ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 260
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Перличке, припомняме си силните моменти на Диана Wink
Аз продължавам да не разбирам много защо ти е носталгично. Flushed Да, до зашиването на доцента е носталгично, след това ми е само болезнено.
Не знам. Миналия сезон от нея сякаш струеше светлина, дори и когато беше разочарована и огорчена /е изключвам последните 2-3 епизода/. През този сезон това усещане ми се загуби и въпреки щастливия финал пак нещо не ми достига.
По тази причина вече не си пускам да гледам никакви епизоди и от двата сезона. От 4-ти всичко помня с детайли, от 5-ти всичко ми е пълна каша Joy
Чакам новия сезон да ме зарадва повече. А до тогава тук в нашата хубава анархия да си чоплим разни такива неща Simple Smile

Не мога да сваря да ви изчета и да наваксам с всичко. Явно по-късно ще ви догонвам.

# 466
Перличке,аз те разбирам и съм съгласна с теб. Но просто в нея нещо умря в края на сезона. И колкото и да зарастват раните, тя няма как да бъде старата невинна Зорница, която познаваме. В нея завинаги остана една празнота. Неслучайно каза на Ина че абортът ще й съсипе живота. В последния епизод в прегръдките на Марио я видяхме истински шастлива, но видяхме една осъзната жена, в чиито очи винаги ще остане тъгата от миналото. И мисля че това идва от изгубеното дете, не от изгубената любов.
Но,нали,в духа на темата - изключително успешно пресъздаде тази трансформация Диана. Сянката на миналото я усещам винаги в нея.

# 467
Нощес сънувах, че съм пред една зала за прожекция на Вездесъщият.
Батко се снимаше с почитатели гол до кръста, а аз седях отстрани.
После облече тениска с бели надписи и си тръгна. 😇😇😇
Така че, моля не качвайте готини снимки след 22.00 часа.

И като се събуди  какво , не си ли помисли -ПУКА МИ /пак крещя Joy/  , аз си имам снимка с Батко
 smile3533
Даже не си спомням душевните терзания на лейди Ди с предишния директор . Сегашната и любов направо  я размаза и изтри всички сълзи . Сподели си голямата мъка с момчето , той я нагушка , после се видиоти , а накрая се освести и си я  грабна на ръце ../пак ще го  гледам  Embarassed /.

# 468
Хъмбъл, нещо да се похвалиш?

Значи с тоя първи сезон ама с глас се смея. Имаха пациентка - булка, щеше да се жени за един, обаче се оказа, че се обичат с брат му и даже е бременна от братлето JoyJoy  Освен това в четвърти сезон нали Зорница изгуби един пациент и имаха караници със сестра му, искаше да съди май? Еми в първи сезон “сестрата” очевидно ще изгуби и наосъществената си “любовница” Joy Актрисата една и съща, ама пусто, запомнила съм я Joy

# 469
Това за Дианка /от 29.05.18/ пускано ли е ?   Ако е да - Flushed ! Момичето май ще ходи с някого на моренце .
  https://www.edna.bg/izvestni/diana-dimitrova-nikoga-ne-pravete-kompromis-v-liubovta-4653445

# 470
Това за Дианка /от 29.05.18/ пускано ли е ?   Ако е да - Flushed ! Момичето май ще ходи с някого на моренце .
  https://www.edna.bg/izvestni/diana-dimitrova-nikoga-ne-pravete-kompromis-v-liubovta-4653445

Мхммм, във връзка с коментарите дали Митко кма нещо с нея или с Теодора Joy
Миже да е с приятелката си, тази, дето имаше епизодична роля Wink А нашите да са го написали ей така, да има чудене

# 471
Ели, пускано е, но може някой да не го е видял.

Аз пък ви поствам една песен с участието на Диана в клипа (за който не я е виждал). Много е готина и различна. Даже песента ми стана любима покрай нея. Grinning
https://youtu.be/gkHhWz9Elrg

# 472
Говорехте по-рано за играта с лице, на тази ако можеше погледа да убива, Марио да е умрял, а на него такъв исках да му шибна тук не е истина, играта на двамата беше много добра. Първо тя леко объркана и скоростно разбране на къде бие със събличането, той самодоволен, че едва ли не тя му е в кърпа вързана, след това тя се вбеси, а той веднага рязко разбра каква глупост е сътворил.

# 473
Той тук сякаш искаше да убеди себе си в това, което каза на Тони в предната сцена - че познава тоя тип жени, че тв ше го употреби и захвърли. Ама не позна!
Междудругото въпросната им сцена с Тони(в асаньора) е супер сладка - Тони влиза и изпуфтява сипер смешно “Пффф, МИР!”
Ако можеш да извадиш гифче...... Blush

# 474
Майче, такъв десен прав исках да му вкарам тогава на Марио, чееее... Simple Smile

# 475
Да, погледа й беше убийствен. Това е една от "еднотипните й физиономии". Joy Не беше нужно нито да мърда, нито да казва нещо, за да разберем какво й е, а тя беше бясна и само от мърдането на очите й се виждаше. За Марио пък тогава си казах "А ти какъв кретен си." Joy Дори и начина, по който го каза беше нескопосан. Joy

# 476
Майче, такъв десен прав исках да му вкарам тогава на Марио, чееее... Simple Smile

Аз исках да го обръсна Joy Нямам против косми по гърдите, ама  неговите са смешни Joy

# 477
Майче, това е единственият момент, в който Марио ми беше истински неприятен и дори нямах желание да му търся оправдание за свинщината. Но нали помните какво каза накрая - с теб направих толкова много грешки.

Яница, да, тя стои беизиразна, а ние някак си, защото сме много интуитивни, се сещаме, че не може да го понася в този миг и би му праснала един в мутрата Grinning

# 478
В последното гифче  само как се прехапа Joy

# 479

Аз исках да го обръсна Joy Нямам против косми по гърдите, ама  неговите са смешни Joy

Охх, бодат ми очите сега като го гледам хахахах. Дано за съвместното им съжителство в бъдеще да ги е махнал, че Кака ще се кара, освен ако не я кефят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт