Звездни компромати - 365 част

• 89 190
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Кой е младоженеца? Много харесвам Кат Вон Д. Heart Eyes Heart
И аз я харесвам много. Heart Eyes

# 586
  • София
Този бивш затворник на мен ми харесва ужасно много...да не споменавам снимките на малкият му затворник Grinning Grinning Grinning
Дай да видим малкия симпатяга! Петък е `се пак.  Wink

# 587
Амал винаги е била слаба, но сега чак кокалите са и изхвръкнали
Скрит текст:

# 588
Не ми прилича на нея, но все пак бабет Бриджит била на Сейшелите:
http://m.slava.bg/news/105240.html 
Снимката е ужасна, така че отваряте на ваша отговорност.

# 589
Не е Бриджит това.

# 590
Естествено, че не е.

# 591
  • Пловдив
Снимки на тази баба от години се въртят из нета. Някой просто се е изгаврил с Бриджит, като ги е използвал. И не е задължително тя да е била на Сейшелите, дори по-скоро не е.

# 592
Да кажа за интервюто с Кристин. Пълното такова ще е в събота. Каза, че била на много обезболяващи. В Турция се хванали за главата от тях, но я изкарали от зависимостта. Каза, че 50 % от излекуването е във вярата, че това ще се случи.

# 593

Leafar Seyer, 42 -  готик изпълнител и артист

В момента "са бременни" Relaxed и е много сладка -
Скрит текст:
Знаех, че в момента, в който обявихме бременността си, щяхме да бъдем бомбардирани с нежелани съвети.

Някои добри и някои съмнителни - нежелани все пак.

Също така бях подготвена за реакцията и критиките, които бихме получили, ако решим да бъдем отворени за нашия личен подход към нашата бременност. Единственият ми баща ми обърна гръб, когато му казах, че сме решили да се отървем от нашия лекар и да отидем при дула.

Ако не знаете какво е това, хората около вас да ви смятат за нелепи, опитайте се да бъдете открито вегани.

И ако не знаеш какво е да подтикнеш целия свят открито да те критикува, да те съди, да даде неинформирано мнение и да те прокълне - опитай се да бъдеш бременна веганка, да имаш естествено раждане без обезболяващи вкъщи, във вода с акушерка и дула, която има намерение да отглежда веганско дете, без ваксинации.

Искам да кажа, че вече знам какво е да направите избора в живота си, който не е същият като този на мнозинството. Така че вашите негативни коментари няма да повлияят на избора ми - действително себеизучаване  - което аз се старая да правя усърдно.

Това е моето тяло. Това е нашето дете. И това е нашето пътуване по време на бременността.

Чувствайте се свободни да ме следвате тук, ако ви харесва това, което съм аз - дали това е татуиране, червило, права на животните, трезвост, феминизъм, нелепа глупост, градинарство на черни цветя, котки или моят очарователен съпруг.

Но ако не вникнете в това, което публикувам, любезно молим да натиснеш бутона за отпадане и да се преместиш.

Така че, преди някой от вас да се почувства вдъхновен да ми каже как да направя това, бих искала да ви отправя непоисканата критика към вас самите.

По-важното е, че за онези, които имат невероятна положителна енергия, и ми я изпратят по пътя, с радост и благосклонност ще ги приемам с любов! х

Скрит текст:

# 594
# 595
Затворника и богатата му изгора са ми мега противни, може би най-най от всички двойки. Не знам защо. Просто и той и тя, и заедно, и поотделно са ми олицетворение на гаден мъж и кофти жена. Но да им е живо и здраво бебчето, то не е виновно за нищо Simple Smile

# 596
  • До сърцето...

Leafar Seyer, 42 -  готик изпълнител и артист

Лийфър Сейър  е сценичното име на музиканта Рафаел Райс от бандата Prayers.
Двамата имат законен брак, сключен през февруари, сега е церемонията. Може би и е трябвало време за да подготви тази пищност. Провокаторка е тя, радвам се, че си е намерила похлупака Grinning

# 597
Харесвах предаването на Кат Вон Д и го следях. Но гледах някакви гладувания, от които нямаше сили и загубих интерес. Дано не прекаляват със странностите при отглеждането на детето, едно е да прилагаш нещо на себе си, друго да експериментираш с друг човек, който изцяло зависи от теб...

# 598
  • София
Антония Петрова е в Сахара:https://life.dir.bg/gallery/antoniya-petrova-zamina-za-sahara?i=grid

# 599
Антония се обезобрази плюс кичът който си има по рождение и стана ужасна комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт