Третокласници 2018/2019

• 75 419
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Абсолютно на лични адресите. Прасчинка, дано да можеш скоро да си редактираш поста. Трябва да измислим начин да е безопасно за децата. Затова предложих да има правила. Да споделямем по-личните неща в имейла, примерно. Ползва ли се още?

# 106
Прави сте! Поне име не бях написала....

# 107
Името е на лентичката. Но да се надяваме, че злодеите са пропуснали адреса. Simple Smile

# 108
Моята девойка също ще се включи в писането на писма на хартия. Много обича да получава писма, та ще пише. ☺

# 109
Моят син също иска да се включи .

# 110
  • Кърджали
И моята дъщеря ще се включи с удоволствие
При нас ваканцията тече с пълна пара На гости сме при родителите ми в Германия /по малко неприятен повод, но все пак на гости/ Та цял ден игри, забавления Е , поне вечер преди лягане чете

# 111
  • София
Допълних списъка:

Ще помоля да го качат на първа страница.

Харесва ми идеята с писмата. И предложението да пишем в пощата. Може кратко представяне с интересите на детето и адреса. Давайте предложения.

# 112
  • Кърджали
Може ли някой да ми прати отново паролата на пощата? Като пиша тази, която аз имам ми пише че е сменена преди  месеца

# 113
  • София
Аз не използвам общата поща. Даже съм забравила, че въобще има Simple Smile

# 114
В пощата да качим ник и информация за детето, интересите му и по какъв начин иска да комуникира (в ел.вариант или на хартия). Нека сложим и срок и тогава да разпределем кой с кого да си пише. Това е моето предложение .

# 115
Аз се явявам първият ентусиаст, писал направо в пощата за писмата. Детето е много ентусиазирано. Ще чакам разпределение Simple Smile

# 116
Да помоля и аз за пощата.

# 117
Аз също написах няколко реда за моят син и интересите му. Пратих имейл на пощата, защото ми беше по-удобно.
Имам паролата от Ели и ако все още не ви е писала, мога да я пратя, на който я няма.

# 118
И моето момче проявява интерес към идеята с писмата.

# 119
И ние с моето момче се присъединяваме, ще се радваме да участваме Simple Smile

Нашият списък за четене е с 12бр.книги, започнахме с Малкият принц

Общи условия

Активация на акаунт