ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 247
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Дона, от 2012г. е интервюто.

# 571
  • София
Димитър Захариев е страшен симпатяга. Два въпроса:
- Случайно ли е, или не , че играе с внучката на любимия си актьор. За дискотеки не говоря Simple Smile
- Какви подяволите са тези екстремни спортове, които практикува? Надявам се не се състезава с бързи коли

# 572
Димитър Захариев е страшен симпатяга. Два въпроса:
- Случайно ли е, или не , че играе с внучката на любимия си актьор. За дискотеки не говоря Simple Smile
- Какви подяволите са тези екстремни спортове, които практикува? Надявам се не се състезава с бързи коли

За внучката на любимия си актьор и аз се сетих, но реших тактично да замълча Joy
Мисля, че е нещо от типа на водни спортове - като сърф някакъв, примерно.

По бързите коли е Наум Wink

# 573
За внучката на любимия си актьор и аз се сетих, но реших тактично да замълча Joy
Мисля, че е нещо от типа на водни спортове - като сърф някакъв, примерно.

По бързите коли е Наум Wink
Еййй, Дона, направо нямаш грешка! Hands Clap Митака официално трябва да ти го оставим на теб JoyJoyJoy
http://www.ploshtadslaveikov.com/geroi-na-denya-vidyah-kak-yavor … v-spasiha-chovek/
След доста четене се разбира какво е участието на нашето момче... Joy

# 574
Перла BlushBlushBlushBlush
Да, той тогава е неизвестен - в сравнение с другите двама и затова е малко встрани в случката - иначе много се писа за тоя случай, но за Бахаров и Кръстанов.

Точно от тази случка помня, че беше нещо такова със спортовете, даже ме хвана срам - гледай какво правят тримата софиянци, а аз, родената във Варна, така и не успях да се науча да плувам.... Confused
Изобщо....има много неща у него, които по разни причини намирам за близки и затова много го харесвам.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 13:15 от Анонимен

# 575
Днес нали сме на вълна Димитър? Hug Ето, да си припомним едно интервю, май е публикувано и преди, но нищо, нека и тук се види Blush
https://www.monitor.bg/bg/a/view/25744-Клонираният-Димитър-Захариев

# 576
Прави ми впечатление, че тримата другари, заради които сме се събрали тук, имат някак си обща енергия като че ли. Различни са и същевременно си приличат. Честни са и не се смущават да изказват мнения, които не са лустросани, изглеждат борбени натури. Бе пасват си тримцата Grinning

# 577
Днес дали ще мога да свърша нещо?Thinking

# 578
  • Там,където се събуждам щастлива.
След тази последна снимка на Диана се замислих дали на 17.07 ще трябва пак да е с черна коса? Simple Smile

Ведра е тук! Добре й се отразява свободното време!

# 579
Браво момиче! Браво Хъмбъл!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Така се прави! Да знае човека, че има верни почитателки - млади, интелигентни, чувствителни момичета!

Много ми стана мило и хубаво от тази среща!

# 580
Диана максимално се възползва от свободата и почивката и обикаля като гламава Grinning
Калинка, и аз се чудя. Принципно не виждам проблем да я оставят червенокоса, но по-скоро очаквам да ѝ върнат черния цвят.

Перличке, дясната част от подписа ти е от момент, в който Диана беше ужасно, ужасно красива Heart

# 581
Не приемам червената коса, защото няма да отива на РОЗОВОТО екипче. Grinning Моля стилистите да се намесят!

Искам тениската с котките! Grinning Къде мога да я намеря? Grinning

# 582
Да, Москита, много красива. Доста избирах, докато намеря най-подходящата снимка.
А иначе си права, че между тримата има някаква обща вибрация, макар всеки от тях да има своя индивидуалност.
Диана ми харесва и с този цвят, но мисля, че няма да променят толкова много визията на Огнянова.

# 583
Не приемам червената коса, защото няма да отива на РОЗОВОТО екипче. Grinning Моля стилистите да се намесят!

Искам тениската с котките! Grinning Къде мога да я намеря? Grinning

Значи трябва да видиш снимката от абитуриентския ми бал - яка и ярка червена коса и бонбонено розова рокля Wink Не че нещо, ама бях много готина Joy

А е възможно точно стилистите да са я боядисали, да е търсен ефект. То не е и ярко червено, има кестеняво

# 584
Най-после успявам да се включа, а вие сте се разписали здравата Grinning, браво момичета Simple Smile

Mного се радвам на разказите на Хъмбъл за срещата с Велислав Hug, добре че не съм била аз, първо няма да отида при него, камоли да му кажа нещо Joy

Да и аз имам такова впечатление, тримата са толкова различни, но в същото време и еднакви, паснали са си идеално, а това може само да ме радва, че работата един с друг им доставя удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт