Третокласници 2018/2019

• 75 483
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
Следя всеки ден от началото на ваканцията за намаление на абонамента за уча.се , но все още няма. Цената е 99 лева. Някой чувал ли е нещо?

Миналата година също следих, но нямаше, понеже решили да увеличат таксата 79 лв. на 99 лв.

Моя абонамент изтича в края на месеца. Има опция за автоматично подновяване, та се чудя дали да я включа.  Имало ли е до сега някакво намаление преди началото на учебната година? Аз за първи път платих за миналата учебна година и идея си нямам ка е било преди.

# 196
Имам спомен, че миналата година от 01.09 стана 99 лева, а преди това беше 79 лева. Аз пак цяла ваканция чаках да стане 59 лева , а то ... Бяха ми казала, че по-предната година е имало промоция....

# 197
Момичета, не чакайте намаление. Увеличиха цената заради новодобавените секции по чужди езици, които преди липсваха. Няма как да намалят цената, когато постоянно разширяват предметите.

# 198
Вижда му се краят при нас , останаха 2 книги за четене и 3 листа със задачки.

# 199
  • Най-красивата страна
Щерка ми приключи с листите.В момента довършва ,,Антон и точица,,.И остават още 2 книги.Надявам се да успее да ги прочете.

# 200
А ние изобщо не спазваме списъка за четене. Взимаме книги от библиотеката, които той си харесва. Чете тях, както и текстовете във ваканционното другарче. Останаха ни 2-3 листа от него. Единствено с таблицата сме по-редовни. Повтаряме я всеки ден по веднъж.

# 201
Привет!
Относно книгите, девойката не се води по списъка, защото почти всичко беше изчела. Чете други книги, последно - Том Сойер. Леко се втрещих, когато случайно подочух разговор между нея и сестра и , която е на 4г. Планираха бягство. С подготовка на провизии и всичко как си му е реда. Щели да ходят при дядо си, той да ги покрие за една седмица. 😁 Сериозно обсъждане ви казвам, не ала - бала. Вечерта подпитвам голямата, защо така. Отговори ми, че нещата трябва да се правят както трябва. Като ще е приключение, да е такова, а не някакви нескопосани опити, подобни на описаните в Том Сойер...
😂😂

# 202
Леле, Hope, дано само теоретично да планира бягство! И аз бих се втрещила, ако чуя такъв разговор. Simple Smile

# 203
Ние го минахме разговора за бягството след "Децата от улица Тряскаджийска", където Лота се разсърди на родителите си и реши, че е много добра идея да ходи да си живее сама. Ама там много бързо си осъзна грешката (след 2-3 глави).

# 204
  • софия
Здравейте, момичета! Правихме оборка на стаята на детето и се появи Състезателна математика, автор Георги Георгиев. Сборникът е подходящ за допълнителни занимания. Подарявам го, като единственото условие е да минете да го вземете (центъра, района на ЦУМ), защото нямам възможност да се занимавам с куриери.
Скрит текст:
Хубава седмица и успешна учебна година на децата!

# 205
При нас ремонтират училищата в района и май няма да успеят за началото на учебната година  #Crazy
Започнахте ли с пазаруването на консумативите или ще изчакате да мине РС ?

# 206
  • в огледалото на живота

Даже съм приключила с тях вече.

Хич не обичам препускането по книжарници в последните дни... Tired
Още в края на учебната година класната сподели,че ще пишат по всичко на тетрадки малък формат с широки редове.Накупих 20 бр.с повече страници,че да не сменя постоянно.Облечени и етикирани са+останалите стандартни консумативи/блок,скицник,бои,четки и т.н/
Раницата е от мин.година и няма да купувам,днес ще мина и униформите да взема.
За зимния сезон само остана няколко ватирани клинчета да взема и едни официални обувки и до там.

За помагалата вече чакам  РС.

# 207

И аз накупих всичко...даже и отгоре. Много обичам да пазарувам канцеларски материали, гумички, химикалки, бои...направо се замайвам.
Иначе списъка получихме още през юни.

# 208
И аз смятам утре да напазарувам и да ми останат само помагалата и тетрадките,че не знам последните какви ще са.
А учебниците ги давам след като ги получим в една книжарница да ми ги подвържат само.
И раница ще търся нова.

# 209
  • Най-красивата страна
Аз вече съм купила всичко.
На последната родителска среща ни дадоха списък.
Тетрадки-само с широки редове.Подвързии,етикети.
Блокчета за рисуване,гланцово блокче,тиксо,лепило,акварелни бои,моливи,химикали.
Флумастери и пастели не са задължителни.
Гуменки и екип за физическо.
Раницата ни е здрава ,трета година ще сме с нея.Само я изпрах.
Официални обувки купихме.

Общи условия

Активация на акаунт