 Влезнах преди малко в сайта на pretty polish,  да си купя picture polish, но е останал само winter.

Скрит текст:
И да почерпя с домашна торта

# 528
  • София
От няколко дни съм без лак. Не мога да реша с какво да се лакирам. Днес измислих нещо, но пък времето не ми стигна и отново съм без лак - на рождения ми ден. 
 Влезнах преди малко в сайта на pretty polish,  да си купя picture polish, но е останал само winter.

Скрит текст:

Честит рожден ден! Цветен и бляскав ако ще и да не е лачен!

# 529
 Влезнах преди малко в сайта на pretty polish,  да си купя picture polish, но е останал само winter.

Скрит текст:

Честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-прекрасно в живота и да прекараш незабравимо. bouquet Hug И утре все пак да се/ни зарадваш с красив маникюр. Simple Smile
Тортата изглежда невероятно. Blush

# 530
  • Варна
Страхотен Clouds! 💙
Dimitrova, да си жива и здрава! 💐Това да ти е проблемът- с какво да се лакираш!  Flutter
Сега влязох и аз в Pretty Polish. Вярно много малко лакове са останали! Добре, че поръчах! Остана и да дойдат!  Rolling Eyes

# 531
  • някъде
Димитрова, честит празник! Желая ти здраве, щастие и много любов!💞🎁🌺

# 532
  • Prismatica Aerie
Честит рожден ден! Flowers Hibiscus Winter е много хубав, подари си го.

# 533
Герганче, страхотен нюанс- точно такива коралови о- бо- жа- вам.  Heart Eyes Кой номер е?

Последните седмица- две съм на зелена и синя вълнА. Всякакви отенъци, нюонси и комбинации.

Лошата новина?- дъщеря ми е прихванала "заразата" повече и от мен, съответно положението откъм брой цветни стъклени шишенца заплашително се влошава.

Агент, ще сме видни трендсетъри и инфлуенсъри. Със стил и подхождащи с разбиране към живота.   Crazy

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 01:30 от Анонимен

# 534
Sally Hansen 641 Belle of the Ball

Лакът на Sally Hansen-Belle of the Ball има ли блясък?

# 535
  • София
D. Dimitrova, Честит рожден ден!

Герганче, може ли снимка на бързосъхнещия топ на Импала?

Не съм доволна от Флормар за бърз растеж на ноктите. Два пъти го ползвах. Нямаше резултат от него. Маха се трудно, замазва се по ноктите. И накрая, когато си мислиш, че ноктите са добре почистени се оказва, пак има остатъци от този продукт, стои на бубунки….. хайде наново с лакочистителя.... Ако бързаш и си се лакирала, триеш и отново.....  Mr. Green

# 536
Пъмп, няма ли да ни зарадваш с някой съвършен маникюр, какво носиш напоследък? Някой дързък шартрьоз Heart Eyes
Корали!  Sunglasses и то розови корали. Ето, от тях нямам достатъчно! Вчера свалих най-любимия измежду пикчърите Paris - можеше да изкара още ден-два след четирите, които го носих, но понеже ще пътувам, реших да обновя маникюра. Сега намазах (и омазах, че бързам) Chanel Elixir, абсолютно великолепен цвят, заради който съм готова да му простя ниската трайност. Не знам дали ще имам време да снимам и да кача обаче (едит: успявам, тичайки).
Така че приемам препоръки за розов корал в цвета на тези двата  Grinning и ако може, да са барем OPI-та...

Едит:

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 10:01 от Pump17

# 537
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Синия лак е франкенполиш, а жълтия GR Holiday 74.

# 538
 Идвам да ви се оплача от base coat на essence gel , no lamp base coat, бяло шише. Много бързо се бели всичко, пробвах няколко пъти в различни комбинации Confused До сега бях със cc nails, base coat, dr. rescue на Мейбълин , от него съм много доволна, исках да пробвам нещо ново, защо ли ми трябваше Grinning

# 539
  • София
Идвам да ви се оплача от base coat на essence gel , no lamp base coat, бяло шише. Много бързо се бели всичко, пробвах няколко пъти в различни комбинации Confused До сега бях със cc nails, base coat, dr. rescue на Мейбълин , от него съм много доволна, исках да пробвам нещо ново, защо ли ми трябваше Grinning
+1

Общи условия

Активация на акаунт