Звездни компромати - 365 част

• 90 150
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ужас до ужаса...!Дори Сандра Б. не ми харесва...Всички ли участват във филма  newsm78

# 466
Ужас до ужаса...!Дори Сандра Б. не ми харесва...Всички ли участват във филма  newsm78

Да, всичките без Уинтоур - "Ocean's 8".

# 467
Страхотни са мацките.
Гримът на Риана е невероятен. Нов тренд роди тя днес с него.

# 468
Айде и аз да я разгледам Катрин Вачева GrinningНоса ли си е оперирала, сякаш ми се струва леко по-симпатична. А пък как Гала още не я е привикала да разкаже в подробности за пръстена, който ми се чини, че е годежен.

Не ми хареса
представянето на фолклорна носия с високи токчета.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 15:52 от Mирa

# 469
  • софия
Айде и аз да я разгледаю Катрин Вачева GrinningНоса ли си е оперирала, сякаш ми се струва леко по-симпатична. А пък как Гала още не я е привикала да разкаже в подробности за пръстена, който ми се чини, че е годежен.
Шъпучина  knit
Цитат
kolarskaalbenaМного хубава снимка Катрин..А приятелят ти как влюбено те гледа ..По погледа си личи,че той ще бъде до теб завинаги Simple Smile Heart

# 470
  • София
Не ми хареса
представянето на фолклорна носия с високи токчета.
лентата на Русия  Laughing
кОнкурсът е бил на ниво. даже Вачева го е изписала правилно с дабъл С. е, с малка буква, ама колкото толкова.

# 471
Риана ми се струва бременна обаче  Thinking

# 472
  • София
Риана ми се струва бременна обаче  Thinking
Въртят се слухове, че се е разделила с арабския шейх.

# 473
Сигурно ли е, че конкурса не е бил за трансджендъри, че много "странни" тия дами...мъжествени някак BowtieBowtie

# 474
Сигурно ли е, че конкурса не е бил за трансджендъри, че много "странни" тия дами...мъжествени някак BowtieBowtie

как я разкри толкова бързо Joy

К.В. в лице е абсолютен вук/не че имамнещо против тях тяло слабо ок силиконовите нИща,  Sick и до тук...
пълен аграр в говор, изказ....еми целия пакет е  newsm11 newsm25

# 475
  • в 1001-та нощ
Не знаех, че Ваня е имала изстрели и в главата честно казано, да, в такъв случай по-добре да не се пипа нищо там.

Наскоро гледах предаване, в което представя втората си книга. Разказваше за инцидента - има 2 изстрела в главата, единият куршум минава през зигоматичната кост (до скулата) и сподели, че там постоянно компенсира с филъри. Също е правила и гърди - и там е простреляна и се е налагало да бъде чистена.

# 476
Интересно защо е такъв person of interest Thinking
За да я нарочат опитат да застрелят?
Знае ли някой?

# 477
  • в 1001-та нощ
Това, което разказа е, че е трябвало да й платят за сделка, но не искали да й платят, и тя е възразила...

# 478
Нещо се заиграла с чеченци покрай точенето на ДДС.

http://vchas.net/200015/

"Бизнес-дама".

# 479
Първата снимка на Кристин след катастрофата
https://www.instagram.com/p/Bjr8C9OFZ6-/?utm_source=ig_share_she … shid=ejwgvqsdr72k

Общи условия

Активация на акаунт