Лакове за нокти - 122

• 74 658
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
дуохромни линейни холота?

# 616
Да.
Не са лоши, но си спомням, че им трябваха минимум по 3 пласта. Не бяха от най- добрите ПП.
Ето ги моите:

# 617
  • Prismatica Aerie
Надя, твоите изглеждат по-различни... и по-хубави,  мен нещо не ми допадат новите Astonished

# 618
  • Стара Загора
Аз минавам да похваля новите 2 цвята от летните шимъри на Avon, които си взех - Contrast Boost и Golden eyes. Великолепни са! Нанасят се лесно, покриват идеално на 2 слоя и блестят разкошно не само на слънце. Няма черти и разтичане около кожичките, изглеждат като метални! Contrast Boost ми напомня на Zoya Fei, бих го определила на лятна негова версия, защото има и фини златисти частички. А Golden Eyes е идеалното злато без да жълтее и да прави ръцете мръсни. Него пък свързвам със Zoya Civ като финиш, но няма купър едри скейлчета и е също чудесно за лятото. Зоята си е коледно-есенна. Simple Smile

# 619
Някакви мнения за тази база?

# 620
  • Кюстендил

Мила да споделиш колко време ти издържа после.Аз имам горчив спомен само 1ден на мен.
Три дни,нооо съм на море+всекидневно къпане на две диванета.Аз мисля че ще издържи поне 5дни без проблем.

# 621
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528.1 … ype=3&theater

Основния лак е GR Paris 136, тъмното сребро е Perfect 33, мрежата е печат, а емблемата на Ауди е ваденка. Всичко е матирано с матовия топ на Perfect.

# 622
Да ви питам, някой има ли мнение за тези два топа на Тренд..

# 623
Не обичам линейни холота и тези новите на Picture Polish ще ги пропусна, както пропуснах и лимитираната серия от 2014, за която припомни Надя. Да не говоря и за цветовете им, които лично за мен се вписват в изразителното определение “серо-буро-малиновый”  Laughing.

Ако някой има идея къде мога да погледна суочове на Масура, без значение дали с оригиналните имена на руски на лаковете (дори още по-добре), или има препоръка за някой особено успешен цвят, ще съм признателна.

Catalano, имах предвид най-вече Sunflower на Picture Polish (внимание - боядисва плочката!). Погледнах сравнения - не е пълен двойник на показания от теб, но са доста близки и е много, ама много красив. Иначе на OPI The “IT” Colour е страхотен тъмножълт, вярно, без холо ефект.

# 624
  • София
Lemy, от quick dry съм доволна. Simple Smile
bubana, как успя да го задържиш 3 дни тоя лак? Аз бях с лилавия на ейвън, и издържа само 1 ден, като за първи път си бях дала почивка и само измих едни чинии и бебето няколко пъти Simple Smile Иначе е много красив. Ето го:
Скрит текст:
Сега съм с Jessica 754 и OPI NL G29, не е много ок но имам да пробвам около 100 лака.
Скрит текст:
Вчера минах през Лили и се оказа, че имали намаление на лаковете Catrice, та ето с какво се сдобих:
Скрит текст:

# 625
Милена, бързо съхне значи?
Хм, много е хубав лилавият Ейвън, може би трябваше да го взема и него.

# 626
О, от кафявата серия също ли са намалени? Дано успея да мина тези дни...

# 627
  • София
Милена, бързо съхне значи?
Хм, много е хубав лилавият Ейвън, може би трябваше да го взема и него.
Искаш ли го? Твой е Simple Smile

О, от кафявата серия също ли са намалени? Дано успея да мина тези дни...
Кафявата серия са намалени до края на месеца на 2,99лв, а другите бяха до вчера /или днес/ на 3,49лв.

# 628
Много е готин лилавия. Прилича ми на лилавия холограм на Картин Арли, тези дни ще се намажа с него. За последно се мазах зимата, да ми се чуди човек защо слагам холограми зимно време 😆

# 629
Аria, сестро, лилави холота се носят целогодишно :*

Общи условия

Активация на акаунт