ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 310
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Аууу, моноспектакълът на Велислав звучи много интересен! Стар ли е или има шанс да го гледаме?
Аничка, историята с Димитър е много интересна. Кастинг...хората от екипа са му звъняли два пъти преди това за епизодична роля - на някой болен/пациент. И двата пъти отказва, не за друго, а защото е имал друг ангажимент. На третия път му звънят за ролята на Тони. И той беше коментирал - добре, че се е получавало така, сега сигурно янмаше да ми се обадят за роляма роля Simple Smile

# 391
Москита пак ме изпревари с коментара аххахха

Яни, даааа, ама ти не беше ли забелязала? Joy Аз така се ядосвах, че ме изпревари с аватара, исках го за подпис и после ис казах - ми кво пък, слагам го Joy Hug

# 392
Яница, вашият аватаро-подпис с Дона, като го гледам така, на гифче, си мисля как Зорница се хвърля на врата на Марио в стил „ох, благодаря ти, господи, че ме попита, откога го чакам, ше му се метна на врата преди да е размислил” Joy
Нали, тя нали е грешница и никой друг няма да я вземе освен тоз глупак Joy

# 393
Яница, вашият аватаро-подпис с Дона, като го гледам така, на гифче, си мисля как Зорница се хвърля на врата на Марио в стил „ох, благодаря ти, господи, че ме попита, откога го чакам, ше му се метна на врата преди да е размислил” Joy

Обаче как хубаво си го гушна после като я изнасяше на ръце. Heart Напълни ми сърцето. Аз ви казвам, че тя точно такъв момент е чакала, за да се хване за нещо и да остане с него. Grinning

# 394
  • София
Леле Злати с този моноспектакъл ме уби, край. Как може така добре да се е крил Павлов, или аз съм бляла?!
 Тук в тази тема инфантилни ли се водим или 100% нормални девойки, тетки и т.н., че да знам как да се обръщам към себе си?

Много е хубава картината на Диана, аз на петната не им обърнах внимание. Но за това пък очите, миглите и веждите - Лелеле, на мен ми оставя усещането за ледена красота. Много е добра, много.
Втората и книжка я имаме още преди да я загледам в ОЖ и малкото много я харесва, вече няколко пъти си я препрочита. И аз я четох - и съм изненадана приятно, личи си, че е писана от млад човек, езика е много близък до младите. За илюстрациите няма какво да коментирам, това беше, което ме накара да я купя.

Охоо, гледам още ги преживявате двете гълъбчета😍. Ми Зорница как да устои на това предложение, а Марио беше толкова добър в това обяснение.
Друга мисъл обаче мен ме мъчи от миналата седмица. Нашият Господин Идеален в последния епизод три, цели три пъти говори със Зорница и нито веднъж не каза, че Тони има само него. Разюздил се е нещо, тази покварена жена го развали.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:02 от rosita_ta

# 395
Ето, това не го знаех, мерси момичета Hug
Значи наистина добре, че така се е получило, Димитър направи страхотна роля, особено накрая на сезона, беше феноменален!

# 396
Дона, статиите са от 2007. Hикакъв шанс, но звучи интригуващо.
Скрит текст:
а и той изглежда по този начин Mr. Green

За Д. Захариев тази роля е била страшен късмет. Понякога като изпуснеш нещо, не знаеш какво ще спечелиш в последствие.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:05 от Zlati***

# 397
Москита пак ме изпревари с коментара аххахха

Яни, даааа, ама ти не беше ли забелязала? Joy Аз така се ядосвах, че ме изпревари с аватара, исках го за подпис и после ис казах - ми кво пък, слагам го Joy Hug

Да ти кажа, нещо ми е убягнало хахаха. Иначе нали аз ти казах да го слагаш, дадох ти благословия дето се вика. Понеже ние тук много ги обичаме тия работи.Joy

# 398
Роси, напълно нормални сме, като изключим факта, че сме големи беши птици, които досега не бяха забелязваши Велислав Joy Ти пък ме изненада приятно с книгата - мислех, че хората са ѝ обърнали вкимание след сериала. Веднъж ходих да я търся в една книжарница - ми то при детските книи една лудница, как човек успява да “види” точно тази сред сториците други?
Ето, това не го знаех, мерси момичета Hug
Значи наистина добре, че така се е получило, Димитър направи страхотна роля, особено накрая на сезона, беше феноменален!
Налииииииии BlushBlushBlushBlushBlush
В началото много му личеше липсата на опит, обаче как израстна за 3-4 месеца!!!

