ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 264
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Ох, ще ме убиете Joy

Сетих се за тази песен, в която участва Диана:
https://www.youtube.com/watch?v=BX5b4OPOUlw&feature=youtu.be
Жестока е тази песен! И бездарницата е жестока, да му се не види Heart

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 22:01 от Mosquita

# 496
Не ми харесва единствено, че Диана е винаги някаква мрачна героиня в тия клипове. А толкова ѝ отива да се усмихва....Confused

# 497
Хъмбъл, нещо да се похвалиш?
ох, беше огромно приключение, но благодарение на моите хора, мечтата ми се сбъдна.

Толкова щастлива не съм била от векове.
Толкова е добър, човечен, внимателен и ужасно търпелив.

# 498
ЙЕС БЕЕЕЕЕ!

Нещо каза ли му? Пита ли го?
Разказвай Simple Smile

# 499
Ай честитоооо!! Хъмбъл, пропуснала съм нещо, къде го хвана Батко да се снимате? Разкажи малко.

# 500
Не ми харесва единствено, че Диана е винаги някаква мрачна героиня в тия клипове. А толкова ѝ отива да се усмихва....Confused
Пусни си песента дето постнах тука и ще ти хареса повече, там е малко откачена даже на места хахах.

Мале Хъмбъл, завиждам ти благородно. Браво! Hug Ама как те е прегърнал, много е хубав. Heart Eyes

# 501
Освен, че само му повтарях колко съм щастлива, друго не помня. 🙆😀 а уж щях да съм желязна, акъо някога се срещна с него 😯
В Стара Загора има фестивал Златна липа. И там днес имаше прожекция на един документален филм, в който участвам.  Малка роля.
И стоя и си мисля, че Вездесъщият в момента върви по фестивали, дали и Вездесъщият няма да има прожекция тук. И ако да, дали и Велислав не е тук.И се появява директорката на фестивала и казва, че идва от прожекция на Вездесъщият. И аз започнах да разпитвам моите хора за него, че щом филмът има представяне, той би трябвало да е тук. Ами да, отговаря ми тя, току що го видях. Минах покрай него. Защо?
И аз й разказах, и тя , ами хайде ела да видим, дали е още там.
Уви, бяха си тръгнали.
Не знам как не се разревах.
Моите хора, като видяха колко съм нещастна, веднага измислиха план.
Сбъднаха мечтата ми. Той беше толкова отзивчив, внимателен и добър. Прекрасен.
Предадох му думите на Дона, казах му за вас, за това колко много го обичате и подкрепяте. Благодари ви от сърце. 🙂❤

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:43 от HumbleBumble

# 502
Освен, че само му повтарях колко съм щастлива, друго не помня. 🙆😀 а уж щях да съм желязна, ако някога се срещна с него 😯

Ти поне нещо си казала, аз като се знам ще си глътна граматиката, ако го срещна, че и не само него, по принцип всеки един любим актьор или актриса. Joy

# 503
Освен, че само му повтарях колко съм щастлива, друго не помня. 🙆😀 а уж щях да съм желязна, ако някога се срещна с него 😯
Хъмбъл , ставате нахални с Верчето  smile3513
Я бързо да почерпите !
Къде го заби този  благородник   Mr. Green ?
Освен това хич не изглеждаш объркана , а  си си много доволна  Peace

# 504
Еее, много готино, супер Simple Smile

То и аз няма да кажа нищо, ще се хиля като пълен идиот Grinning. На един волейболен мач добре, че беше братовчедка ми за да се снимам с Матей Казийски и Ники Николов, чувствах се като джудже до тях, но забавната част идва след това, защото идиота му с идиот успях някак да затрия снимките и сега имам само спомени за краткотрайната ми среща с тях Joy

Прочем заповядай Дона Simple Smile :

# 505
Хъмбъл , ставате нахални с Верчето  smile3513
Я бързо да почерпите !
Къде го заби този  благородник   Mr. Green ?
Освен това хич не изглеждаш объркана , а  си си много доволна  Peace
Нали, нали, Ели? Срам нямат! Angry
И като гледам каква е нахилена, че и той така, много притеснени изглеждат Joy

Ех, Майче, тук е много сладък Бамби, въпреки прическата Simple Smile

# 506
Боже, щом ти си се спекла, незнам за другите! Аз сигурно ще припадна хахахаха Joy Много се радвам за теб Simple Smile

Майчеее, много благодаря! Обожавам я тази сцена Simple Smile Една от двете ми любими на Тони преди визуалната промяна Heart Eyes много е сладък как пуфти Simple Smile
А другата ми любима е в края на първи епизод Тони и Марио на аварийния спореха и Марио казва “Аз съм страхливец?”, а Тони (с цигара в уста) “Мхм” - и това два пъти - много е як там, зараждащо се лошо момче Joy

# 507
Humble, така се радвам за теб, все едно аз съм на снимката Joy Жестоки сте, Батко е wow Heart Eyes
Аз ако бях щях да съм като неандерталец пред него, само с по две думи - Харесвам много, снимка може? Joy

# 508
Ани, поне ще ти излязат някакви думи от устата Joy Все нещо е Joy

А Хъмбъл е била полужелязна Wink Идеално Simple Smile
Ели е права, че трябва да почерпите с Вера

# 509
Хъмбъл, аз ти казах да му пишеш, но и така става Joy Браво, гордея се с теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт