ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 263
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
И Ели, каква е присъдата,ще живеем ли? Joy

# 451
Леле Перличкеее, това е велико. Много е готина такава гангстерка.  Ма верно господ давал, давал на Диана, та се забравил

Роси, струва ми се, че богохулстваш! Господ давал, давал...само на един.  Joy

# 452
Момичета, защо сега чепкате сезон 4, аз знаете, Зорница там повече я харесвам, отколкото в последния. Направо носталгично ми стана като си припомням тези начални сцени, с които я въведоха в сюжета Simple Smile

# 453
Ааааа, ще падна! Перличке, златна си. Бях чула, че е играла там, ама не можах да намеря епизода. Обаче е страшна, много й ходи да играе такива роли. Изкефих й се много. Особено като каза "Кви се вие бе?" или "Ей ся някой ще яде бой". Joy Отчето къде се заглежда хахахахах.

А само в тоя епизод ли е била?

# 454
И Ели, каква е присъдата,ще живеем ли? Joy
Съмняваш ли се Joy  Само ме е жал за клепарите , дето търсят под вол теле .

Диана е толкова естествена , че като излезе на екран , половината и се  възхищават /тези , които са откровено добри Joy / , а останалите побесняват от завист , защото е  красива  и талантлива Hands V

# 455
Роси, Зорница е жестока в началото преди да оплези език след Банков. А този епизод в който за първи път се засякоха за по-дълго е знаменателен. Между другото непоклатимото дърво открито си я сваляше тогава, после взе да се прави на недостъпен. Grinning
Ооо, да паметна е тази сцена, как си просеше шоколад от нея Joy aма беше права Зорница тогава като каза "какво ви става на мъжете в тая болница", вярно е, от темерут нагоре са Joy

Оооо, аз бях я гледала преди време, ама що не съм го споменала, не мога да кажа и аз не знам Joy
И в следващия също участва Simple Smile

# 456
Нощес сънувах, че съм пред една зала за прожекция на Вездесъщият.
Батко се снимаше с почитатели гол до кръста, а аз седях отстрани.
После облече тениска с бели надписи и си тръгна. 😇😇😇
Така че, моля не качвайте готини снимки след 22.00 часа.

# 457
Перличке, припомняме си силните моменти на Диана Wink
Аз продължавам да не разбирам много защо ти е носталгично. Flushed Да, до зашиването на доцента е носталгично, след това ми е само болезнено.

# 458
Боже като се замисля всичко, което сте поствали тук като реклами, филми и сериали, в които са участвали нашите трима любимци е минало през очите ми многократно, обаче изобщо не съм ги запомнила и мислех, че за първи път ги виждам в "Откраднат живот", а то колко преди това са се появявали. Заспала работа. Joy

Москита, айде да речем, че болезнено стана след като щяха да правят секс, а той я накара да си ходи. Преди това бяха по-закачливи един спрямо друг и приятни за гледане. После стана мазалото. Аз затова не бих си пуснала и 4ти сезон пак, щото знам, че няма да пропусна тия сцени. Ще се натоваря излишно.

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 19:03 от yanitsa.s

# 459
  • София
Майова, отивам да се изповядам, че имах лоши помисли и богохулство излезе изпод клавиатурата ми.
Един е велик, да се свети името му Simple Smile.

Ми да ви кажа, изгледах само сцената и Зорница си беше също толкова хаплива към Ковачев и Врабчев и в 5-ти сезон.
Май трябва да си припомня предния, че съм позабравило доста неща.

Верааа. Ще ме умориш от смях.

# 460
Вера, разби ме, то като студен душ ти е било накрая Joy

# 461
Ааа Роси, Зорница си е същата хаплива дама и сега, даже сега гони съвършенството Smiling Imp

# 462
Перличке, супер си Hug Търсех го този епизод, ама все не знаех кой е. Диана тук е много готина, отново доказателство, че може да е хамелеон и да си изиграе всичко Heart Eyes
Като почнахте разговор за 4 сезон, и на мен Зорница веднага ми стана интересна! Беше такъв силен и ярък женски образ още от началото,  беше нахакана, но и мила и отзивчива. Докато не хлътна по доцента, след това имаше моменти, в които ми идеше да й се скарам и да я науча, че прекаленото гонене не води до нищо хубаво, особено на такова дърво като Банков. Тогава им се радвах, де, нали и аз бях от заблудените Joy А Диана как го изигра това, леле (за да няма спам Joy  ) Просто ми е трудно да говоря за Диана без да говоря и за Огнянова Smiley

# 463
Нощес сънувах, че съм пред една зала за прожекция на Вездесъщият.
Батко се снимаше с почитатели гол до кръста, а аз седях отстрани.
После облече тениска с бели надписи и си тръгна. 😇😇😇
Така че, моля не качвайте готини снимки след 22.00 часа.

Ааааа, ох не мога да спра да се смея Joy Яко розови сънища Wink

Този епизод с гангстерката Диана го хванах съвсем случайно една вечер - пуснала съм тв за фон, правя нещо и по едно време - познат глас Joy Подскочих!!!

Утре е ред на Митко  Peace, няма къде да се скрие  Peace
А аз понеже хич си нямам друга работа  ooooh! ,взех ,че изчетох  тази полезна информация  Peace
http://www.bg-mamma.com/?topic=23714

Ако утре е ред на Митко, кажи ми как, аджеба, ще работя?? Ще ме уволнят бре!

# 464
И аз като Яница мисля, че до момента когато и каза да си ходи вървяха чудесно нещата, но от там нататък сценарийният гений с жената в кома дойде и размаза всичко на пух и прах.

Диана тук е още студентка, много ме кефи лоша да го играе bad ass girl Joy и аз обожавам лошите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт