ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 253
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Е хайде кажете за непросветените де. Хъмбъл къде го срещна този прекрасник.
питам с риск за живота, че имаме гости и ако мъжа ми ме види ще има Big mamma scandal

# 511
А гледам, че ризата му е полуразкопчана, Хъмбъл, да питам ли какво е ставало? Joy

# 512
 Хъмбъл, отлично попадение Heart Много свежарска снимка. Аз ако съм на твое място ще си я извадя и ще си я сложа в рамка Grinning Heart Eyes
 Хора, аз още като я гледах тази сцена и му загледах на Велислав гърдите и си казах веднага ''оф, голяма си перфекционистка, престани!!''. Но пък за сметка на това компенсира със страшно гръбче Heart Eyes Ох, ох...
 Диана е мега яката и в двата клипа. Особено в този на Тома кърти, особено в сцената с платното за рисуване!! И като я гледам с тия татуировки ми се иска да ходя да се направя някоя, а си казах че ще се спра малко Grinning

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:07 от Фифф

# 513
Хъмбъл, каква приятна изненада! Много сте хубави! Надявам се, че като се поосвестиш, ще разкажеш малко повечко на невръстните девойки.   Praynig

Ако ми се появи такъв случай, като си знам що за човече съм, и аз бих се спекла. Даже няма и да мога да помоля за снимка, колкото и да ми се иска.  Joy

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:20 от mayova

# 514
В този на Тома, докато я гледах си мислех как добре би заместила Ванчето Joy

Голямата на гърба й е богинята на лова Диана, доста символично с името й.

Фиф, нали, почваш да се замисляш за друга Grinning, аз имам на същото място на гърба, но по-малка. Когато си я правих по едно време доста ме болеше, та казах на татуиста, че искам да го сритам в момента, при което той ми каза да изчакам да довърши пък ако имам желание след това да го направя Grinning

# 515
Хъмбъл, каква приятна изненада! Много сте хубави! Надявам се, че като се поосвестиш, ще разкажеш малко повечко на невръстните девойки.   Praynig

Ако ми се появи подобен случай, като си знам що за човече съм, и аз бих се спекла. Даже няма и да мога да помоля за снимка, колкото и да ми се иска.  Joy
newsm78 Аз не знам дали ще се стресна , но като знам как лошо се държа на фото-сесии /стискам устата като злобарка  Joy/ , ще трябва да започна да тренирам  и да си правя селфита като кифлите - с нацупена джука  smile3515

# 516
Хъмбъл, нещо да се похвалиш?
ох, беше огромно приключение, но благодарение на моите хора, мечтата ми се сбъдна.

Толкова щастлива не съм била от векове.
Толкова е добър, човечен, внимателен и ужасно търпелив.

Ауууу, жестоки !
Абе има класа, не е като да няма !
Хайде разказвай , де !
Сърцебиене получих точно преди лягане, явно и тази нощ ще е интересна 😉

# 517
За протокола да ви я споделя, Диана преди малко я постна. Grinning Ето кой й правел снимките хахахахх.

# 518
За протокола да ви я споделя, Диана преди малко я постна. Grinning Ето кой й правел снимките хахахахх.

Прекрасна!
Някой знае ли нещо за този обект? Grinning

# 519
Фифф, за мъжа ли? Не. Само му видях снимките в профила, беше тагнат в публикацията. Хубавец е, поне така изглежда хаха. Grinning

# 520
Eeee, ама ужасни сме, мъж на снимка с нея и веднага ги сватосахме Joy

# 521
Фифф, за мъжа ли? Не. Само му видях снимките в профила, беше тагнат в публикацията. Хубавец е, поне така изглежда хаха. Grinning
Щом е тагнат, значи  няма какво да го мислим. Не е той JoyJoyJoy

# 522
Аааа Майче, няма такова нещо. Аз само да кажа, че сигурно той я снима. Joy Понеже все се чудим. А и си я знаем - няма да си изтипоса гаджето на снимка.

Перличке, точно в десетката хахахахаха. Ако питате мен, ще се разбере, че има някой, когато стане белята. Joy

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 23:50 от yanitsa.s

# 523
Ъъъъ, Яничка, кво рече? За каква беля нещо споменаваш?  Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 524
Перличке, точно в десетката хахахахаха. Ако питате мен, ще се разбере, че има някой, когато стане белята. Joy
Имам подозрения, че и тогава няма Joy

Общи условия

Активация на акаунт