Отговори
# 180
Ай стига с тая София! София не е България.

София е центъра на Вселената ! Laughing

# 181
.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 21:44 от Анонимен

# 182
Досадни сте. Нито един не успява да надскочи другия. Похватите за тая цел явно не са ви по възможностите.

# 183
Ай стига с тая София! София не е България.
Хората пишат за това, което ги интересува. И не знам някой да е претендирал, че София е България. Ама ако продължава така великото преселение на народите след някоя и друга година де да знам....

# 184
Пишете за Варна, за Пловдив, щом не се интересувате от София.

# 185
По морето руснаците продават масово ваканционни имоти по курортите. Някой ги е излъгал, че могат да продават на тройни цени.

# 186
  • густо майна Филибето
На кого ги продават? Не виждам тройни цени.

# 187
  • София
Ето и един сайт от мен. Новострояща се сграда в кв. Лагера. Всъщност квартала е Славия, но както и да е - те го водят Лагера. В момента още разчистват сградите, които срутиха там. Като цяло местоположението на бъдещата сграда е перфектно. Ама наистина перфектно. Точно до нея е магазин Била, а пред него се намира пощата на Красно село, на 50 м. от нея скоро ще има метростанция, а срещу нея от другата страна на булеварда се намира пазара на Красно село и спирката на 2 трамвая. Гледката към Витоша пък няма да я коментирам - великолепна и никога няма да бъде закрита от сграда пред нея. Онзиден минахме от там. Буквално целия Черни връх ти е пред очите. До тук всичко изглежда перфектно нали? Е да, ама не - отваряме ние да разгледаме апартаментите и направо ни стана лошо. Разпределението е добро, обаче квадратурата е просто потресаваща. Детските стаи са по-малко от 10 кв. м. /9 и малко/, хола с кухнята е 32 кв. м и това е в най-големите тристайни апартаменти. Направо се чудя защо не са направили големи и просторни апартаменти в тази сграда. Един четиристаен няма. С тази локация и гледка щеше да е перфектно

http://www.vaklingroup.bg/project/26/%D0%9B%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0/floors

# 188
На кого ги продават? Не виждам тройни цени.
На никого. Просто си продават, не знам коя година подред, но с по-висока цена. За ваканционен имот, вмирисан на мухъл, па било и в луксозен комплекс, 1200 ми се виждат тройни. Десетте евро годишно за поддръжка - бонус за купувача.

# 189
Ето и един сайт от мен. Новострояща се сграда в кв. Лагера. Всъщност квартала е Славия, но както и да е - те го водят Лагера. В момента още разчистват сградите, които срутиха там. Като цяло местоположението на бъдещата сграда е перфектно. Ама наистина перфектно. Точно до нея е магазин Била, а пред него се намира пощата на Красно село, на 50 м. от нея скоро ще има метростанция, а срещу нея от другата страна на булеварда се намира пазара на Красно село и спирката на 2 трамвая. Гледката към Витоша пък няма да я коментирам - великолепна и никога няма да бъде закрита от сграда пред нея. Онзиден минахме от там. Буквално целия Черни връх ти е пред очите. До тук всичко изглежда перфектно нали? Е да, ама не - отваряме ние да разгледаме апартаментите и направо ни стана лошо. Разпределението е добро, обаче квадратурата е просто потресаваща. Детските стаи са по-малко от 10 кв. м. /9 и малко/, хола с кухнята е 32 кв. м и това е в най-големите тристайни апартаменти. Направо се чудя защо не са направили големи и просторни апартаменти в тази сграда. Един четиристаен няма. С тази локация и гледка щеше да е перфектно

http://www.vaklingroup.bg/project/26/%D0%9B%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B0/floors

Къв е тоя мастодонт. Панелките са по-малки.

# 190
Цъкнах на един 3-ен, имаше хол 32, спални 15 и към 12, ама е Ваклин със сагата Младост....

# 191

Е кое му е доброто разпределение? Аз колкото апартаменти гледах все на някой кухнята на съседа е лепнат за спалнята на другия апартамент. Смятайте като съседа ви си пусне вечер пералня или миялна какво става. Относно големината на сградата, ами и пари да ми дават да се набутам с още 120 апартамента съседи, не благодаря. Това наистина е по-голямо от панелките. Локацията може да е близо до метро и пазар, ама в същото време е и много близо до едно от най-натоварените, мръсни и шумни кръстовища. Да не говорим, че се намира в бивша индустриална зона.

# 192
Заради рекламата на тази сграда спрях да слушам две радиа, голяма реклама, голямо чудо. Въобще няма и да поглеждам какво е правил този ВАклин - писнал ми е като пусна радио да ми изскача тази реклама

# 193
Въобще не е до пощата в Красно Село и до метрото, ами си е баш в Лагера, и то на края на Лагера. Гледката е към комините на ТЕЦ Земляне.
До метрото ако стигнеш за 15 мин. пеш бърз ход, добре ще е. Но по-скоро 20-25,  по тесни улички и разбити тротоари с накачени коли отгоре.

# 194
Тъкмо е близо до Красна поляна, където зимата се оплакват, че не се диша от изгорели боклуци. Тогава натоварения трафик ще ти е най-малкия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт