Звездни компромати - 365 част

• 89 207
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
С какво се възползва момичето в Инстаграм след катастрофата? С това, че е постнала едно клипче, без да моли за помощ. Уникално мислене имат някои хора, думи нямам.

# 511
Да, инстаграм звезда е и, и ще стане още по-голяма като се оправи Кристин. Искам всеки ден да я виждам там на крака все по-добре. Това момиче какво изтърпя?!

# 512
Подобни изказвания по-добре ги оставете без коментар. То толкова низко, че чак вдлъбнато!

# 513
Кристин Илиева си има кариера в чужбина. Няма вина, че в БГ парцалесите са по-известни.

# 514
  • София
Кристин е пострадала непосредствено преди да замине за САЩ, където имала ангажименти за 4-5 месеца...
За Дивна нищо не виждам да се пише. Много ще ме е яд, ако се потули и замотае случаят. Най-малкото певачката би трябвало да плати повече от сериозно обезщетение на Кристин.

# 515
И на мен ми е любопитно какво се случи с Дивна.
Кристин дано се оправи бързо, лично аз знам за нея и я “следя” в социалните мрежи доста преди новините с катастрофата, така че не мисля, че по някакъв начин се преекспонира с нея, дори напротив.

# 516
  • На ръба..
Стискам палци на Кристин, но ми се искаше и Дивна да е активна в кампанията за събиране на кръв и пари. Като четох какво и бяха причинили тукашните доктори......
Кристин я знаех покрай връзката й с Кристо, едва в последствие разбрах каква кариера има навън и да, инста звезда си е.

# 517
Значи, казват, че няма по-добър хубава жена от бременната ама да ви кажа, тая Лили от ББ хич не ми е хубава. Пошла ми е.
https://www.instagram.com/p/BjsFvrsBA74/?utm_source=ig_share_she … shid=3lho2qkwpmoe

# 518
Значи, казват, че няма по-добър хубава жена от бременната ама да ви кажа, тая Лили от ББ хич не ми е хубава. Пошла ми е.
https://www.instagram.com/p/BjsFvrsBA74/?utm_source=ig_share_she … shid=3lho2qkwpmoe
А-ха да повърна!

# 519
  • София
Оф, да се напъне да роди най-накрая тая досадница, че ми писна от нея.

# 520
Аз едно не разбирам - що за т@панар трябва да си, за да ти роди мозъка подобва простотия за видео клип. И що за безмозъчно си, за да го изиграеш.

Нервите не ми стигнаха да гледам до края на клипа Rolling Eyes

# 521
Аз се възмутих, че Дивна не участва в благотворителните концерти за набиране средства за Кристин. Може и да е участвала де, аз да не знам.

Венета Райкова
Скрит текст:

# 522
Тъй де. Няма да каже къде ще се осъществи най-важното събитие в живота, а къде ще се възстановява след това. Бравоска Joy

# 523
Защото не ѝ плаща болницата да обяснява къде ще ражда.

# 524
Малката сестра на принцеса Максима се е самоубила.

Общи условия

Активация на акаунт