Къдрокоси красавици - 2

• 71 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
В момента ползвам този фиксатор за къдрици https://m.emag.bg/techen-fiksator-za-kydrici-selective-professio … 011/pd/DFZ309BBM/ Доволна съм как ми оформя косата. С много лека фиксация.
А този е без фиксация  .  Ползвала съм го дълго време. И отново съм доволна какви къдрици прави.https://www.arlen.bg/product/763/modelirasht-krem-aktivator-za-k … vator-250-ml.html

# 211
  • София
Привет и от мен! Искам да ви питам, когато използвате стилизанти, повече ли ви пада косата или не сте забелязали зависимост? Моята имам чувството, че повече пада, когато й сложа някакъв продукт и затова от време на време я оставям да си почива неоформена...

# 212
Жана, не успях да видя твоята снимка Simple Smile)))), а иначе кой точно балсам на Кинки кърли поръчваш, че и аз пазарувам от Iherb Simple Smile)))))? Видях снимки на страхотни коси, определено и аз се боря с този фризи ефект, мразя го Simple Smile))))) трудно постигам обратното, а вкъщи се търкалят от скъпи по-скъпи продукти, които нищо не правят, поне на моята коса, засега най - много мачкам и укротявам със сметаната за коса на Милкшейк, но и тя не е достатъчна, като изсъхне косата, но поне не я слепва като другите мазила.

# 213
Възхитена съм от темата!
Аз съм със средно дълга коса сравнително от скоро и все повече си мисля как да си я поддържам, а тя през това време си расте и не хае за моите притеснения. Вече е по-дълга от раменете, няма за кога да се мотая.
Ще трябва да изчета разните съвети, да видим какво я правя, преди да съм я прецакала.
За сега цялото ми поддържане е след шампоан - най-обикновен балсам за коса, а като се смачка и нагрозни, я измивам с вода просто и тя пак става къдрава и обемна.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 15:19 от Uncommon

# 214
И аз изпуснах на Жана косата, но съм сигурна, че е много красива и поддържана. И аз от скоро започнах да следя тази тема и още една за професионални серии за коса. Набелязах си продукти и започнах да ги поръчвам Yum Всичко, което поръчах ми харесва. Обичам да сменям продуктите и да опитвам нови неща. Кой каквото препоръча и е доволен и аз да пробвам Smile Не ми стигат сайтовете, та и във ветеринарната аптека отидох за тривитаминол и конски шампоан. И сега започвам ударна грижа., че малко я бях поизоставила. Какво да ви кажа момичета - луда работа. Искам да си съживя малко къдриците, да са лъскави, хидратирани, тежки, но доста често са ми като на снимката в ляво с фриз.   Боядисвам се от години, което допълнително изсушава. Вие през колко дни си миете косата? Аз нямам проблем с омазняване и 2 пъти в седмицата я мия.

# 215
2 пъти седмично я мия, но не мога да реша проблема със сухотата. Правя маслени маски, но косата ми все си е ужасно суха, не знам вече какво да правя Disappointed

# 216
И моята е мнооооого суха, ако не съм с продукт за финиш направо се чупят връхчетата.

# 217
  • софия
Записвам се в темата в търсене на най подходящия продукт, неомзняващ оформящ чупливата ми коса.

# 218
  • На остров
И аз се записвам много полезна тема !
Моята коса е много чуплива но не е супер къдрава. Ще си поръчам от айхерб продукта да видим как ще ми се отрази !

На малкото ми съкровище косата е много къдрава и се чудя как да я поддържам за да изглежда добре. След баня ползвам детски балсам без отмиване и е ок до първото спане.

# 219
Две в едно, Simple Smile))) кой е продукта от айхърб?

# 220
  • На остров
Ми този който Жана препоръчва и всички си поръчват Simple Smile Кинки нещо си

# 221
Кинки Кърли - гел за оформяне на къдрици. И аз си го поръчах, днес дойде и утре ще го пробвам Simple Smile

# 222
  • На остров
Споделете за деца какво ползвате пак да попитам аз

# 223
Кинки Кърли - гел за оформяне на къдрици. И аз си го поръчах, днес дойде и утре ще го пробвам Simple Smile
Момичета, моля за линк, има поне 6 подобни продукта в сайта на марката, не знам кой точно е  Simple Smile)))

# 224

Общи условия

Активация на акаунт