ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 363
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък съм откровено впечатлена от коментара на Ели. Явно се е ядосала, защото за пръв път виждам толкова сериозен пост от нея. Hands Plus1

# 271
Аз не разбрах сега пък на кого и с какво попречихме. Що не въздъхнат с облекчение, че не спамим и вече да си объсждат каквото си искат и да се радват на живота Simple Smile

# 272
Хора, да разбирам ли аз, че вече сме тактично изгонени от там? Joy И вече имаме две отделни теми за сериала хахаха? От сега нататък да си знаете, че вечно ще ни се натяква, че имаме друга тема и нямаме място там, когато трябва да обсъждаме триото и не говоря за разни шеги и закачки, а за нормални коментари относно тях.

Москита, скучно им е и търсят сега да се заяждат, провокират ни.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 22:13 от yanitsa.s

# 273
Дона, не, аз с Дария се отчетох Simple Smile

Злати, много яки снимки Heart Eyes

Хъмбъл, а тая от 2005 е...Joy
Ох, с глас се хиля на твоя коментар оттатък Joy

Дами, може би по-скоро Хъмбъл или Майчето, знаете ли с каква програма мога да режа лесно части от видео?
когато имах компютър ги знаех всичките, но сега съм с таблет и ползвам приложения. Само ако си с подобно устройство ще ти бъда полезна.

# 274
Изобщо не смятам да си тръгвам от деугата тема. Тя си е тема за сериала, който гледаме. Тук обсъждаме трима актьори.

# 275
Изобщо нямсмятсм да си тръгвам от деугата тема. Тя си е тема за сериала, който гледаме. Тук обсъждаме трима актьори.
тъй като на мен не ми се говори за сериала, направих тази тема и ви поканих тук. И, най -вече, защото виждам, че там дразня доста хора с присъствието си, особено, когато споделям за Велислав Павлов. И тъй като тепърва ще излизат много нови и интересни неща за него, които аз ще искам да споделя,  разбираемо е, че там няма да мога, или поне няма да е всичко това интересно, което съм успяла да намеря. Освен това тук ще мога да подредя постановки, снимки и видеа в хронологичен ред. А и не само.

# 276
Яница, все ми е едно. Аз искам да си обсъждам с вас нещата, пък къде ще е нямам претенции, мога и в трета тема, кръстена "Зайченцето бяло" примерно, да го правя Joy
Просто не разбирам откъде дойде пък сега проблемът, ама нямам намерение да задълбавам в размисли.

Хъмбъл, благодаря, ще пробвам с на Майчето програмата, ако не, ще трябва да го направя по трууудния начин - като питам Гугъл Grinning

# 277
Аз пък съм откровено впечатлена от коментара на Ели. Явно се е ядосала, защото за пръв път виждам толкова сериозен пост от нея. Hands Plus1
Joy Доне , нема да се плашиш  Hug ! Почерпка  Drunk !
Нещо работя , писнало ми е , а така обяснявам на нурсовете в работата - с много прости изречения ,бавно и отчетливо , за да те разберат  Peace
То стана като - и да паднем и да бием , все ще се напием  cheers !
Споко , няма повече да се газирам  Joy Peace Има по-важни неща . Ще си пишем в темата , стига нещо да ни вълнува .

# 278
Хъмбъл, аз като гледам там пишем предимно ние и 90% от коментарите са за Велислав, Диана и Димитър, респективно Марио, Зорница и Тони и дали има 10% за другите. Не виждам какъв им е проблема, те сами не искат да коментират, а само четат. И тук четат и ще е върха на наглостта да мрънкат пак. А и откакто направи темата там почти не се пише тъй че явно си търсят с кой да се заяждат току виж живота им стане по-лек.

# 279
Хахахаххахах, Елиииии, айде наздраве на Бар Наздраве! Тъкмо отворих още една от ония осемте Joy Готова съм за неприлични лигави разговори цяла нощ Joy

Подготовка за Мистър Мокра фанелка Wink

# 280
Понеже както съм казвала и друг път, не обичам да си развалям рахата с нечие лошо настроение, идвам да ви плясна най-прекрасния Батко, да поточим лиги заедно и т.н. Grinning

# 281
Хъмбъл, аз като гледам там пишем предимно ние и 90% от коментарите са за Велислав, Диана и Димитър, респективно Марио, Зорница и Тони и дали има 10% за другите. Не виждам какъв им е проблема, те сами не искат да коментират, а само четат. И тук четат и ще е върха на наглостта да мрънкат пак. А и откакто направи темата там почти не се пише тъй че явно си търсят с кой да се заяждат току виж живота им стане по-лек.

И аз мисля, че искат само да се заяждат. Няма какво толкова да напишат за останалите герои, ако имаха досега щяха да са го направили. Цял сезон само се карат с нас и сега се сетиха да питат може ли. Това е нелепо. Излиза, че сме им забранили или сме ги изгонили. Никой не ги е спирал да коментират и останалите. Мисля, че сме достатъчно толерантни спрямо всички, обаче явно те не са към нас. Мрънкаха, че едва ли не ние ги гоним, а те сега се опитват да направят същото. Въпросът на Принцесата беше недвусмислен.

# 282
Айде и от мен  едно двойно   Joy  

# 283
Моски, Ели, направо ме хвърляте в бездната с тия снимки Heart Eyes
Черно-бялата му е най-хубавата изобщо - толкова интелигентен поглед, с много добрина и топлота .....
А втората снимка ме кара да си хвана близнаци за гадже Joy Готин мъж по две Joy

# 284
Ели, тъкмо щях да я качвам Simple Smile
Нищо, ето от мен тази

Общи условия

Активация на акаунт