Звездни компромати - 365 част

• 90 244
  • 753
  •   1
Отговори
# 225

Тц-тц-тц, Кортни Кокс много зле във фейса, не ми се проверява на колко години е, но изглежда много стара и уморена.

Пике по принцип го харесвам, но в движение, така по снимки, с тези плътни устни не ми допада много... Grinning

# 226
  • София
Брадли как го развява това дете, не го ли е страх, че ще падне назад Frowning

# 227
  • софия
Не помня как се казваше точно, Мирослава Любенова ми се върти в главата, водещата на съботното сутрешно предаване на Нова - струва ми се бременна или е ужасно напълняла. Надявам се първото.

# 228
Мирослава Иванова. Не ми изглежда нито едно от двете. Все същата си е.

# 229
  • Sofia
Фолкпевицата Бони в "Папараци" - лицето й е като пластмасово, малко бие на сестра на Жокера.  Shocked А се сещам, че преди 12-13 години почти се сблъсках с нея на улицата и ченето ми увисна - беше страхотна жена!
...за какво рева?
Била си правила операцията на носа поради медицински проблем,имала някаква преграда което и пречело да диша....аз незнам поради такъв проблем да се налага скъсяване на дължината,изглежда много зле...загуби чара си,преди и аз я харесвах,сега ме плаши кат я видя Scream

# 230
Е то всички фльорци са си оперирали носа по медицински причини - заради преградата и защото не могат да дишат, и на всички участници в Черешката, къщите им ама точно ей сега в тоя момент, са в голяяям ремонт.

# 231
Потвърждавам, Бони беше ужасна в Папараци. Все едно беше лапнала две пинг- понг топчета и ги качила високо в бузите под очите. И тенът й- един сивкав. Каква е тая мода?

# 232
Бони и тя като Майкъл Джексън стана - взе да се срамува от боята си и носа .

# 233
  • София
Бони съм я виждала преди "разкрасяването" и си беше баш циганка, сега даже не мога да я коментирам. При д-р Е. ли е ходила?

# 234
  • До морето
Ама тя заради несполучливата операция ли рева снощи?

# 235
  • София

Не, за починал дядо, май....

# 236
http://prikachi.com/images/501/9341501j.png Андонови+ Марая Андонова Heart

# 237

Не, за починал дядо, май....
Баща и!
Много се е загрозила, горкичката!

# 238
  • Once there was a Hushpuppy...
Енрике Иглесиас

Гага

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 10:14 от Hushpuppy

# 239

Общи условия

Активация на акаунт