ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 209
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Ели, някаква промяна в отношението ли усещам или ти гледаше изпод вежди само Бамби? Simple Smile

# 631
Май за цялото бельо на кака говорим? Аз поне така разбрах Smiley Не само сутиенът, но и ... Grinning Тази част от бельото според мен тактично е паднала по пътя към душа Kissing
Хъмбъл ще ни бие скоро, усещам Satisfied
по-скоро ще ви насърчя  😁още съм под въздействие на вчерашното приключение,  затова мълча. Но вие си говорете, не ми пречите 😁

# 632
 На мен секс сцената от 2ри епизод много ми допадна. Превъртах си я многократно Grinning Вие се чудите къде са изчезнали гащите на Кака, а аз се чудя как ги е обула тия грозни гащи въобще Grinning Добре че ги е свалила преди да влезе при Батко Grinning

# 633
Аз пък тази сцена я мразех до момента, в който той я целуна под покрива. След това започнах да гледам по-снизходително на нея. Grinning

# 634
Това пускано ли е ? Извинявам се, ако повтарям някого .
https://www.sofialive.bg/heroes/chitatel/215-velislav-pavlov.html

Брех, бил Левскарче !
Е, как да не го обичаш този човек ?!?

# 635
Хубаво е да можеш да скъсаш синджира Smiley
Хъмбъл, знам аз, сега се събираш парче по парче, понеже вчера се разтопи от кеф Smiley

Димитър не само израстна като актьор пред очите ни, ами и се разхубави Grinning много се радвам, че някой се сети да му оправи визията към средата/края на сезона. Има огромна разлика за мен във външния му вид от началото и от сега.  На втората снимка ми е адски симпатичен, а брадата си ме кефи.
Скрит текст:

# 636
На мен секс сцената от 2ри епизод много ми допадна. Превъртах си я многократно Grinning Вие се чудите къде са изчезнали гащите на Кака, а аз се чудя как ги е обула тия грозни гащи въобще Grinning Добре че ги е свалила преди да влезе при Батко Grinning
Тя май с такива си ходи по принцип. В сцената в съблекалнята преди онази сложна операция, когато с Батко се преобличаха преди да си допрат челата, от панталона й се подават същите такива високи гащи. Допускам, че Диана нарочно ползва такива по време на снимки, ама аз само си разсъждавам ThinkingGrinning

# 637
Не ми се сърдете момичета, но Тонката в началото приличаше на келешче и наркоманче. После като го пооправиха и стана нов човек.

# 638
Мен Тонката на вечерята у Генадиеви ми хареса, майкоуууу, какъв бонбон беше там Heart Eyes макар в същото време исках да му шибна един Joy

# 639
Дами , да не е пълнолуние -пак сте пощръклели  Joy ?
 Нали днес щяхме да нищим  Митко , аз не намирам  много неща -1/2/ интервюта и толкова . Тези журналисти не знам на какво си спят  ooooh!

Тука си изглежда на 33 г. Готин е !

Ели, тази снимка мисля, че е от 2013та Joy

Аничка, на втората снимка и мен мноооого ме кефи! Гледай какво прави едната примеска

# 640
  • София
Това пускано ли е ? Извинявам се, ако повтарям някого .
https://www.sofialive.bg/heroes/chitatel/215-velislav-pavlov.html

Брех, бил Левскарче !
Е, как да не го обичаш този човек ?!?

Тове е единственото нещо, с което не мога да се разбера с Велислав, червеното е далеч по-хубав цвят Simple Smile. Добре, че не съм толкова запалена и това различие е напълно несъществено за мен.

Тони е неузнаваем в последните серии, много готин. Интересно е как в първите епизоди имаше ужасно болнав вид, направо измъчен, а в последните обратно - изглеждаше свежарка. И баш тогава реши да се тръшне.

Хъмбъл, благодаря, че си толкова великодушна към седянката Simple Smile.

# 641
На мен секс сцената от 2ри епизод мн Crazyого ми допадна. Превъртах си я многократно Grinning Вие се чудите къде са изчезнали гащите на Кака, а аз се чудя как ги е обула тия грозни гащи въобще Grinning Добре че ги е свалила преди да влезе при Батко Grinning
Aбе той и Mарио влезе да се къпе с гащи, ама хайде сега, подробности  Laughing Mного сте придирчиви  Mr. Green Crazy Laughing

# 642
Роси аз се чудя дали нарочно го бяха гримирали да прилича на маркоманче или простонима тъмни петна под очите

Нали е Митковден - малко снимки от “Джордж Каплан” - уф, много е як в костюм!

# 643
А ако разкара 90-тарските дънки.....хич няма да е зле Joy

# 644
  • София
Дона, със сигурност е от грима и прическата на Димитър Захариев. Много добре му бяха направили цялата визия - от една страна нехранимайко, а от друга болен. 
Чудя се обаче какво продуктива промяната след средата на сезона, дали желанието на актьора или коментарите на публиката, да му оправят прическата Simple Smile

С готини класически дънки и тениска, не широка като торба, ще е далеч по-готин. Но явно и той не е много суетен.

Общи условия

Активация на акаунт