Звездни компромати - 365 част

• 90 160
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
И все пак, нека си признаем, че Камила няма осанка за жена на Крал! Пълно идиотско, селско, улично излъчване на средностатистическа женичка!
Вечно се хили, сякаш в нейния живот се случват само забавни и смешни неща!

# 136
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
да, но освен различен външен вид, жените носят и различни характери...

# 137
Да, характерите на всички са различни, но зависи кой за какво се е цанил!

# 138
Еми с какво да се покрие?Остава варианта покривало за ЗИЛ Grinning
Ох, търкалям се от смях с това покривало за ЗИЛ!
Много са ви гнусни изказванията, все пак жената е родила преди месеци. И  изглежда много добре при това.
И като не беше родила преди месеци,пак тресеше яко Grinning
По едно време отслабна в горната част на тялото,но краката и бяха като на готвачка в кръчма и с мощен целулит,гледала съм снимки някъде но не си спомням къде.
Все едно под кожата имаше извара Grinning
така че...

# 139
  • Once there was a Hushpuppy...
Че красива е камилата ами. Който не е съгласен е кривоглед.
Ето тука нежна булка:
Скрит текст:
Пък тук блести на фона на грозноватата Даяна:
Скрит текст:

Joy

Отвратително грозна е Камила Whistling
Хайде, да възроптая и аз и да си искам правото на мнение, както тука скочиха съфорумки. Все едно някой ви спира да си кажете колко грозновата е Даяна...

И Чарлз е грозен Crazy

# 140
Камила има лоши зъби и остарява зле. Но като млада ми харесва повече от Даяна.
Скрит текст:

Чудна камила!💝💘💗💞💟��👄💋

# 141
Много грозни са и Камила и Чарлз.

# 142
Не бях виждала Камила като млада. Хубава е. Какво прави възрастта с човека?! Мислех, че съм само аз.

# 143
  • София
всички са грозни, само Хари е хубав  Kissing Heart

# 144
Не бях виждала Камила като млада. Хубава е. Какво прави възрастта с човека?! Мислех, че съм само аз.

Бриджит Бардо не си ли виждала?

# 145
Когато бях дете (8-10 годишна някъде) като видях Даяна и Чарлз за пръв, честно казано не бях виждала толкова грозни хора в живота си. Всъщност дори бих казала, че за първи път  тогава видях толкова грозни хора. В някакво списание Паралели ги разглеждах. По него време не са ги давали толкова по ТВ или за кратко. С течение на годините посвикнах и в някакъв момент Даяна даже ми изглеждаше доста симпатична. А е възможно и да се е променила към по-добро с годините. Като почина пък, може би защото ми стана мъчно за нея, ми се видя толкова красива.

За оня пъпеш нямам думи, както и за Камила....

# 146
Като казахте премиер, да не пропуснем канадския - повече го харесвам от испанския.
Скрит текст:

# 147
И бабата на Роузи!

# 148
Аз продължавам с инстаграм клюкините . Мария доста често е в Лондон . Защо така ...? Последно се беше изказала, че има мъж до себе си, но никога няма да разкрие самоличността му.

# 149
При Гала ще си каже и майчиното мляко! Само имай малко търпение. Първо да мине сватбата на Даси и Роско, и ще я подпукат и Марчето.

Общи условия

Активация на акаунт