Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вероятностите за бременност при отрицателни тестове след закъснение?
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструацията?
Какви са лигавичните секрети и дали са нормални?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вероятностите за бременност при отрицателни тестове след закъснение?
-
Какви могат да бъдат причините за забавяне на менструацията?
Забавянето на менструацията може да бъде причинено от различни фактори като стрес, промени в теглото, хормонални проблеми, бременност или заболявания. Тези фактори могат да доведат до изместване на цикъла и забавяне на менструацията. Ако забавянето продължава, препоръчително е да се консултирате с лекар за установяване на причината и предприемане на подходящи действия.
-
Какви са лигавичните секрети и дали са нормални?
-
Какви са вероятностите за бременност след положителен тест за овулация и полов акт?
-
Кога е най-подходящият момент да направите тест за бременност?

до този момент предимно си втълпяваме че нещо ни дърпа, боли, сърби и т.н.
Казвам се Ангелина и съм на 23г имам годеник и от година и половина правим не чак толкова упорити опити за бебе,но все пак се надяваме чудото да стане. Само да уточня,че не сме ходили по лекари. Та да си дойда на въпроса последният ми цикъл беше от 05.05.2018 до 09.05.2018 включително ,трябваше да ми дойде на 02.06.2018 ,ноо няма и следа имам много леко болезнени гърди и съсвсем лекичко ме преболяват яйчниците и то от време на време и за кратко. Тъй като от 5м живеем в Германия не съм ходила на лекар. А за тест все си мислех,че е рано,защото и друг път ми се е случвало да правя и да се разочаровам затова не бързах да купувам. Но одеве докато си лежах в леглото и не можех да заспя се сетих, че от предишния път ми е останал 1 тест Belive pro който беше неразпечатан, но купен преди около 5месеца. Веднага го взех отидох в банята и след като го напишках още докато се оцветяваше ми се показаха 2 ясни плътни черти. Имам и снимка,но не знам как да я кача.