Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 013
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 190
Пфуууу, егати и Испания отпадна...

# 5 191
  • Варна
Вие сте по фенове на футбола от мъжете бе!

# 5 192
  • Mediterraneo
Плача. Егати как се ядосах, инфаркт ще си докарам!

# 5 193
Айде полудяхме!!!!!! Grinning
Да се държат съседите ни тази вечер,  е така сме у нас:stuck_out_tongue_winking_eye:
http://prikachi.com/images/441/9360441Q.jpg

# 5 194
И значит, нам нужна одна Победа-
Одна на всех, мь за ценой не постоим!

Мноого се радвам, руснаците със съзнанието, че са по- слабият отбор, се биха мъжки

За дузпите, ясно е, че са късмет, но все пак за Сборная беше огромен успех, че удържа стигането до дузпи

# 5 195
  • постоянно
Ураааааааааааа 🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺

Карзче ти замина ли ? Помня , че каза в неделя 💗

Ша , харесах си сушената рибка 😋

# 5 196
  • Canada
По старо футболно правило - като не вкарваш... ти вкарват  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Браво на вратаря, желязна психика извади!

Голям звездопад се очертава това световно  hahaha

Рая ми се губи  newsm78

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 20:17 от Foncé

# 5 197
# 5 198
Привет,дружина!
Не съм ви чела днес-цял ден пощя градината,че след тези дъждове е като джунгла!Каталясах,подозирам,че утре ще съм като робокоп...
От вчера помня,че на Катето момчето е рожденик!Да е здрав,Кате,много да мечтае и нека с лекота му се нареждат нещата!
Искам да ви почерпя,че днес преди 17 години с моето момче си казахме"ДА"!
Скрит текст:
Отивам да ви чета...

# 5 199
Браво на братушките (не гледам, но не пречи да се радвам  😂 )

Обаче по нова дават Италианска афера, да знаете 😉

# 5 200
  • Mediterraneo
Братушките показаха всичко друго, но не и игра. Глуха защита, която даже и Иран нямаха! Ама да им е честито. Това Световно е изненада отвсякъде, един след друг отпадат грандовете.

# 5 201
На мен не ми харесва футбола на руснаците, ама се справиха с малко повече късмет. Така ми се гледаше финал Португалия, Испания или Аржентина. Добре поне, че Уругвай се класира. Вече твърди съм за тях.

# 5 202
Интересна тема сте подхванали.
Избирайки живот на експати преди години, прекрасно си давахме сметка за всички + и -. 
И при Шугър бяхме, и при Хър /и то май много близо до нея/ бяхме, сега- на място, където май няма никой от темата още, а след 3 до 4 години най- вероятно и на нов континет ще сме. Не съжаляваме, Бг- контакти, приятели и близки не ни липсват. От една страна се прибираме минимум  по 2- 3 пъти в годината /Коледа и лятото, често и през пролетта, ако нямаме други планове/, от друга- светът и разстоянията вече не са това, което бяха. Често ни гостуват близки пирятели, желани роднини- също. Липсва ми българският домат, обаче; и добре узрялата диня. Не мислим скоро да се прибираме окончателно, а децата вече до такава степен са граждани на света, че понякога ме изумяват до степен да загубя дар слово.

Ох, имам селедка в хладилника, имам и водка, че и червен лучец. Да се почваме ли?  Crazy

anjelika_lety, честито! Да илядите.  bouquet

# 5 203

Тук съм бе, аз съм луд футболен фен, ама на нашето първенство, тия гоУемите....не ме влекат. Ама ги гледам де, то друго няма без това.
Даже виц писах за Алечка днес ама...не ме отразихте.
Търся си хотелче за кратко откраднато море и не знам какво искам- Приморско беше първата идея, сега се сетих, че в Лозенец и Равда и не сме били. Помагайте, искам хубав плаж и да има къде да разходиш вечер
Ужасно ми прескачат постове, не мога да си обясня защо и се изнервям, връщам назад да търся....
Мари, кога имаш рожденичка? Избра ли подаръка?
И аз чакам РД, ама по друга причина , несвързана с мен

# 5 204
Да са здрави празнуващите рожденици!

Анжелика, да сте здрави и да се обичате!

Сега ще викаме за хърватите, ама май нещо ми се приспа

Общи условия

Активация на акаунт