Лакове за нокти - 122

• 74 686
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Никога не съм казвала никога на лак Joy

Ето част от новите ми Масури, долните са обикновени, горната е магнитна:

Ето и сравнение с ПП, близки са, но не са еднакви. Merge на суотч е почти еднакъв с Масурата Stuck Out Tongue Winking Eye

5-free са :

# 586
  • София
Essence 147 Miss universe

Скрит текст:

# 587
А си харесах 7-8 нюанса на охра, или както и да се нарича този цвят Blush
Охра!? На красивите ти бели ръце!?

Самото нанасяне ми е проблем. Едни и същи бази ползвам, няма тази неравномерност при други лакове. Като празни ивици ми се получават при първия пласт, все едно върху мазна основа нанасям.
Имам много малко и са ми доста стари, та не познавам никак добре марката, но има го този ефект при някои цветове, да. Поглеждала ли си live application на youtube да сравниш? Например:
https://www.youtube.com/watch?v=OoXXOmgfawA

"All China Glaze colours and treatments are DBP, Toulene and Formaldehyde-free."
www.nailsmag.com/encyclopedia/64292/china-glaze

Не можах да спя и мажа по себе си червено, синьо и бяло Rolling Eyes , че нали е 4 Юли, празнуваме!

# 588
  • Sofia, Bulgaria
China Glaze - IDK
Беше малко странен откъм нанасяне, но съм склонна да го отдам на отворения прозорец и вятъра, който подухваше. Иначе въпреки лошото нанасяне изсъхна бързо и леко матово. С лъскав топ блясъка много ми харесва, и на слънце, и на изкуствена светлина.

# 589
От къде поръчвате Чайните? Flowers Bouquet
Вече са ти отговорили от къде се поръчват.
Аз също не харесвам нанасянето неоните на Чайните.
Направо мъка ми е и се изнервям много
Между другото розовокото на ГР което показа в страхотно и с перфвктбо изрязаните ти кожички ми хареса страшно много.

# 590
  • Prismatica Aerie
Heart Eyes Hug
Край, отекох Sweat Smile Де да имах и твоите творчески умения!

А си харесах 7-8 нюанса на охра, или както и да се нарича този цвят Blush
Охра!? На красивите ти бели ръце!?
Не ли? Е верно ли Anguished Знаех си, аз че има някакъв знак в това, че не мога да взема всичките! Не е било доставка, най ми било дисбаланс.
 Честит празник! Nature Star

# 591
Искам да попотам лакове на Кико могат ли да се купят от БГ?
Ще ходим скоро до София и се чудя имат ли магазин от който да закупя техни лакове.

# 592
Няма ги в България... Pensive

Мен ме домързя да изисля нещо по-интересно и съм само с розово - https://www.instagram.com/p/Bkzn5X_Bg0Q/?taken-by=s.naneva

# 593
Чаровничка няма ги и в София Кико, никога не са имали фирмен магазин в България. От сайта им шипват до тук, но честно казано не са нищо особено откъм характеристики или цветове (поне според моите възприятия). Имах около 10-на лака от различните им серии и никой не ме е впечатлил с нещо.

# 594
Catalano, до УК доставката е 8.95€ , и е за повече от 3 лака.
Плюс това доставката до Бг напоследък доста се бави- за около 20 + дни идва.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 17:10 от nadia23

# 595
Catalano, нали си ме знаеш, че съм дърта консерва Grinning Ако носиш този цвят и се харесваш не слушай нито мен, нито вселенското предупреждение Wink

Тъй... омазана съм до ушите, въпросът е дали да вапцам и от червеното от педикюра върху акцентния нокът или да го раздам минималистично Simple Smile

# 596
Вапцай! Както се казва - Yes is more! Давай Simple Smile

# 597
Аgent,аз бих ги оставила така.
Уникална както винаги !

# 598
Остави ги така, Агент! Много е готино!

# 599
China Glaze - IDK
Скрит текст:
Беше малко странен откъм нанасяне, но съм склонна да го отдам на отворения прозорец и вятъра, който подухваше. Иначе въпреки лошото нанасяне изсъхна бързо и леко матово. С лъскав топ блясъка много ми харесва, и на слънце, и на изкуствена светлина.
Много е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт