Лакове за нокти - 122

• 74 639
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Лакът е еssence.

# 631
Pump17, погледни в инстаграм.

Аз там гледам на една китайка снимките, не са (много) фотошопнати:
https://www.instagram.com/yaolangnails/

# 632
Милена, бързо съхне значи?
Хм, много е хубав лилавият Ейвън, може би трябваше да го взема и него.
Искаш ли го? Твой е Simple Smile
Много ти благодаря за предложението, изкушаващо е, обаче аз съзнателно не го поръчах и него, просто за да не ми се разраства още колекцията, че половината лакове и по 1 път годишно не мога да сложа  Hug

Пропуснах, Кристал, радвам се, че ти е допаднала бялата Джесика.  Simple Smile

# 633
... че половината лакове и по 1 път годишно не мога да сложа  Hug

Същата история и като си подреждам кутиите си казвам: "Ееех, сега ще го сложа ето този лак, колко е хубав!" и след това забравям Smiley

Даже ето този Флормар от днес го изрових съвсем случайно Sweat Smile Не го бях носила сигурно от миналото лято... https://www.instagram.com/p/Bk4vutfheFG/?hl=bg&taken-by=s.naneva

# 634
  • Varna, Bulgaria

Същата история и като си подреждам кутиите си казвам: "Ееех, сега ще го сложа ето този лак, колко е хубав!" и след това забравям Smiley

Даже ето този Флормар от днес го изрових съвсем случайно Sweat Smile Не го бях носила сигурно от миналото лято... https://www.instagram.com/p/Bk4vutfheFG/?hl=bg&taken-by=s.naneva
[/quote]

Абсолютно същата съм, купувам, нося по веднъж, прибирам в кутията и ги забравям 😠. И после като ровя ахкам и се превъзнасям.....

А този Флормар е страшен, яд ме е, че не си купих нищо от тази серия, когато излезе. Ама нали имам много, айде да пропусна. Колко пък щеше да ме натовари притежанието на пореден лак? 😛💅

# 635
  • София
Моите лакове са на видно място. Само сменям летни със зимни /като дрехите/ Simple Smile
Скрит текст:
Дори си направих табличка, която качих на телефона си, че да не ми се повтарят при покупки Simple Smile Много съм зле вече, но ММ каза "по-добре лакове отколкото дрехи за децата. Лаковете ще ги носиш с години, а децата дрехите 1 сезон" /това е другата ми мания/ Simple Smile

# 636
Аз сезонните съм ги наредила на бюрото до монитора, да се подсещам Simple Smile)

Арабеск, имам Флормар от същата серия, един път май само съм го слагала... 😎

# 637
  • виртуално

# 638
Моля, ако някой ще поръчва тези двата от А england нека поръча и за мен 🤗 Наистина ми е черна Индия с тия превозвачи. Предварително благодаря! 🌺

# 639
Мисля, че още я има тази серия на Флормар в Елитис. Сякаш мернах някакви скоро, ама то там какво ли няма Grinning Иначе, когато си купих този цвят, не знаех, че е пясък Joy

# 640
Тия превозвачи спокойно могат да се конкурират с Алиекспрес  Stuck Out Tongue Closed Eyes преди седмица и половина поръчах от сайта на A England двойката на месеца и още един и ще дойде... най-рано след седмица.

# 641
Момичета, искрено съм впечатлена от количествата лакове, с които разполагате и мащабите, с които пазарувате Simple Smile
Чудя се колко са лаковете, които имате и как се справяте със съхранението им...
Аз имам около 50 и то само в цветовете, които обичам (май основно различни нюанси на червено, розово, коралово). Покрай вашите снимки се влюбих в синьо и ментово, особено показаните от Агент маникюри - много ми харесват.

Включвам се с нещо розовко от днешния дъждовен ден:

# 642
Моля, ако някой ще поръчва тези двата от А england нека поръча и за мен 🤗 Наистина ми е черна Индия с тия превозвачи. Предварително благодаря! 🌺

Аз със сигурност ще ги поръчам, но ще е в края на следващата седмица. Ако не ти е късно тогава ще поръчам и за теб. Simple Smile

# 643
Елмайра, привет. Кой е лакът на Avon, Cerise-ly ли? Питам понеже го имам, а твоя ми харесва и се чудя дали е същия. Grinning

# 644

Аз със сигурност ще ги поръчам, но ще е в края на следващата седмица. Ако не ти е късно тогава ще поръчам и за теб. Simple Smile

Не ми е късно 🤗 Пиши ми лично като стане време, за да ти дам кординатите ми. Много благодаря! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт