ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 358
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Гледайки на Ели подписа, си мислех за един феномен при Велислав - с много малко движение изразява много богата палитра от емоции. Прави ми впечатление, че винаги като гледам първия път дадена сцена, ме връхлита цяла буря от негови емоции и после, като я гледам отново, виждам, че той реално почти нищо не е направил, а въпреки това е предизвикал ураган. Както в тази сцена - приближава се, застава зад нея, тя го поглежда и той едвааам се усмихва. И въпреки това, веднага усещаш любовта му към нея.
Друга такава сцена беше, когато той пиеше чая и се разболяваше и Зорница му каза, че ще му донесе лекарството - реално той я погледна за една-две секунди, пак едвам се усмихна и ѝ даде ключа. А в тия буквално секунди и буквално никакви мимики и жестове, виждаш как той е изненадан, благодарен, щастлив, че тя ще се погрижи за него, доволен, че очевидно ѝ пука за него и какво ли още не. Това за мен е висш пилотаж, не всеки го може.

Дона, и на мен ми е ужасно любима Heart

# 286
Моски, Велислав играе уникално с лице и очи....

А ето този левент В КОСТЮМ ще го гледам на 6-ти ч. Нямам търпение Wink

# 287
..... А в тия буквално секунди и буквално никакви мимики и жестове, виждаш как той е изненадан, благодарен, щастлив, че тя ще се погрижи за него, доволен, че очевидно ѝ пука за него и какво ли още не. Това за мен е висш пилотаж, не всеки го може. ......
До сега така не съм се филмирала , но си дадох сметка ,че Велислав като играе , понякога  просто времето спира - сцената  в обредния дом /за която благодаря на Майчето Flowers HibiscusCocktail/ много ме впечатли . Точно тази  леко нервна усмивка /почти тик/ беше много фино направена .  Зори се обърна към него , а той почти извинително  се усмихна , много ми хареса .
Така ме е впечатлявал Антъни Хопкинс -гледа  в камерата , почти нищо не се напъва да прави , а изразява  страхотен спектър чувства .
Да допълня  , че  Бамби  се справи прекрасно  със сцените , когато беше на легло . Толкова  тъжен и изгубен изглеждаше , имаше и страх  и  много други чуства Hands Plus1 Много добре му се получи . Дано да му напишат по-богата роля за следващия сезон .

# 288
Дона, коя е постановката с Mалчо?
Хайде, и от мен още една снимка:
Скрит текст:

(предните са от личния профил и страницата на Kарамазов във фейсбук. Mернах и още няколко, но тези ми харесаха най-много  Simple Smile )

Да допълня  , че  Бамби  се справи прекрасно  със сцените , когато беше на легло . Толкова  тъжен и изгубен изглеждаше , имаше и страх  и  много други чуства Hands Plus1 Много добре му се получи . Дано да му напишат по-богата роля за следващия сезон .
Дано. И аз искам да е в някоя от главните сюжетни линии.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 23:27 от Zlati***

# 289
След толкова снимки, ако не сънувам Батко, а пак някой кошмар, просто не е честно.

# 290
Аз от всичко прочетено в другата тема получих главоболие, а и както и без това ми е едно смотано......

# 291
Майче, и аз съм така, чак се ядосвам, че изобщо си направих труда да прочета, че и да отговарям. Ще се опитам да погледна позитивно на нещата и да си кажа, че просто гледаме под различни ъгли. Но определено нямам нищо против да им я "оставя", както любезно ни изгониха/помолиха. Grinning

# 292
Това тяхното е все едно, когато толкова много недолюбваш някого, но толкова си се задавил в злобата си, и не можеш да намериш начин да му отмъстиш, щото той не ти дава повод, че просто взимаш един камък и му разбиваш главата.

# 293
Е то няма угодия, ние сме си тук и си пишем най-спокойно без да "дразним" другите там и пак недоволни, ми да си я взимат темата и да си пишат колкото искат,щом сме такъв трън в задника за тях.

Помните ли го това бебче, което Зори спаси Heart

# 294
Не, Хъмбъл, това е като да не можеш да понасяш мъжа ти и да си мечтаеш да се разкара и в деня, в който той те напусне, ти да го гониш по улицата и да му кажеш - махай се, аз не искам повече да живея с тебе Joy

Майче, даааа, това беше Момчил Първи. Момчил Втори го спасява съвместно с Марио Grinning
Но това беше много тъжен епизод и един от малкото пъти, в които ми е идвало да плесна Зорница зад врата и да ѝ кажа да си седи мирно на дупето и да спре да тича по доцента.

# 295
Майче , бебо май е момчен:joy:це , виж как пуска ръка ...

# 296
Майче, аз пък никакво намерение нямам да спирам да пиша там и да им я "оставя".Grinning Само, че според мен проблемът не е само спама, а в това, че просто сме там и защото има интерес към определени герои и се пише предимно за тях. И за това и там казах, че не вярвам дори и да пишем по протокол, нещо да се промени.

Дона, мисли къде ще си правиш творческите напъни и сценариите, оттатък ни е забранено. Там ще пишем само обрани коментари тип "Добър епизод" или пък "Жекова много ме дразни", да не говорим, че за това как Кака е погледнала Батко просто не трябва и дума да става. Joy

# 297
Направо станах разногледа между двете теми. Обикновено нямам навик да влизам в безумни спорове, не знам кое ме накара сега да го направя. Връщам се тук, от преди поне час исках да пиша нещо за Димитър, но сега се разсеях.
Та, аз за него си насъбирах впечатления цял сезон. И така както преди началото не ми вдъхна доверие, така взе, че ми стана симпатичен още в еп.1. Мисля си, че като цяло доста добре се справи с образа - не само накрая, когато береше душа, но и когато беше забавен, досаден, обсебен, инатлив като малко дете. Велислав с малко изразни средства предава много емоции, Митака е по-изразителен и тази роля мисля, му пасна добре.
Бих го гледала с удоволствие на живо в театър.

# 298
Яница, аз пък изобщо нямам желание да се бутам сред язвителни подхвърляния и мрънкане.

Ааа, Перличке, обсебеният Тони беше мнооого добър! Joy ,Казвам ти, по едно време направо ме беше страх от него. Накрая се радвах, че ги видя в линейката, щото в противен случай виждах как Зорница пътува към нос Хорн Joy За това изиграване му давам отличен Simple Smile

# 299
Хора, аз не схванах първо, че за главните букви било забележка към мен, относно заглавието на темата.
Аз го направих единствено с целта да го виждам ясно. Първо, че не съм много наред с очите. Второ съм с таблет , а не с 22 инча монитор и компютър. А и така ми стои по-ефектно.
Мале, тук как са се разкрещели...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт