Звездни компромати - 365 част

• 89 187
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Сетих се за поговорката "Гъз глава затрива" - не е произлязла от нищото явно...

# 631
Антъни Бурдейн си го представям повече да загине в такъв нелеп инцидент, от колкото да се самоубие от отчаяние, никак не ми изглежда на отчаян човек, все пак аз съм го виждала само по телевизията, в роля, и даже не съм му чела книгите, където сигурно повече прозира душевността му.

# 632
Аз не бях чувала за него до днес и нямам мнение.

# 633
  • На брега на реката
Сетих се за поговорката "Гъз глава затрива" - не е произлязла от нищото явно...
Точно пък за изброените случаи беше удачно да го напишеш. Бордейн никога не е бил традиционно живеещ, ексцентрик в живота, в предаванията си. Каква смърт го е споходила, или пък си я избрал сам, в случая няма никакво значение. Както и дали ти го разбираш и как го разбираш!

# 634
Мда, явно наистина засилва усещанията, но въпреки това не бих пробвала.

# 635
Имах предвид публикацията относно това колко мъже губели живота си в нестандартни любовни практики, а не конкретния човек. Изобщо не знам нищичко за него, още по-малко как е загинал точно.

# 636
Книгата му е много хубава. Мир на душата му.

# 637
  • София
Сега четох, че в последната серия на No Reservation е обявил, че е болен от рак и искал да посвети оставащото му време на семейството. Жалко, много ми харесваха предаванията му.

# 638
И аз бях фен на предаванията му.

# 639
По повод Антония Петрова, да кажа, че последните клюки твърдят, че е със Слави Трифонов.

Светъл му път... не мога да повярвам Sad

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 17:06 от alvelina

# 640
Много тъгувам за Антъни Бурдейн!! Чела съм всичките му книги и съм изгледала почти всичко.. Не мога да повярвам, че е способен да се самоубие! Толкова обичаше живота!
Това за асфикцията къде го прочетохте?
За рака също?

# 641
  • София
И аз съм шокирана от смъртта на Антъни Бордейн, много го харесвах, арогантен, циничен и харизматичен. Обаче през последните години ми приличаше на болен, не знам дали е така, и може това да е довело до това му решение.

# 642
Ех, бееее Disappointed
Да почива в мир човека. Голяма работа беше.

# 643
Джейми Кинг със........сина си?!????
Поне така пише под снимката. 🤔🤨
https://www.instagram.com/p/Bjw9TUZl-dk/?utm_source=ig_share_she … shid=o30owqb6zvxv

# 644
Колкото и да съм широкоскроена ми идват в повече с Холивудските си глупости, големи актьори с пропаднали души.

Общи условия

Активация на акаунт