Звездни компромати - 365 част

• 89 194
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Леле, Рита Ора не мога да я позная.. А Риана май има доста големи стъпала.  Не че е важно Grinning

# 556
  • София
Излезнал е трейлъра на някакъв нов филм с участието на Брадли Купър и Лейди Гага, което изглежда много различна
Скрит текст:

И още едно видео този път от Бионсе, което е споделила повреме на концерт. Във видеото се вижда, че са подновили брачните си обетите, има много снимки и клипчета от семейни моменти. Сладко е, въпреки проблеми, които имаха, изглеждат нормално семейство.
Скрит текст:

# 557
Коя манекенка имаше дете от мъжа на Салма Хайек?

Линда Еванджелиста, много години й отне да го съди за издръжка, той не го признаваше.
Надявам се да е успяла да изтръгне тлъста сума, тя не е вчерашна.

# 558
Винаги съм се чудела за какво служи това подновяване на брачните обети? Забравили са какво са си обещали ли? След като мъжът ти кръшка и се разкае ли се прави? И така след всяко сериозно кръшкане, дребните не се броят... Astonished

# 559
По повод Кристин явно съм останала дълбоко неразбрана... Възмущението ми е по-скоро от медиите, които с удоволствие ни информират как ще "остане без крака", "пълен инвалид" и т.н., а не колко успешен модел е. Аз лично инстаграм профил нямам, съответно не следвам никого и няма как да знам звезда ли е там или не. Преди инцидента за мен тя беше "гаджето на ...", а после "бившето гадже на...". Клипчето ѝ не съм го отваряла. Колко от следващите я са станали такива след случая?

# 560
Започват на ново, на чисто, и с изневерите и с брака. Simple Smile

# 561
Започват на ново, на чисто, и с изневерите и с брака. Simple Smile

Кръшльото трябва след всяко кръшкане да го затварят в асансьор с една побесняла Соланж и без бодигардове да го спасяват, вместо да се лигавят с поредната церемония, на която Бийонсе да трака с разклонените си рога. Joy

# 562
http://www.viapontika.com/index.php?page=article&article=1787

Издлъжката на децата на Линда Еванджелиста, Кейти Холмс и други.

# 563
Николета има много грозен профил 3/4 и е прекалила ужасно с корекциите. Заприличала е на вукоМоника.

Кейт Мос

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 17:59 от Анонимен

# 564
На предишната нейна снимка ,забравих,но сега ще си кажа,е много е зле Кейт!!Хубаво наляла си бедра,не..бедрища,ми скрий ги !

# 565
  • София
Айде сега пък бедрища, не е проблема в обема, а в многото целулит и отпуснатата плът. Но за бая по едри и за сметка на това добре изглеждащи бедра се сещам.

# 566
Късата пола и целулитът ме оставиха без думи. Ми, мен би ме било срам така да дефилирам и да знам, че папараци дебнат от всякъде.

# 567
Сори, ама тя като е щастлива със себе си, нека си ходи жената, но аз я харесвам и за това не ми пречи.

# 568
  • София
Не че ви интересува, но Хелена Кристенсен ми е най-любимата от всички топ модели! Уникално красива, без сладникавост.
Подкрепям! Вече не я намирам за толкова хубава, но на младини беше невероятна!

# 569
Филмът на Брадли и Гага го гласят вече за наградния сезон.  Whistling

Нина Добрев
Скрит текст:
Ирина
Скрит текст:
Амбър
Скрит текст:
Джулиана Маргулис и съпруга й
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст: