Звездни компромати - 365 част

• 90 135
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Никол Андонова не знам какви корекции си е правила, но много добре са се справили докторите bowuu

Мария Илиева newsm78
Скрит текст:

Се среща с Андрей Арнаудов, да не би да уговаря участие в някоя от неговите бози
Скрит текст:

Очилата и били Гучи

Скрит текст:

# 106
Никол Андонова не знам какви корекции си е правила, но много добре са се справили докторите bowuu...
И аз мисля, че доста добре са се справили  Wink

Мария Илиева ми се вижда доста закръглена..

# 107
  • Варна
Стига де, позволете на хората да имат мнение, различно от вашето. и аз не намирам Даяна за красива, сори. Миловидна още по-малко. Колкото и да се възмущавате това е положението.

# 108
  • До сърцето...
"некрасива" и "изключително грозновата" са две различни неща.
Сигурно изказващите се засенчват Анжелинката, щом отричат да са на Роузи бабата.

# 109
  • Варна
Ама чакай, само красивите ли имат очи и право на мнение?

# 110
На мен също Даяна ми е грозновата. Какъв е проблемът,че има хора с такова мнение за нея? То някой хора намират и Джоли за грозна,пък не се е скачало така. Няма как на всички да ни харесва едно и също.

# 111
  • Бургас
Оставете я сега Даяна,лека и пръст,я дайте пак испанския премиер,че стана интересно! Grinning

# 112
Той поне на всички се хареса.

# 113
Той поне на всички се хареса.
Категорично!

# 114
  • Вече в моята си приказка...
Испанският премиер е чаровник, дааа!
Даяна е доста грозновата и според мен, дори не е миловидна! И, да, Камила ми е една идея по-симпатична. Принц Чарлз е толкова грозен, но някак е симпатичен в грозотата си. Същото бих казала за Барбара Стрейзън и Мерил Стрийп, особено в по-младите ѝ години.

Според моите разбирания по-ужасен стил от чалгата, гадните цигански ритми, подходящи за потни гюбеци и извиванията на умряло на шопските баби, няма. И Криско, и Гери-Никол и разни други подобни ще ги понеса в някое заведение. Но не слушам нарочно и само тях!

# 115
Някой спомена премиер
Скрит текст:

# 116
  • Вече в моята си приказка...
Мъъъъ, да, джокинга при премиера няма кой знае какъв резултат. Паласките около коремната област да бори с фитнес! Иначе изглежда висок.

# 117
А пък според мен тялото му е идеално Simple Smile
Това са реалните и истински мъже,аз не бих му казала да отива на фитнес,ако живеех с него...ех! Grinning

# 118
Мария Илиева толкова бързала за срещата с Андрей, че решила да отиде с пеньоара. Мина модата на пижамите, да живеят домашните роби.

# 119
Еми с какво да се покрие?Остава варианта покривало за ЗИЛ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт