ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 354
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Ели, мхм, момченце е Joy е ми трябва да практикува, че като порасне ще го плеснат през ръцете най-малкото при подобен опит Joy
О, да, най-вече, когато беше като зомбиран Тони, го изигра чудесно, такъв шамар искам да му плесна тогава не е истина. Забавяния Тони също го представяш прекрасно Simple Smile, талантливо момче е.

Яница, преди ми беше забавно, но вече ми писват периодичните дискусии по темата кой какво и как пише. Много токсична взе да става темата и на мен ми е неприятно Sad

# 301
Москита, нали, нали? Беше доста убедителен Grinning А и момента при линейката го изигра доста добре, много му повярвах аз. Въобще радвам се, че набра скорост момчето, дано да попадне и в други проекти, ще е интересно и в други роли да го видим.

# 302
Да, освен това на мен ми харесва много и динамиката му с Албена. Там е различен. Като цяло аз и друг път съм го писала, са длъжници на този персонаж и съответно актьор, защото го забиха много гадно в триъгълника. Затова очаквам в другия сезон Димитър още повече да се разгърне.

Ели, по повод на тия дребни мимики на Велислав - друга такава сцена е с палпирането. След като я гледах за първи път той ми създаде усещането, че сякаш е получил прозрение след думите на Зорница, някак цялото му лице сякаш се озари. А технически погледнато, на него нито един мускул не му потрепна тогава, само очите му се промениха и почнаха да гледат по друг начин. Не мога да му се начудя на тоя талант.

# 303
Днес явно е ден за спорове Grinning Първо във Фейса (там се отказах, пълна скръб е), после в темата.. Аз така и не разбрах какъв е проблемът им, сега имат мегдан за писане. И кое ги спираше преди да пишат? Thinking Както и да е, аз викам да не си разваляме настроението, но и да не се махаме от другата тема, все пак Мириел се старае много с тях. Аз лично ще си пиша каквото преценя, предлагам и вие да правите същото.

Ето и от мен снимка, за оправяне на настроението, от списание Ева, много ми харесва Hug

# 304
Хъмбъл, забележката беше към мен, защото написах с главни букви ''този спор е мнооого излишен'' или нещо такова Grinning

Велислав е уникален, да. Досега не си бях давала сметка колко прекрасно пресъздава емоциите без дори да прави нищо, но откакто го споменахте извъртях няколко момента и наистина е така.. Също започнах да заглеждам целувките, за което искам да се бия с камъни и пръчки Sad Grinning

# 305
Напълно съгласна, Москита. Този триъгълник продължи прекалено дълго и накрая започна да дотяга. А са длъжници не само на него, но според мен и на образа на Огнянова. За втори сезон я виждаме в същия сюжет, просто само финалът беше различен този път. Дано ги разгърнат през новия сезон, има накъде, а и актьорите имат какво да покажат.
Велислав наистина играе много добре с очи, много обран и все пак... И Диана го умее това, не знам защо понякога я режисират все с тези кахърни физиономии, тя е много изразителна с очи и това се вижда особено добре в операционна, когато само те се виждат от маската.

# 306
Фифф, целувките са пре-крас-ни, не ги слушай тия техничарките Joy

Перличке, да, Диана може да е много жива и изразителна, просто тя трябва да играе хладнокръвна и безизразна през повечето време. Аз и такава я обичам много, но ми се ще да ни я показват в повече от едно амплоа.
Примерно речта й пред Борис в колата много ме грабна - от начина по който му каза всичко, от начина, по който изглеждаше като му каза, че Ина го обича повече, отколкото може да понесе...
Не знам, направиха крачка напред в сравнение с образа й миналия сезон, ама още много работа имат.

# 307
Хъмбъл, забележката беше към мен, защото написах с главни букви ''този спор е мнооого излишен'' или нещо такова Grinning

Велислав е уникален, да. Досега не си бях давала сметка колко прекрасно пресъздава емоциите без дори да прави нищо, но откакто го споменахте извъртях няколко момента и наистина е така.. Също започнах да заглеждам целувките, за което искам да се бия с камъни и пръчки Sad Grinning
ахаха, това било. Аз чак се притесних. Извинявай, че ме съм видяла коментарът ти, но станат разногледа, поне 12 съобщения за публикувани отговори 😁 то толкова много коментари не е имало, докато вървеше сериалът 😁

Благодаря на Злати, че сподели откъде са снимките, въобще нямаше да се сетя за фейсбук,  или може би щеше да е след утре 😂
Ето и аз почнах няколко. Свят ми се зави от толкова много снимки на Вергов и Бахаров, докато намеря тези с Велислав. Още според със себе си кой от двамата ми е по-неприятен.

Скрит текст:

Тази е от гугъл 😁

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 01:14 от HumbleBumble

# 308
Дами, какъв е този смут и падане духом? Заглавията на темите говорят и за съдържанието. Ще си пишем и там и тук в зависимост от това, какво имаме да споделяме. Според мен е най-добре да не се обръща внимание и да не се влиза в конфликт. Все пак в темите се разтоварваме и почиваме. Не се чувствам ограничена от нечии мнения, въпреки забалежките, които ми бяха отправени за изразяване на неположителни коментари от моя страна за Вачкова и Шинова. Препоръчано ми беше да напиша нещо си 10 пъти. SmileSmile за да се поправя. Това е положението и така ще бъде. Не ми пречат и не им обръщам внимание. Форумът е свободна територия за изразяване на мнение!!!

# 309
Ето една фотография от началото на 2017

Хъмбъл, в скрит текст ли да ги слагаме снимките?

# 310
Ето една фотография от началото на 2017

Хъмбъл, в скрит текст ли да ги слагаме снимките?
не, аз лично го правя, заради съспенса  😁

# 311
Колко е хубаво тук без назидателки. И едно малко допълнение към палитрата с яки снимки, а и интервюто е доста приятно;)http://kinoto.bg/bg/articles/mezhdu-dve-biri/mezhdu-dve-biri-s-aktyora-velislav-pavlov

# 312
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тук ли някой беше писал за Йосиф? Гаджето му се оказа Ванчето. Wink

Уникалното и за мен е изразителността на Велислав. Много малко актьори могат да го правят само с очи и да не са им нужни думи. Дори на интервюто в Търси се, в очите му се четеше какво мисли докато му задаваха въпросите или докато гледаше говорещите за него.

# 313
Колко е хубаво тук без назидателки. И едно малко допълнение към палитрата с яки снимки, а и интервюто е доста приятно;)http://kinoto.bg/bg/articles/mezhdu-dve-biri/mezhdu-dve-biri-s-aktyora-velislav-pavlov
мерси😎

Калинка, ей тва е новина сега 😂😁😃

# 314
Калинка, аз писах за Йосиф. Беше сам, спретнат, и приятен.

Общи условия

Активация на акаунт