Лакове за нокти - 122

• 74 697
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, разглеждам лаковете на China Glaze. Ever Glaze някой от вас ползва ли? Харесах си цвят 583 Ever glaze. Така и не разбрах това гел лак ли е? Или се нанася като обикновен лак. Разяснете моля Simple Smile

# 571
Обикновен лак е това, гел лаковете на Чайна са Gelaze.

# 572
Разпродажба в HypnoticPolish.
Моля Надя Hug (и който е ползвал, разбира се) за мнение за лакове Масура - обикновените. Само на тази марка откривам цветове като този и този.
Като първия още има (включително пикчър), ама с втория ме прониза в сърцето! Ще чакам и аз мнение за тези лакове.

Тук съм при повикване  Mr. Green

Masura- представи си малко по-евтин вариант на ПП. Включително правят и dupe на ПП  Wink
За трайност- не се обвързвам с мнение, знаете,че е индивидуално. С тънки четки са.
Но понеже суотчовете са кът, най-вече рускините си ги носят, и ги тагват с руските им имена, е трудно да се намерят реални и нефотошопнати снимки.
Утре на светло ще кача няколко да видите колко близки ги правят   Sunglasses Че в петък пак пристигнаха още 3 нови  hahaha

P.S. Ето от обикновените, бях го поствала единият скоро:

https://www.instagram.com/p/BkQ5Rv_hQhs/?taken-by=nailpolishpalace

https://www.instagram.com/p/BdBADU-DDyy/?taken-by=nailpolishpalace

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 17:11 от nadia23

# 573
  • Варна
Как се справяте с тебеширения завършек на China glaze? Само при мен ли се нанасят ужасно? Необичаен за мен цвят- Hang-ten toes. Слушам Agent и снимам, докато се лакирам. Simple Smile
Намалих ноктите до дъно и почнах мазане с RescueXx на CND, но не издържах дълго без нищо и се лакирах.

# 574
Как се справяте с тебеширения завършек на China glaze? Само при мен ли се нанасят ужасно?

Бях доста предубедена към Чайните, но напоследък много ми допадат. И цветово, и откъм четки, и откъм консистенция като цяло. Аз ли нещо съм се бъгнала не знам, но на МОИТЕ нокти се държат идентично с ОПИ, дори като трайност /да не се приема като положителен отзив/.  Иначе винаги минавам с топ отгоре, обикновено с ефект "стъкло" и съответно и завършекът е такъв.  Peace

# 575
  • Варна
Самото нанасяне ми е проблем. Едни и същи бази ползвам, няма тази неравномерност при други лакове. Като празни ивици ми се получават при първия пласт, все едно върху мазна основа нанасям.

# 576
  • на дъното
един от любимите летни цветове 😊

# 577
  • София
малееее...всички хологлами  ми харесват....

# 578
От къде поръчвате Чайните? Flowers Bouquet

# 579
  • волно калдъръмче
facebook china glaze българия

# 580
  • Варна
Аз от Nail polish direct.

# 581

Благодаря!

# 582
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Моля Надя Hug (и който е ползвал, разбира се) за мнение за лакове Масура - обикновените. Само на тази марка откривам цветове като този и този.
Като първия още има (включително пикчър), ама с втория ме прониза в сърцето! Ще чакам и аз мнение за тези лакове.

Тук съм при повикване  Mr. Green

Masura- представи си малко по-евтин вариант на ПП. Включително правят и dupe на ПП  Wink
Затрайност- не се обвързвам с мнение, знаете,че е индивидуално. С тънки четки са.
Но понеже суотчовете са кът, най-вече рускините си ги носят, и ги тагват с руските им имена, е трудно да се намерят реални и нефотошопнати снимки.
Утре на светло ще кача няколко да видите колко близки ги правят   Sunglasses Че в петък пак пристигнаха още 3 нови  hahaha

P.S. Ето от обикновените, бях го поствала единият скоро:

https://www.instagram.com/p/BkQ5Rv_hQhs/?taken-by=nailpolishpalace

https://www.instagram.com/p/BdBADU-DDyy/?taken-by=nailpolishpalace
Благодаря ти! Flowers Hibiscus  Трайност не ме влече, така да се каже - повече ме интересува дали и колко са free, защото са подозрително евтини.
Лошото при HypnoticPOlish е, че мога да поръчам  3 лака само, защото иначе  скача доставката на €19.95 EUR Disappointed А си харесах 7-8 нюанса на охра, или както и да се нарича този цвят Blush

Самото нанасяне ми е проблем. Едни и същи бази ползвам, няма тази неравномерност при други лакове. Като празни ивици ми се получават при първия пласт, все едно върху мазна основа нанасям.
И аз съм го забелязала това. Не, че имам много Чайни, но последно с минитата oт chic physique колекцията ми се случи.
Ти защо се мажеш с RescueXx, какво ти е на ноктите?

Скрит текст:
Като първия още има (включително пикчър)
Кой, кои? Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 12:21 от Catalano

# 583
Как се справяте с тебеширения завършек на China glaze? Само при мен ли се нанасят ужасно? Необичаен за мен- Hang-ten toes.

Много ми харесва, доста му се чудих навремето, но накрая взех друг.
Да, някои цветове от неоните се нанасят ужасно на първият слой, обикновено с втория се дооправят нещата. Имам и един на който му трябва и трети слой, но съхне за секунди, така, че не ми е проблем. Винаги им слагам топ.
Любими неони са ми, и заради страхотните цветове им прощавам останалите несъвършенства.  Laughing

Наде, зелената Масура ме прободе в сърцето  Grinning

# 584
Ако говориш за Meet my Decorator (червеното, което много бие на оранжево от колекцията)....
Хм, в моя сет с минита червеното е Got The Mean Reds, който в моите очи е класически червен крем с лек оранжев подтон:

Снощи се лакирах с лак от новата линия на Sally Hansen Insta Dri Buff & Trumble и за акцент на безименните - OPI My Favorite Ornament. Insta Dri много ме впечатли: има най-широката четка, която съм виждала (буквално с 1 движение покрива нокътната плочка), много висока покривност, дори и за нюд (абсолютен one coater), съхне светкавично самостоятелно и има чудесен блясък - остана само и трайността да е висока, но за нея ще допълня като го понося.

По въпроса с коралите, имах 2 на Sally Hansen и бяха много красиви, но не ми харесаха как стоят на моя тен - Complete Salon Manicure Cook A Mango и Coral Fevеr. Друг красив корал, за който се сещам и притежавах, е Flormar Full Color Bright Azalea, отново с чудесни характеристики.

Темата относно чувството за хумор на съдбата и заричането кои лакове никога не бих сложила е изключително интересна, би ми било приятно да прочета повече - може би Миленка би сложила въпроса в началото на следващата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт