ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 196
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Е тя ни е една дама, за нея всеки ден Joy

Москита, благодаря за статията Simple Smile

Ето нещо, не е свързано с някой от тримата мускетари, но пък като любител на котки се разтопих отвътре Grinning
https://www.facebook.com/AnimalsPlanet1/videos/pcb.1698951606889 … ype=3&theater
Плача! Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Много сладкоооооооо, ще го мачкам.

Би ми било много интересно да го гледам този моноспектакъл. Ама късно съм се сетила Grinning

# 661
Какво решихте, дами? Седмична ли ще е темата? Аз предпочитам седмична. Можем да гласуваме 😎

# 662
Какво решихте, дами? Седмична ли ще е темата? Аз предпочитам седмична. Можем да гласуваме 😎
Хъмбъл, не ни четеш май, ама ти е простено, щото си още в облаците Joy Не може да е седмична. Освен ако не искаш да говориш с модератор по тази тема.

# 663
Много е секси Диана в този трейлър....абе какво ми става? Мразя цигарите, а Диана ме кефи пушеша, Митко ме кефи пушещ Joy

В четвъртък само емпиричен материал, не е възпитано да се снима в театъра Wink Егати, не издържам вече, да идва пустата сряда!!!

Абе като изтървани сте Joy оставям ви за половин час - бам 20 съобщения Joy

# 664
Аз нямам претенции каква ще е темата. Хъмбъл, съобрази се със себе си как ще ти е най-удобно и дали си струва да искаш разрешение от модератор за седмична.

И за който я харесва с червена коса Simple Smile Това е от фотосесията за моноспектакъла. Москита, аз имах предвид, че е различна от това как изглежда в трейлъра и на тези снимки.

# 665
Майче , това котараче  като че ли е  на  спа  и почистване от буболечки с пиленца  Joy
Лятото по морето има аквариуми с  едни хапещи рибки  за почистване на крака  Rolling Eyes
Колкото до бельото на Кака  , още тогава я разкостихме за дизайна .
Беше си странно решение  толкова готина и млада  докторка да я изтипосат с гащи-страстоубийки  newsm78
Но после пък показаха ,че гащите нямат значение  Peace Joy
Аз сцената под душа си я приех от самото начало , беше ми  логична /тя беше в дупка , преживя стресова ситуация в колата , спасявайки  сина на Фотев , разбра ,че Марио само преминава от там и повече няма да го види и ..давай / и приятна , защото  всичко започна с едно първосигнално привличане  на двама самотници , беше леко нервно , а завърши  нежно .
Хъмбъл сигурно още е на духовна храна  Laughing
Сега сме като отвързани в новото кръчме на бар Наздраве , но после  май ще се поуспокоим и няма  толкова бързо да издумкаме 50 страници   newsm78

# 666
Ааа, Дона, ако не се отчетеш и ти със снимка с Митето, ще се изложиш, стегни се и се подготвяй от сега за речта си пред него Joy
Леле, Диана, то що сексапил струи от нея във видеото.....

Да, има котка, много сладка при това, eто с наградата на "татко си" Grinning

# 667
Добре тук освен всичко сме се събрали и коткоманиаци - доволна съм!  (поне трима със сигурност) Hug

# 668
Ааа, Дона, ако не се отчетеш и ти със снимка с Митето, ще се изложиш, стегни се и се подготвяй от сега за речта си пред него Joy

....не вярвам....Joy ужасно съм притеснителна, изчервих се само при мисълта, че трябва да ходя за снимка Joy и кво да му кажа - ами тука снимка? ох.... освен това аз не съм много за снимки Joy

И да кажа - и аз съм коткоманиак Joy

# 669
Ели, аз я разбирах и приемах тая случка, но ми беше мъчно за Зорница, защото знаех, че това не е присъщо за природата й. И исках някой да я гушне, а не да...
Чудя се дали думите на Стаменова също не й дадоха тласък - като ще има име да има защо Joy

Извинявам се, мразя котки. Мога да се самоотлъча, ако не отговарям на условията Joy

# 670
Добре, Диана и Велислав имат котки, Митето има ли домашни любимци и ако има какви са те?
Дона, много добре те разбирам, принципно не съм стеснителна, но за подобни неща бягам с 200 Joy

Оууу, Москита, как не те е срам, я на кладата Joy

# 671

....не вярвам....Joy ужасно съм притеснителна, изчервих се само при мисълта, че трябва да ходя за снимка Joy и кво да му кажа - ами тука снимка? ох.... освен това аз не съм много за снимки Joy

И да кажа - и аз съм коткоманиак Joy

Ааа Дона недей, ще вземе да те глътне. Знаеш ли го, той може да е феноядец. Grinning Не можем без теб след това в Бара. Grinning

Москита, предполагах, че си грешница, ама чак така... Grinning в ъгъла!

# 672
Добре, Диана и Велислав имат котки, Митето има ли домашни любимци и ако има какви са те?
Дона, много добре те разбирам, принципно не съм стеснителна, но за подобни неща бягам с 200 Joy

Оууу, Москита, как не те е срам, я на кладата Joy

Митето в неговия ден на страницата та ОЖ като се вихреше там с китарата не срита ли в началото някакъв домашен любимец или аз нещо се бъркам?

Дона, не бягай бе, удоволствието е да отидеш при тях, не да бягаш Wink

# 673
Майче, Митака няма домашни любимци. Каза, че китарата е неговия.

# 674
Леле, Диана, то що сексапил струи от нея във видеото.....

Да, има котка, много сладка при това, eто с наградата на "татко си" Grinning

Тая снимка ме разби Hug
аз съм по кучетата, ама на Велислав и котката му хубава, та ще ви търпим котколюбителите заради нея. Москита, ще се крепим тука, дано не ни изхвърлят Hug

Общи условия

Активация на акаунт