ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 270
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Ахаха, голям смях. Калин извика уролог за консултация на тумор и Огнянова се появи Grinning Каза му, че туморът не е с бъбречен произход, Калин започна операцията и се оказа, че е карцином на бъбрека. След което отиде при Банков, Банков извика Огнянова и тя насоли Калин, че не и е дал достатъчно информация и че не я е извикал в операцационната, а сам е махнал тумора. Леле как го насоли наистина... Отива и да го играе лошото ченге, дано я виждаме повече в такива ситуации Heart
 Иии късмет и попътен вятър на Марио с такава жена! Ще има доста сол да му изсипва на главата Grinning
 Благодаря за отзивчивостта! Heart

# 436
Споменахте няколко пъти "дяволското гърло". Давали ли са го и кога? Колко епизода е и снимат ли го още?

# 437
Споменахте няколко пъти "дяволското гърло". Давали ли са го и кога? Колко епизода е и снимат ли го още?
Заснет и готов за пускане, но никой не знае кога и защо не го пускат. Мисля, че е малко епизоди, но не съм сигурна. Карамазов и Духовникова са в главните роли, Диана играе нещо, но какво - никой не знае.

# 438
Москита, тя Диана го е прихванаха от персонажа си. Wink Joy

Помня я и аз първата й сцена с Банков. Тя тогава беше побесняла заради Захариев нещо. Пък той се пошегува с разтопената вафла в джоба й. Помня как нервно се разхождаше из кабинета му и му обясняваше, как хората като нея се вбесяват като им се вгорчава живота. Та да кажа де - много добре го изигра Диана. Grinning

fchelata, за тая роля Диана е казвала, че е много сложен персонаж и се появява за няколко епизода само, което ме навежда на мисълта, че може и да я видим лоша там. Аз бих се радвала да я видя така.

# 439
Това всъщност й е третата сцена с него. Първо беше като ги привика с Генадиев. После като се сблъскаха и тя му даде първата близалка. Него пък го накова, че е с цигара в ръката Joy Изобщо, на никого не прощава. И после отиде заради Захариев. Помня репликата - хората, които обичат храната, обичат и живота и затова са бесни като им го вгорчават Joy
После в операционната накова и Захариев. Роси, мисля, че още тогава са ни подготвяли, че няма нищо по-резонно от това Зорница да стане госпожа Ковачева Joy

# 440
Ааа, сетих се бе! Култова сцена беше! Но ск мислех, че е след сцената с Банков и разтопения шоколад в джоба ѝ.

Дано да е лош в двволското гърло - обичам лошите герои

# 441
  • София
Добре де, аз за Велислав влизах да пиша, но и за Диана става.
Не попадение, а направо джакпота уцели Милошев с нея. Два сезона основната интрига около нея се върти и интернет пространството направо избухна - силно обичан и мразен е образа и в сериала. А феновете не могат да си я поделят - едните намразиха до живот новите лица, защото единият спечели любовта и, другите не щат и да чуят за Банков, че току виж откраднал момичето от Ковачев.
А Диана е толкова красива, че направо ти приковава вниманието и има най-прекрасната усмивка, която скоро се е появявала на БГ екран. Все едно цялата светва.
Не я помня тази сцена, ужас! Май ще се върна да я изгледам.
В Дяволското гърло Диана играе епизодична отрицателна роля. Не помня обаче къде го бях чела или гледала това.

По-назад бяхте писали, за комедийните роли и аз да си кажа, че много първосигнално обявиха Батко за намусен и дърво, но той си имаше не един момент с доста интересен хумор. Велислав обаче така добре пресъздава образа на сериозен и дистанциран лекар, че закачките му бяха много тънки, свежи и интелигентни. Не знам защо, но играта на Павлов  у мен създаваше усещането, че героят му е всъщност е много духовит човек и само му трябва малко да се разчупи.

# 442
Това всъщност й е третата сцена с него. Първо беше като ги привика с Генадиев. После като се сблъскаха и тя му даде първата близалка. Него пък го накова, че е с цигара в ръката Joy Изобщо, на никого не прощава. И после отиде заради Захариев. Помня репликата - хората, които обичат храната, обичат и живота и затова са бесни като им го вгорчават Joy
После в операционната накова и Захариев. Роси, мисля, че още тогава са ни подготвяли, че няма нищо по-резонно от това Зорница да стане госпожа Ковачева Joy

Москита Уикипедиева Wink
Само последното е леко в мечтите ти аххахахха

# 443
Роси, мисля, че още тогава са ни подготвяли, че няма нищо по-резонно от това Зорница да стане госпожа Ковачева Joy

Изсмях се с глас, даже съседката ме пита какво стана Grinning

# 444
  • София
Отивам да си посипя главата с пепел, хич не помня за какво говорите. Това ми е минало покрай истериите на Наталия. Честно само това помня от началото, после Васко и Магда.
Ама това щото нямах желание да гледам отново нито една серия.
Отивам да видя със свито сърце, какво съм изпуснала и забравила.

# 445
Гледам заговорили сте се за Диана и как й ходи и да е малко лоша. Ей тук може да погледнете, направо след 36:43 гледайте. Joy
http://www.videoclip.bg/watch/434236
Иначе Диана направо с летящ старт започна сезон 4.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 18:50 от Little Pearl

# 446
Роси, Зорница е жестока в началото преди да оплези език след Банков. А този епизод в който за първи път се засякоха за по-дълго е знаменателен. Между другото непоклатимото дърво открито си я сваляше тогава, после взе да се прави на недостъпен. Grinning

А за Велислав и аз смятам като теб, знаеш -Марио имаше много комични моменти в сезона.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 18:45 от Mosquita

# 447
На Диана така й се чудя от къде намира време да снима, рисува и пише, а май и за почивка и обиколки из страната остава такова. Страшно много й се възхищавам на енергията - като стихия е! Неудържима!

Димитър Захариев също е страхотно попадение. Толкова готин лайф направи, а в момента, в който го видях да вади китарата, място не можех да си намеря, че съм на работа и не мога да го чуя.  След това го изгледах с  удоволствие и с една голяяяма усмивка, че и за още питах, малко ми беше.  Joy

Много се радвам, че  Милошев дава поле за изява на такива  млади, свежи и талантливи хора. Дано и в шести сезон се придържа към това правило, защото не  ми е интересно да гледам едни и същи лица, обичам да ми е различно. Само да се постарае да им научи и имената, че никак не прави добро впечатление.  Naughty

# 448
Днес сте разкостили всички новини около лейди Ди /така политически коректно ли е  Joy/ .
Утре е ред на Митко  Peace, няма къде да се скрие  Peace
А аз понеже хич си нямам друга работа  ooooh! ,взех ,че изчетох  тази полезна информация  Peace
http://www.bg-mamma.com/?topic=23714

# 449
  • София
Леле Перличкеее, това е велико. Много е готина такава гангстерка.  Ма верно господ давал, давал на Диана, та се забравил

Ели, ти ни секна сега.

Общи условия

Активация на акаунт