На море в Гърция 2018 - II

• 85 565
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Другата седмица заминаваме за Лептокария. Нужни ли са ни акваобувки за плажа? Ще бъдем в Бомо Олимпус гранд резорт,   някой ако е отсядал моля да сподели.
Здравейте На плажа на Лептокария между водата и пясъка се образуват няколко метра с камъни малки. Същото и пред хотела ви. Не е фатално, но ги има. Тук там и по-големи.

# 76
Здравейте!Ще ви бъда благодарна ако имате впечатления и ги споделите.Халкидики,селището е Ханиоти.Плажа как е,скучновато ли е щом е малко селище и каквото се сетите.
Плажа на Ханиоти не е хубав. Тясно и пренаселено. Селцето става не е скучно. Има си от всичко.

# 77
  • София
Скрит текст:
Благодаря за отговорите за Лефкада. Не знам предишния път, когато са ходили дали са минали по този път, който посочвате или по някой друг, за да спестят някоя такса и затова сега да казва, че имало нов път.... Ще му кажа да си свали приложението, ще му дам Йоанина и Превеза като опорни точки, пък да се оправят. А за тол таксите - колкото, толкова, 5 -10 евро повече или по-малко.... За мен е по-важно да се ползва по-добър и по-лесен път, защото разстоянието е доста голямо.
[/quote
jfjallen, Кое приложение?

Какво ползвате като навигация, момичета?

# 78
Скрит текст:
Благодаря за отговорите за Лефкада. Не знам предишния път, когато са ходили дали са минали по този път, който посочвате или по някой друг, за да спестят някоя такса и затова сега да казва, че имало нов път.... Ще му кажа да си свали приложението, ще му дам Йоанина и Превеза като опорни точки, пък да се оправят. А за тол таксите - колкото, толкова, 5 -10 евро повече или по-малко.... За мен е по-важно да се ползва по-добър и по-лесен път, защото разстоянието е доста голямо.
[/quote
jfjallen, Кое приложение?

Какво ползвате като навигация, момичета?
Блис го е написала на предишната страница. И аз го ползвам.

# 79
  • София
Има приложение за Андроид, което се актуализира доста добре и дава към момента всички толоер примерно към Атина. Greek Tolls се казва.
За това приложение ли става въпрос? Понеже и аз се чудя за навигацията Blush.

# 80
Това е приложение за отчитане на тол таксите.

# 81
  • София
       daredevil ММ ползва стоковата навигация - гугъл мапс.

# 82
  • София
Ние ползваме Here, свалят се картите, които трябват за пътуването и работи офлайн.

# 83
  • Пловдив
Гугъл мапс много се изложиха и то на няколко пъти на Корфу. Добре е да има алтернатива.

# 84
Здравейте!Ще ви бъда благодарна ако имате впечатления и ги споделите.Халкидики,селището е Ханиоти.Плажа как е,скучновато ли е щом е малко селище и каквото се сетите.
чудесно място. Плажът е добър, а ако не ви хареса, можете да отидете с кола и на друго място. Има заведения и дискотеки.

# 85
Момичета благодаря ви за отговорите за Ханиоти. bouquet

# 86
Ние в неделя заминаваме за Касандра, ще бъдем в Посиди. На мен ми се иска един ден да идем до плажа на Крузо вилидж, който е хвален като хубав, плитък и подходящ за деца. Ясно ми е, че трябва да караме към Палиури, но като стигнем до там, как да намерим въпросния плаж, има ли конкретно име (намирам го като Хрусо и Ксения и се зачудих в крайна сметка) ? Притеснявам се да не объркаме и да идем на някой друг, че мъжът ми е голямо мрънкало.

# 87
  • София
Ние в неделя заминаваме за Касандра, ще бъдем в Посиди. На мен ми се иска един ден да идем до плажа на Крузо вилидж, който е хвален като хубав, плитък и подходящ за деца. Ясно ми е, че трябва да караме към Палиури, но като стигнем до там, как да намерим въпросния плаж, има ли конкретно име (намирам го като Хрусо и Ксения и се зачудих в крайна сметка) ? Притеснявам се да не объркаме и да идем на някой друг, че мъжът ми е голямо мрънкало.
Около километър, два след Палиури в дясно и надолу има разклонение и табели за хотел Крузо Вилидж и бар Корсарите. Ако го пропуснете следващото отклонение пак в дясно ще Ви отведе в другия край на плажа където има и къмпинг.

# 88
Благодаря! Щом има табели, ще се ориентираме (сега вече знаем и за кои табели да гледаме 😊).

# 89
Имате ли представа какви са таксите за теглене на пари от банкомат в Гърция?
Или поне в Тасос може ли да се плаща с карта на повечето места или по-скоро не?
Много лошо една гъркиня ме прекара с резервация и докато я чакам да ми върне капарото то ще трябва да се прибираме.. А не са малко парите.

Общи условия

Активация на акаунт