ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 252
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Ъъъъ, Яничка, кво рече? За каква беля нещо споменаваш?  Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Имам предвид, когато забременее. Joy

Майче, мислиш ли? Joy Всъщност, може чак когато се роди хахаха.

# 526
JoyJoyJoy Разбрах те още първия път Wink
Перличке, точно в десетката хахахахаха. Ако питате мен, ще се разбере, че има някой, когато стане белята. Joy
Имам подозрения, че и тогава няма Joy

Аз пък това имах предвид. Майче, Hands Plus1Hands Clap

# 527
Скрита лимонка е тя Grinning

# 528
Освен, че само му повтарях колко съм щастлива, друго не помня. 🙆😀 а уж щях да съм желязна, акъо някога се срещна с него 😯
В Стара Загора има фестивал Златна липа. И там днес имаше прожекция на един документален филм, в който участвам.  Малка роля.
И стоя и си мисля, че Вездесъщият в момента върви по фестивали, дали и Вездесъщият няма да има прожекция тук. И ако да, дали и Велислав не е тук.И се появява директорката на фестивала и казва, че идва от прожекция на Вездесъщият. И аз започнах да разпитвам моите хора за него, че щом филмът има представяне, той би трябвало да е тук. Ами да, отговаря ми тя, току що го видях. Минах покрай него. Защо?
И аз й разказах, и тя , ами хайде ела да видим, дали е още там.
Уви, бяха си тръгнали.
Не знам как не се разревах.
Моите хора, като видяха колко съм нещастна, веднага измислиха план.
Сбъднаха мечтата ми. Той беше толкова отзивчив, внимателен и добър. Прекрасен.
Предадох му думите на Дона, казах му за вас, за това колко много го обичате и подкрепяте. Благодари ви от сърце. 🙂❤

Еееее, браво Хъмбъл, това е прекрасно. И нас си ни споменала, супер си. Heart Hug Накара ме да се усмихна преди лягане. Simple Smile

# 529
  • Там,където се събуждам щастлива.
Изгледах интервюто от линка, който ми дадохте! Подобрих си мнението за нея, че от онова интервю с цигарата бях много разочарована и не заради цигарата! Напълно я разбирам за какво говори по отношение на Академиите. Моята братовчедка има прекрасен талант. Развалиха я в Художествената!

Този фотограф не е Той! А тагнатата жена сигурно е най-добрата й приятелка! Диана връзка ли е имала със сина на Домна Ганева?

# 530
Оказва се, че Вездесъщият е имал днес прожекция на фестивала в Стара Загора точно в часа на нашия филм. И, както знаете, Велислав е този, който представя Вездесъщият по фестивалите. Докато разбера, че бил само на метри от мен, от другата страна на тратъра, и те си бвха тръгнали. С подкрепата на екипа на нашия филм, които му се обадиха, ние се срещнахме, или по-точно те ни срещнаха и ме представиха. 😎🙆

# 531
ох, беше огромно приключение, но благодарение на моите хора, мечтата ми се сбъдна.

Толкова щастлива не съм била от векове.
Толкова е добър, човечен, внимателен и ужасно търпелив.

Хъмбъл  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

толкова се радвам за теб, че се чувствам като че аз да съм била на твое място
мда, не знам как ще спиш тая вечер

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 01:50 от fchelata

# 532
Този фотограф не е Той! А тагнатата жена сигурно е най-добрата й приятелка! Диана връзка ли е имала със сина на Домна Ганева?

Не знам Калинка, думите й са малко двусмислени. И аз това се зачудих, когато гледах интервюто.

# 533
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хъмбъл, а за какво се разказва твоят филм?

# 534
Освен, че само му повтарях колко съм щастлива, друго не помня. 🙆😀 а уж щях да съм желязна, акъо някога се срещна с него 😯
В Стара Загора има фестивал Златна липа. И там днес имаше прожекция на един документален филм, в който участвам.  Малка роля.
И стоя и си мисля, че Вездесъщият в момента върви по фестивали, дали и Вездесъщият няма да има прожекция тук. И ако да, дали и Велислав не е тук.И се появява директорката на фестивала и казва, че идва от прожекция на Вездесъщият. И аз започнах да разпитвам моите хора за него, че щом филмът има представяне, той би трябвало да е тук. Ами да, отговаря ми тя, току що го видях. Минах покрай него. Защо?
И аз й разказах, и тя , ами хайде ела да видим, дали е още там.
Уви, бяха си тръгнали.
Не знам как не се разревах.
Моите хора, като видяха колко съм нещастна, веднага измислиха план.
Сбъднаха мечтата ми. Той беше толкова отзивчив, внимателен и добър. Прекрасен.
Предадох му думите на Дона, казах му за вас, за това колко много го обичате и подкрепяте. Благодари ви от сърце. 🙂❤

Представям си само как си разбрала ,че е бил там, но си е тръгнал. Аз щях да се разрева, честно ! Прекрасно е, че все пак си го видяла и си сбъднала мечтата си !

# 535
Хъмбъл, като видях снимката, се зарадвах много за теб:) Но като ти прочетох разказа, се зарадвах много и за него Simple Smile - представям си, че винаги е много топлещо сърцето да ти кажат, че има хора, които те обичат, подкрепят и ти се възхищават на работата Simple Smile

# 536
Хъмбъл, чета ти няколко пъти разказа и не мога да ти се нарадвам Simple Smile Много хубава среща Simple Smile Браво и на екипа от вашия филм Simple Smile
Наистина, разкажи за филма си
П.С. - кои мои думи?

Вера, не каза какво си сънувала тази нощ Wink

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 07:48 от Анонимен

# 537
Сега успях да видя Столичани в повече - много й отива на Диана да играе яката мадама Joy Направо си я представям.в някой екшън, дето стреля, бие и преследва Grinning

# 538
Намерих едно интервю с Велислав, което не помня да сте слагали
https://www.viewsofia.com/article/38312/more/Namereni-v-prevoda:-VelislavPavlov-

# 539
Хъмбъл, чета ти няколко пъти разказа и не мога да ти се нарадвам Simple Smile Много хубава среща Simple Smile Браво и на екипа от вашия филм Simple Smile
Наистина, разкажи за филма си
П.С. - кои мои думи?

Вера, не каза какво си сънувала тази нощ Wink
ами това, че го поздравявате, че има и други фенове, които го обичат и подкрепят. От Форума. Казах му: "Моите приятелки от Форума ме помолиха да ти предам техните поздрави. И това колко много те обичат и подкрепят."

Относно нашият филм, аз имам точно четири появявания. 3 истории, които се развиват паралелно. Моята - лютиерка, работеща във фабрика Кремона, Казанлък., На едно момче лютиер, приета, с когото работим заедно, и на двама лютиери семейство, българи, които живеят в Италия.
Марта Вачкова и Владо Пенев се оказаха на прожекцията. Гледат го за втори път.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 08:20 от HumbleBumble

Общи условия

Активация на акаунт