Звездни компромати - 365 част

• 90 255
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Rock & Roll feeling ...
Малей не се знае кой-кой ще метне. Биваредката излъчва биволска сила дори и до любимия...

Николетка по задник. Чудя се какъв тип се води с тези продълговати бузи... круша, ябълка ?
Скрит текст:

Хиляди пъти съм казвала,колко съжалявам за раздялата на Николета и Валери. Толкова сходни и в мисли и себеусещане...

# 406
  • София-Младост
Намерили са мъртва Кейт Спед
https://life.dir.bg/zvezdi/nameriha-martva-amerikanskata-dizaynerka-keyt-speyd

# 407
# 408
По-голям кифлЮ от Бербатов не може да има. Явно не го следвате в инстграм...

Следваме го някои.
А, ако ти прави впечатление стана такъв след края на активната си кариера и огромните си успехи във футбола Peace
Преди това да си виждала негова снимка някъде или да се шумяло около него?!

Нали, не, като някои дето си кифлеят, а се водят футболисти, ама по домовата книга само Mr. Green
Никой не оспорва кариерата му - нито завидното кифленско поведение .

# 409
Да ми плащат, такава снимка не си правя!!
Ваня Червенкова и "любимият " ѝ мъж
https://www.instagram.com/p/Bjoi5qXFmtO/?utm_source=ig_share_she … shid=n4d1qfpzah7y
Все едно виждам Азис в пухкавия му период.

# 410
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, каква смешна снимка hahaha hahaha Все едно я е метнал през рамо, нали е на диети. Де да можеше и в главата да й проличи, струва ми се някак несъразмерна спрямо снимките на тяло, които показва Grinning

# 411
  • където ми харесва
A така се е загладила в муцуната, ще кажеш че никой не знае как изглежда в действителност. Някои хорс, съвсем са изгубили чувството си за мярка.

# 412
  • Gotham City
Отдавна не съм писала, но за Ванчето ще се включа. Защо за Бога, главата и е толкова, толкова огромна?! Остави, че тя го подчертава с всички корекции, които си направи, но и самата и глава е просто огромна

# 413
Толкова голяма глава, а толкова празна Whistling

# 414

И аз идвах с тази новина, съмненията са за самоубийство. Една от най-известните американски дизайнери е. Женена е за брата на актьора Дейвид Спейд.

# 415

И аз идвах с тази новина, съмненията са за самоубийство. Една от най-известните американски дизайнери е. Женена е за брата на актьора Дейвид Спейд.
Аз за пръв път чух за нея в сериала Сексът и Градът.
Жалко...

# 416
Ох, каква смешна снимка hahaha hahaha Все едно я е метнал през рамо, нали е на диети. Де да можеше и в главата да й проличи, струва ми се някак несъразмерна спрямо снимките на тяло, които показва Grinning

А Ванчето продължава ли, продължава да търси нещо с поглед забит надолу.  Simple Smile
Братята Богданови вЕрно са страшни, а Ванчето скоро ще заприлича на техен брат близнак.  newsm43

# 417
# 418
  • На ръба..
Jelly Bean е как някакъв, DJ-я на деветдесетте Теди Джорджо JoyJoyJoy

# 419
Амиии добре. Пак ми е "някакъв", защото не го знам кой е този човек.

Общи условия

Активация на акаунт