ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Добре, гледам гифчетата и се чудя как е възможно този човек, който е страхотен и го намирам за прекрасен, магнетичен и красив, в тази сцена да изглежда дори физически неприятен. Е на това му казвам превъплъщения. Heart

Ама пък после с това „без ангажименти” стана хубава закачка. Wink

# 481
Когато си казаха “без анагажименти” с тортичките, в първия момент изтръпнах хахах

# 482
Когато си казаха “без анагажименти” с тортичките, в първия момент изтръпнах хахах
Защо, беше много сладко как Марио веднага се сети, че трябва да я успокои, че няма пак да я тормози Grinning
А в тая сцена всъщност единственото, което го спаси да не искам трайно да го обезглавя, а само да го шибна, е че все пак първо я погали Joy

# 483

Аз исках да го обръсна Joy Нямам против косми по гърдите, ама  неговите са смешни Joy
Ахаха, Дона, уби ме направо. Ама да му мисли Кака Rolling Eyes

# 484

Аз исках да го обръсна Joy Нямам против косми по гърдите, ама  неговите са смешни Joy
Ахаха, Дона, уби ме направо. Ама да му мисли Кака Rolling Eyes

И тук трабва да взима пример от Бамби Wink

# 485
Да бе, Бамби като същински негов брат е същия косматко, че и брадата му е ужасна Joy

# 486
Да бе, Бамби като същински негов брат е същия косматко, че и брадата му е ужасна Joy
Тук няма да се разберем. В гърди е мноооого добре Бамби!  Мислиш, че не съм видяла ли? Много по-естетичен е от Батко си Wink
А за брадата не коментирам - стилистите са виновни! Ама с едва набола е добре - че идеално избръснат дава вид на непълнолетен:joy:

# 487
Дона, извън протокола, ама Боби беше с брада, но Фотев все го правеше на непълнолетен. Joy

# 488
Май ние сме ужасните, и космите им преброихме на хората, че и ги избръснахме ххахаха

# 489
Говорехте по-рано за играта с лице, на тази ако можеше погледа да убива, Марио да е умрял, а на него такъв исках да му шибна тук не е истина, играта на двамата беше много добра. Първо тя леко объркана и скоростно разбране на къде бие със събличането, той самодоволен, че едва ли не тя му е в кърпа вързана, след това тя се вбеси, а той веднага рязко разбра каква глупост е сътворил.

Марио разбера по трудния начин, че Зори не е това, за което се представя.
Жекова не си беше свършила работата да му каже, че е наранена, че всъщност е мила и добра и не е мъжемелачка.
Ама и тя го беше предизвикала с изказването за Тони и пицата.

# 490
Също и брадата на Калин ми беше ужасна.

# 491
Май ние сме ужасните, и космите им преброихме на хората, че и ги избръснахме ххахаха
Кой бе? Ние ли сме ужасни? Joy Нее, ние просто сме много наблюдателни. Grin

# 492
Кой бе? Ние ли сме ужасни? Joy Нее, ние просто сме много наблюдателни. Grin

Ние сме просто перфекционистки по отношение на мъжете Wink  Много си е добре Бамби...

Яни, то за Фотев всички са непълнолетни Joy

# 493
Ох, ще ме убиете Joy

Сетих се за тази песен, в която участва Диана:
https://www.youtube.com/watch?v=BX5b4OPOUlw&feature=youtu.be

# 494
Този клип много го харесвам заради Диана. Без една изречена дума внушава емоциите на героинята и на цялата ситуация в клипа. Абе слаба актриса, безизразна такава, и като говори, и като мълчи все не бива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт