"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 014
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Варна
Напълно отрицателен.

# 497
Здравейте момичета,тази сутрин си направих теста Шуърчека първо се показа само едната черта ,но в рамките между един и три часа след извършването на теста се показа и втората черта първо беше бледичка,но вече се вижда доста ясно и удебелено сега ще ви прикача и снимка та въпроса ми е според вас това дали е положителният резултат дай Боже,който чакам от години тия дни ще си купя поне още 2-3 теста .

В допълнение ще кажа,че предишни пъти преди години като съм си правила никога не е излиза 2ра чертичка та то дори и бледи.. Simple Smile[/color]

# 498
  • Варна
Много странно ми звучи на мен първо да няма черта, а след няколко часа да се появи толкова ярка... Тестовете ли не са наред, не знам... Чертата ми се струва по-близо до контролната, отколкото трябва, поне като пусна в гугъл тестове surecheck чертите са по-раздалечени. Да каже и някой друг.

# 499
  • София
Невалиден е теста, ако няма втора розова черта до 10мин.
Показания е точно такъв.
Отделно че втората черта не е където трябва,  но дори и да беше,  на 3 часа тест не е достоверен

# 500
Да моля нека кажат и още хора, тия дни ще си купя още 2-3 теста, но удеве изчетох доста теми и някой жени казват ,че няколко часа след теста им се появява втората чертичка и после като си направят още тестове те излизат положителни Simple Smile ....,a прегледах също доста снимки имаше 1-2 ,които теста беше като моя резултат и пишеше ,че е положителен.

# 501
  • Blondeville
На невалиден прилича, чертата не е на правилното място. Повторете теста, спазвайки указанията за отчитане, и не прекалявайте с урината, на показания тест му е била малко в повече

# 502
Мерси за отговорите утре пак ще си купя

# 503
Здравейте, мили дами!

Имам неприятно изживяване от аборт в 11 г.с. през април месец - 11ти. С партньора ми след два месеца подновихме сексуалният си контакт, но не използваме предпазни средства, но и не свършва в мен, а извън мен. От два, три дена насам усещам как нещо ми се гади и не се чувствам добре. Имах същите симптоми и в предната си бременност. Вчера цял ден например ми беше лошо и днес пак ми се гади малко.

Възможно ли е да се забременее без да е свършвал партньора в  мен?

# 504
  • София
Здравейте, мили дами!

Имам неприятно изживяване от аборт в 11 г.с. през април месец - 11ти. С партньора ми след два месеца подновихме сексуалният си контакт, но не използваме предпазни средства, но и не свършва в мен, а извън мен. От два, три дена насам усещам как нещо ми се гади и не се чувствам добре. Имах същите симптоми и в предната си бременност. Вчера цял ден например ми беше лошо и днес пак ми се гади малко.

Open Mouth И как ако не свършва в теб да забременееш? Ако някоя дама знае нека каже как стават тия неща?

# 505
  • Велико Търново
Прекъсването на половият акт не е средство за контрацепция!!!

# 506
Здравейте, мили дами!

Open Mouth И как ако не свършва в теб да забременееш? Ако някоя дама знае нека каже как стават тия неща?

Четох много за това и до колкото разбирах в секрета който се отделя при възбуждане също има сперматозоиди и шансът е малък, но пак може да го има. И заради това реших да попитам просто дали на някоя и се е случвало...

# 507
Може да се забременее, ако се е изпуснал леко без да се усети, преди окончателната еякулация. Обаче айде стига с тези симптоми на гадене, повръщане и прилошаване преди датата на МЦ. Само по филмите разбират, че са бременни по този начин

# 508
Разбира се, че може да се забременее чрез прекъснат полов акт. Възможно е да се отделят малко количество сперматозоиди преди еякулацията. Вторият вариант е, когато мъжът не уцели момента на прекъсване на акта, защото невинаги оргазмът и еякулацията настъпват едновременно. Wink Така че това не е никак надежден метод за контрацепция и при него винаги трябва да се допуска възможността за забременяване.

# 509
Разбира се, че може да се забременее чрез прекъснат полов акт. Възможно е да се отделят малко количество сперматозоиди преди еякулацията. Вторият вариант е, когато мъжът не уцели момента на прекъсване на акта, защото невинаги оргазмът и еякулацията настъпват едновременно. Wink Така че това не е никак надежден метод за контрацепция и при него винаги трябва да се допуска възможността за забременяване.

Благодаря за мнението, Densi! Другият ми въпрос е да си купя ли сега един тест за бременост на Presto, за да проверя? По принцип трябва да ми дойде на 10ти, но няма да мога да изчакам психически до тогава, защото бебето е безумно много желано.

Общи условия

Активация на акаунт