На море в Гърция 2018 - II

• 85 603
  • 787
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, тази година наехме вила в близост до Сани. Някой може ли да помогне с указания за възможен урбанизиран плаж извън ризорта?
Първия плаж до магазина и кафето преди входа работи за всички.чадъри шезлонги всичко

# 361
Преди малко даваха репортаж по новините, че днес задръстването е било около 4 км, чакането е било около 30 минути, има ремонтни дейности в гръцката част. Но и на Маказа показаха картина, също доста задръстване е имало и там.

На 17-ти се прибрахме през Кулата около 19ч. Пред нас имаше не повече от 10 коли. Никакви колони, никакви задръствания, никакви ремонти, никакви проблеми не сме имали с пътуването.
Ремонта е на отиване не на връщане

# 362
  • София
Опашките са за влизането в Гърция. Приятелка този уикенд чакаха час и половина на Кулата. Това,че при вас е било на късмет,и не сте чакали за влизането от Гърция в България,не означава непременно,че са измишльотини опашките.

# 363
Преди малко даваха репортаж по новините, че днес задръстването е било около 4 км, чакането е било около 30 минути, има ремонтни дейности в гръцката част. Но и на Маказа показаха картина, също доста задръстване е имало и там.

На 17-ти се прибрахме през Кулата около 19ч. Пред нас имаше не повече от 10 коли. Никакви колони, никакви задръствания, никакви ремонти, никакви проблеми не сме имали с пътуването.
И при нас така в петък, късния следобед. Какви са тези измишльотини по новините? Освен ако не говорят за опашката от тирове, която наистина е километрична, но се съмнявам.
По новините казаха, че от събота започва ремонт на КПП то, което ще продължи две седмици. В събота даваха задръствания, но се надявам, въпреки ремонта да смогват вече и да не се виси много.  Между другото , когато сме минавали през Кулата, винаги са действали бързо, показваш документите и минаваш,  докато миналата година на Маказа освен многото коли и малкото гишета ми се струваше,  че румънските коли ги проверяваха и много продължително.

# 364
  • Розовата долина
Ех, ако можеше цяло лято да откарам в Гърция на някое плажче-нямаше да е зле.Сега чакам с нетърпение да дойде края на август и да стягам куфарите за Торони....В тази връзка, бихте ли ме насочили към хубави плажове в околността /обичаме да обикаляме/ и таверни?
Слънчеви и прекрасни дни за всички !

# 365
inka2005,
Дестеника и Тристиника на север - първият, веднага след Торони, е по-плитък, вторият е дълбок, но огромен, празен и красив, с чуден бийч бар. На юг към източния бряг - Каламици, Скала Сикияс. За таверни - Порто Куфо Simple Smile

# 366
Здравейте. Струва ми се, че тази тема е по-подходяща от другата. Краят на август сме планирали посещение на Метеора, което решихме да съчетаем с 3-4 дни плаж. Мисля да се настаним някъде около/в Солун, тъй като искам вечер да се разхождаме. Бих се радвала на предложения за хубави плажове в района. Благодаря.

# 367
  • иска ми се Варна през лятото

И при нас така в петък, късния следобед. Какви са тези измишльотини по новините? Освен ако не говорят за опашката от тирове, която наистина е километрична, но се съмнявам.
По новините казаха, че от събота започва ремонт на КПП то, което ще продължи две седмици. В събота даваха задръствания, но се надявам, въпреки ремонта да смогват вече и да не се виси много.  Между другото , когато сме минавали през Кулата, винаги са действали бързо, показваш документите и минаваш,  докато миналата година на Маказа освен многото коли и малкото гишета ми се струваше,  че румънските коли ги проверяваха и много продължително.

В събота е било ужас в двете посоки на Маказа. Днес се прибираме с беба в 15 часа имаше 10 коли, провериха само 1 българка нашите, иначе не. Имаше повече заминаващи. И валеше т. е. хладничко, супер.
За разлика от морето, водата вече е кристал и топла още рано сутрин.

# 368
  • София
Хотела не е лош. Отсядала съм преди няколко години. Стаите без тераса не са хубави, с изглед към пътя са. Тези с тераса са с изглед към морето и са големи. Храната не беше лоша, а на закуска фрешовете бяха безплатни. Плажа пред хотела на мен лично не ми хареса, но в близост има страхотни плажове.
quote author=Karinkataa link=topic=1040517.msg36899162#msg36899162 date=1529136273]
https://www.booking.com/hotel/gr/lucy.bg.html?aid=340302;label=m … otal&#tab-mai
Здравейте! Някой почивал ли е в този хотел? Мненията са много противоречиви и не мога да се ориентирам. Част от компанията иска тази година да сме по -близо до България и затова сме се ориентирали към Кавала. Ако можете да предложите някой друг, хубав хотел, ще съм Ви много благодарна. Може да е и 4 ****. Тази година сме решили "да развържем малко кесиите" Simple Smile))

[/quote]

# 369
  • малкия йеросалим
Здравейте.Може ли да помоля за насока за някое добро ресторантче в Калитеа или Афитос.В момента сме в Калитеа,но интернета ми е ужасен и не мога да се разровя добре.Благодаря предварително на всички отзовали се:)

# 370

Беше в събота по обед (около 13:30) към 3км опашката за Гърция. Ние се прибирахме, пред нас имаше 5-6 коли.

# 371
Здравейте! Бихте ли дали Вашето мнение кой плаж повече ви допада: Амолофи или плажове около и в Калитея, Касандра? Предварително благодаря!

# 372
Калитея, Касандра bouquet

# 373
Сърдечно благодаря! Прекрасни морски приключения!

# 374
  • София
В Микро – Пелион, освен трите таверни, има ли други възможности за хранене. Сега в Ставрос близо до хотела в едно заведение до хотела срещу 1 или 2 евро можеше да ти приготвят рибата и да минеш да си я вземеш. Или гироси примерно? Или трябва да се ходи до Платаниас?

Общи условия

Активация на акаунт