"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Страх не страх, каквото е това е. Прави тестове всеки ден и сравнявай чертите.
благодаря на всички много.

# 436
Не прави тестове всеки ден! Имаш два положителни теста. Може чхг да се натрупва по-бавно при теб в урината. Зависи и колко течности си пила, кога си го правила и т.н. Имаш втора черта, независимо колко е бледа, тя означава бременност.

# 437
Момичета направих още един тест

# 438
Колко дни ти е закъснението? 6 седмици след последен цикъл, може да чуеш сърце. Така че скоро на преглед

# 439
Бременна си честито! bouquet

# 440
Здравейте, мили мами!
Описвам набързо и аз и се надяавам за отговор в най-скоро време.
След прегледа за цитонамазка и микробиология, доктора ни даде зелена светлина и даже бях навлязла в овулация. Дата 09.07 - тази година. И си работихме по върпоса със съпруга ми, често и качествено Grinning Grinning. НО от 2 дни ме боли кръста, гърдите, от време на време ме стяга и корема долу и на моменти ми се гади. Само болката в гърдите свързвам с ПМС, понеже само това се е проявявало. Рано ли е да сега на 20,07 да си направя тест, предстои ни море. Менструацията си я изчислявам да е на 28.07 или да чакам ако ми закъснее. Съжалявам, ако е глупав въпроса... Просто трябва ми мнение Simple Smile

# 441
  • тук-там
Най-рано на 12-ти ден от доказана О пиклив тест. Късмет!

# 442
Най-рано на 12-ти ден от доказана О пиклив тест. Късмет!

Кръвен би ли отчел според Вас? И горещо благодаря Simple Smile

# 443
  • тук-там
Ако О е била на 9.07, кръвен ще отчете. По правило до към 10-ти ден от О е завършила имплантацията и е започнал синтеза на ЧХГ. Но ако не сте сигурна в датата на О и тя се е случила по-късно, няма гаранция и в кръвния. Ако сте имали О на 09.07, М следва да е след 14 дни или на 23.07. Вие пишете за очаквана М на 28.07, от което разбирам, че цикълът ви е по-дълъг, а това ме кара да се съмнявам в посочената от вас дата на О.

# 444
Аз не разбрах само какво е видял доки на 9.07 -фоликул пред пукане или минала О ??? Кой ден е бил тогава от цикъла Ви .Според мен точно Ви е свършил щом сте ходили на микробиология.След това ходихте ли пак да видите дали О е минала .Според мен трябва да проследявате и с тестове.

# 445
Доки видя фоликул, даже имам и снимка. Приложение ми изчислява цикъла с +-2 дни точност Simple Smile

# 446
Колко дни ти е закъснението? 6 седмици след последен цикъл, може да чуеш сърце. Така че скоро на преглед
закъснението ми е само 5 дни и имам болки в гърба корема и гърдите имам чувството че ще ми доиде цикала затова ме е страх да се зарадвам

# 447
Колко голям е бил ,защото той може да се е пукнал и дни след това.

# 448
Колко голям е бил ,защото той може да се е пукнал и дни след това.
За размер нищо не ми каза. Каза само да си действаме, и че е в левият яйчника.

# 449
Ако чакаш цикъл на 28-ми О няма как да е била на 9.07 ,а дни след това .Дори тест не би ти показал ,защото имаш 8 дни до цикъл и 6 дни да са до цикъл реално няма още имплантация!От скоро ли правите опити ? Трябва да си засичаш О-аз мерих БТ и едновременно с това правих тестове за О .

Общи условия

Активация на акаунт