Яни, аз като Бате - без благословия ТЦ!

# 399

Обаче как хубаво си го гушна после като я изнасяше на ръце. Heart Напълни ми сърцето. Аз ви казвам, че тя точно такъв момент е чакала, за да се хване за нещо и да остане с него. Grinning
Моля ти се, като почнем от момента,в който той я държеше за ръка и с едвам стаен ужас убеждаваше лелята да пита, където Зорница гледаше с надежда въпросната леля, после остана приятно изненадана, че и Марио ще отговаря на Въпроса, после едва не се разплака от думите му, метна му се на врата, нацелува го и накрая щастливо цвърчеше в прегръдките му, та всичко това беше в пълен контраст с думите й при линейката и през цялото време се сещах за онази нейна реплика на покрива „едвам ме нави” Joy

И преди някой да ме скастри за спам, се застраховам като кажа, че играта и на двамата ми достави истинско удоволствие в тази сцена. Heart

Роси, невръстни, инфантилни, девойки, стринки - все тая, важното е да ни е кеф Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:12 от Mosquita

# 400
  • София
Хаха Дона, аз съм маниак и давам безумни пари за детски книги. Хлапетата у нас нямат избор, като фелдфебел съм за четенето.
Имам зачислена една библиотека на село и когато книгите се прочетат ги дарявам.
На книгата попаднах съвсем случайно, докато търсих книжка за подарък за един детски РД и купих направо две, много ми хареса. Въобще не ми беше направило впечатление кой е автора.

# 401
Дона и аз съм я търсила, ама тя май е доста тънка и дето викаш ти как да я намеря измежду толкова много. Не се осмелих да питам хаха. Иначе ми беше интересно просто да я разгледам.

Оооо, Москита говори ми. Grinning А тая леля не можа ли да не се обяснява, че е несериозно и нямала време? Ама как ще е несериозно бе? Беше си наложително да се направи това хаха. Като гледам и двойката отзад много не бързаше, че и накрая им ръкопляскаха. Grinning То си беше са притеснение докато я убеждава, Зорница нещо искаше да излиза от залата, ама нашия Батко не я пусна.

Тука няма кой да те скастри, пиши си коооолкото искаш. В тая тема Хъмбъл ни е скъсала синджира. Joy

Мислех си с тия гифчета, че няма нужда да си пускам последните сцени. Ми аз пиша и гледам сериала ахахахах.
Само да си кажа, страшно ми е приятно да пиша тук с вас, без някой да ме скастри и да ни казва колко сме "зле". Цари една хармония, едно щастие, абе голяма идилия е хахах. Heart

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:18 от yanitsa.s

# 402
Батко по-скоро щеше да й счупи ръката, отколкото да й позволи да си тръгне от залата без да е отговорила Joy
Ама и два пъти я пита да не би да се е объркал нещо Joy Липсваше единствено да й каже, че я обича, ама тя тогава съвсем щеше да надуе паркета на залата със сълзите си Joy

Между другото, помогнете ми, втората част на изложението му така и не го чувам добре какво казва - вече съм решил да живея или да живеем за себе си или със себе си, нищо не разбрах, признавам си Flushed

Яница, и аз съм така и ми идва през пост да ви пиша колко ми е яко тука Heart

# 403
Rosita - big respect!!!

Яни, на тая от гражданското ми идеше да ѝ шибна един. Братче, жениш хора, малко романтика няма ли у теб, жено????? Айде в първия момент да се подразни, ама после трябваше да се умили...тъпа работа

Моски - да живея за себе си...така чух аз
хаххааххаха, да надуе паркета аххахахх аааа с глас се смея!!

# 404
Москита, казваше, че е готов да живее за себе си и това включва и нея. Ама и той да се презастрахова, че е чул правилно реши да каже едно въпросително "Да?"Joy

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:25 от yanitsa.s

Общи условия

Активация на акаунт