Лакове за нокти - 122

• 74 659
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Prismatica Aerie
Catalano, до УК доставката е 8.95€ , и е за повече от 3 лака.
Плюс това напоследък до Бг напоследък доста се бави- за около 20 + дни идва.
Мда, следващата поръчка ще я насоча към УК. Благодаря!

Catalano, нали си ме знаеш, че съм дърта консерва Grinning Ако носиш този цвят и се харесваш не слушай нито мен, нито вселенското предупреждение Wink
Не съм с такова мнение за теб Grinning Не съм носила такъв цвят и за дреха категорично не го харесвам. Иска ми се да разбирам повече от цветове, но това май не се учи.
Всички нокти са ти приказни Heart Скромното ми мнение е, че ако педикюрът ти не се вижда - може да мацнеш маалко червено на ръцете. Казва го върл минималист, който не обича шарено и украси.Blush

# 601
  • Стара Загора
Кико няма, но ще отварят Малинка в Стара Загора. Blush

Направили са и фейсбук страница. Намира се по главната, в пресечката до Gyros (до Дръмс). Не е отворен още обаче.

# 602
  • Варна
Agent, прекрасни маникюр и педикюр! Винаги много стм харесвала  Zoya Dream. 💙Въпросът е защо го нямам?!  ThinkingКаквото и да решиш, ще е хубаво и в унисон с празника. Да ви е честит!
Catalano, мажа с Rescue, защото ноктите ми са много сухи и се разслояват. Маникюристката ми го похвали и е виждала положителни резултати дори след ноктопластика. Не пречи да опитам, поне е безвредно.
Karista, много хубав ChG! И аз имам един техен  холограм, но след поредното фиаско с нанасянето, даже не посягам към него. Махнах вече неона. Ръцете ми изглеждаха на цвят като на кака от малцинствата.

# 603
Благодаря ви на всички за мненията и комплиментите (незаслужени!)...
Скрит текст:
... всичко ще се вижда и - маникюр и педикюр, че при нас удря 40С и 80% влажност и купонът ще е на басейна на приятели. Всички ще пият и купонясват цял ден, само аз ще гледам като борсук-електроженист, че съм станала в 3 ам!

Много се смях на лафа на Надето в фотошопнатите суотчове на рускините (някои го правят доста добре!), моята мъка с тях е, че трудно се намира жълта рускиня, че да има съпоставими с моите ръце! А обичам да им гледам суотчовете на Инстаграм!
На Блу много и харесвах цвета - необичаен, но страшно ти отива!
Кристал - да, за друго червеното говоря, аз нямам Mean Reds!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:23 от Agent Provocateur

# 604
Тези на Малинка добри ли са ? Има техен магазин близо до вкъщи.

# 605
Ха! Ивче, къде е това точно, че не мога да се сетя? По реда на магазинчето с бижута? Имаше и спално бельо, и оптика май там, ако правилно се ориентирам.

# 606
  • Стара Загора
Да, точно там е. Последното от редичката, до Boro. Ако си минавала преди повече от 3 месеца, беше бутик Скандал, в който продаваха дрехи на Кристин Желязкова. Магазина на Бибтекс (за спално бельо), го преместиха още миналото лято в универсалния и на негово място има за хавлии, халати и прежди. Ще дам знак като отворят Малинка и какво има. Тук от лаковете бяха ли доволни момичетата, че не си спомням? Close

# 607
Правилно съм се сетила значи Smile

Имам спомен, че се коментираха тук и се харесваха. Даже много ми беше допаднал един розов, но не си спомням кой го беше показал...Дали не беше Лили? Thinking

# 608
  • Стара Загора
Аз помня че Ди показа някакво червено сякаш? Rolling Eyes

# 609
Аз показах червената Малинка и Ди си я купи и нея и розовата... желета, чудна широка четка, половин шише съм измазала mин лято от нея
какво правехме преди смарт телефоните  и писането по светофарите!?!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 18:38 от Agent Provocateur

# 610
Аз показах червената Малинка и Ди си я купи и нея и розовата... желета, чудна широка четка, половин шише съм измазала mин лято от нея
какво правехме преди смарт телефоните  и писането по светофарите!?!
+1👍
Имам два цвята на марката и определено ми харесват. Ако имах възможност да видя лаковете наживо, защото суотчове в нета - няма, с удоволствие бих купила и други цветове.

# 611
Значииии, Ивче, викай като видиш, че отворят Joy

# 612
# 613
Обожавам неони, и това си е  Heart Eyes

Cadillacquer Youth:

https://www.instagram.com/p/Bk2GfAmBo_L/?taken-by=nailpolishpalace

Иначе Picture Polish пускат нови 4 лака, линейни холота, препратка към когато бяха Ozotic. Те пуснаха една подобна, limited edition  серия 2014, от която имам четири лака. Тези засега са само в сайта им за продажба, но тъй или иначе аз нямам интерес към тях. Те са си дублиране на стари лакове с различни имена.

Скрит текст:

# 614
  • Варна
Надя, писали сме заедно Simple Smile
Момичета, видяхте ли вече предстоящата LE колекция на PP?

Общи условия

Активация на акаунт