ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 224
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
След тая снимка, която Дона сложи, пак ще кажа - Диана се е убила да е някоя Лара Крофт. Grinning

Митака, ако ще да прилича на пубертет, трябва да разкара спешно това подобие на брада.

# 601
  • София
Леле, на мен Диана с червена коса много, ама наистина много ми харесва.
Дажи си представям, колко на място щеше да е с тази червена коса в първите епизоди - бате тотално щеше да сдаде багажа, и да се втурне да спясява малкото батче от фаталната уроложка.

Москита, казвам ви аз, че Марио Ковачев е дърво с прекрасно чувство за хумор. Ха дано сценаристите експлоатират това качесво  на Велислав в новия сезон - сериозния хирург с тънко и интелигентно чувство за хумор.

Айде да кажа, че купувахме подобна тениска от Тера нова Simple Smile

А този до Димитър Захариев на снимката не е ли пациента с паяка?

# 602
Леле, на мен Диана с червена коса много, ама наистина много ми харесва.

А този до Димитър Захариев на снимката не е ли пациента с паяка?

И на мен ми харесва - аз по принцип обичам всякакви червени коси Simple Smile А и е нещо различно Simple Smile

Ъъъъъ, кой ти гледа този до Димитър!?!?!?
Май е той, да

Междудругото днес във ФБ ми излезе реклама на нова постановка в незнамкойтеатърбеше - в главната роля наркоманът, който удари Калин Joy

# 603
Ааа, не, само намек да я питаш, aко не те е срам Joy

# 604
# 605
Това новото попълнение за шести сезон ли е? Зорница изгоря с тоя секси мъж! Марио има сериозен проблем, ми се струва! Joy

Банков и Тони също Joy

# 606
Дона, за  моя гиф ли става на въпрос? Нееее, пожелавам късмет с питането за тениската Joy
Не знам каква конкуренция ще е на Марио, Тони и Банков, но на Пенев и Владов ще им изстине мястото на шутове в болницата, ти за сърцето на Зори се притесняваш Joy

# 607
Абе бъзикам се, човек.......

А Пенев и Владов в последно време хич ги няма

# 608
Знам Joy, та за това сложих това за Пенев и Владов Grinning

Прочем като гледах 2 епизод, забелязах, Романова излиза от съблекалнята, за малко е сама Зори, влиза след това Марио и пита за душовете, тогава тя си е все още напълно облечена, обаче, след като решава да влезе при него под душа и сваляйки пуловера си, вече е без панталони, кога стана това ми е чудно като тя до този момент не е мръднала, oooo, забравих тя нали е вещица и грешница умее с един замах да се съблича Joy

# 609
Майче, и аз съм се чудила на този феномен и освен най-нормалните варианти, че а) е вещица и б) Марио я е съблякъл с поглед, предполагам, че за тоя момент, в промеждутъка, щото май не я даваха постоянно, имаше някакъв миг, го е направила, защото ми направи впечатление, че Марио, като нахлу в съблекалнята (за първи, но не за последен път Grinning) ѝ каза "извинявай" и малко се смути. Което ме навежда на мисълта, че тя вече е била съблечена. Ма няма да придиряме много, щото то там по отношение на облеклото им има доста въпросителни Joy

# 610
Такъв хубав, як секс ни поднесоха, вие за дрехи мислите.....No Mouth

Аре малко по-сериозно

# 611
Знам Joy, та за това сложих това за Пенев и Владов Grinning

Прочем като гледах 2 епизод, забелязах, Романова излиза от съблекалнята, за малко е сама Зори, влиза след това Марио и пита за душовете, тогава тя си е все още напълно облечена, обаче, след като решава да влезе при него под душа и сваляйки пуловера си, вече е без панталони, кога стана това ми е чудно като тя до този момент не е мръднала, oooo, забравих тя нали е вещица и грешница умее с един замах да се съблича Joy

Да и на мен това ми направи впечатление, че вече беше по гащи.
Ама то сигурно, като влезе Марио и те сами са си паднали Stuck Out Tongue
Освен това, когато спасяваха бебето, сивата блузка беше доста изцапана с кръв, а после като седеше на пейката, май само по ръкава мернах, че имаше петна.

# 612
Такъв хубав, як секс ни поднесоха, вие за дрехи мислите.....No Mouth

Аре малко по-сериозно
С тоя гръб дето показа Батко, вярно, че нищо друго нямаше значение Innocent

# 613
Блузата на мен си ми изглеждаше бая изцапана с кръв, но пък ми направи впечатление, че докато спасяваха детето, имаше сутиен, който магически изчезна, като тръгна към банята Grinning

Иначе във финалната сцена в ритуалната зала също има малко гафче, но няма да ви го казвам да не ви развалям удоволствието да я гледате. Wink
Но като цяло този оператор и отговорния за монтажа не ме радват особено. Имаше неща, които не ми харесаха как бяха направени. Има едно такова нещо, дето като го виждам, ме дразни - като си личи къде е прерязана сцената и е направен монтажът и човекът от едно състояние рязко е влязъл в друго.

# 614
Блузата на мен си ми изглеждаше бая изцапана с кръв, но пък ми направи впечатление, че докато спасяваха детето, имаше сутиен, който магически изчезна, като тръгна към банята Grinning
Е това пък не съм го забелязала Grinning

Да не е когато той дойде и застана зад нея, а в следващия миг, когато бяха на заден план него пак го нямаше?

Mи вие сте инфантилни тетки и мислите само за секс, ние невръстните девойки не сме толкова покварени, моето невинно съзнание не гледа подобни сцени Joy

Общи условия

Активация на акаунт